Ne olacağız yardım edin

fake bence

Konu sahibi aynen şunu deyin bunca zaman bana destek olmadın . Tamam ayrılalim belki hayatima yön verecek sorunlarimla ilgilenecek baska biri olur hayatimda tabi sejin icin de ayni durum gecerli de . Sonra otur yüzünde değişen renkleri izle

hangisine inanalım sayın fake?????

Bu nasıl bir ifade tarzıdır ne demek sakat gibisin.. Kusura bakmayın ama erkekte böyle bir sıkıntı olsaydı aynı şeyi söyler miydiniz? Karısını tatmin edememiş karısıda aldatmış dermiydiniz çok merak ediyorum.. Ayrıca vajinismus değilde kanser olsaydı ve yapamasaydı kocasının isteklerini yine boşaması mı gerekirdi eşinin..

Lütfen en azından bir kadın olarak bu tarz hitaplardan kaçının ve düşünce yapınızı değiştirin. Dünya erkeklerin istekleri doğrultusunda dönmüyor.

2012 de 2 yıllık evlisin.

2017 de 2,5 yıllık evlisin.

zaman yavaş akıyor galiba sizin oralarda.

zaten fake konu canım.
üzülme.

kinaye ironi idi o yorum.

Canım oncelikle hic bisey senin canindan değerli değil. Onu kazanmak icin intihara kalkistin diyelim yanina gelir ama sonrasinda degerin daha da azalir zayif güçsüz görür seni. Bence bir süre ayrı kalin sakin kafayla düşünün senin güçlü ayaklarinin ustunde durduğunu gorup ne kaybettigini anlamali. Aileler destek olucak size yardimci olcak insanlarsa birine anlatmalisin hem sana yol gösterir hemde belki esinin kendine gelmesini sağlarlar.. Esin belkide senin surekli sorunlardan bahsetmenden sıkılmıştır. Yani rahat olmaya çalış gül herzaman birak o merak etsin o uzerine düşsün.

yazıda ironiyi gostermek zordur noktalama işaretlerini gerektiği şekilden kullanırsanız bunan sonraki yazılarınızda daha anlaşılır olacaktır kusura bakmayın devamını okumadan bende tepki verdim

2012 de 2 yıllık evlisin.

2017 de 2,5 yıllık evlisin.

zaman yavaş akıyor galiba sizin oralarda.

zaten fake konu canım.
üzülme.

kinaye ironi idi o yorum.

- Konunun fake olmasını bende çok isterdim.. hatta zamanı geriye sarıp çocukluğuma dönmek isterdim.. Ama malesef herşey doğru.. Ağustos 2014den beri evliyim.. yani 2.5 yıllık evliyim..
Onun öncesindede uzun flört ettik.. 2009dan beri birlikteyiz yani..
Benim yalan takıntım var ve malesef yalan söyleyemiyorum.. Fake gibi; bu tür bir iftira ile karşılaştığımda da takıntı yapıyorum.. İsteyenler olursa; evlilik cüzdanımı yada sosyal medya hesaplarımı göndereyim.. :)
Merak edenler için; evet kızlar haklı çıktınız.. Herşey blöfmüş.. eşim eve geri döndü..
Ama döndüğünde ben evde yoktum...........
Ama o bir haftada yani bir önceki haftada neler yaşandı neler oldu bir bilseniz..
Herşey hikaye gibi.. hatta film gibi..
Şuan sağlık sorunlarım daha ağır basıyor, çünkü o bir hafta içinde hastalandım
ve rahmimde büyük bir kitle olduğu ortaya çıktı.. Şimdi onunla uğraşıyorum..
..
Bana burada o kadar çok yardımcı oldunuz ki; öyle cesaretlendirip güç verdiniz ki..
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum kızlar..
..

O duyguyu biliyorum. Bir enkazın altında kalmış gibi hisseder insan. Çok acıtır. Tam üç kez yaşadım. Ama hala evliyiz. Boşanacak gücü bulamadık bir türlü.

O duyguyu biliyorum. Bir enkazın altında kalmış gibi hisseder insan. Çok acıtır. Tam üç kez yaşadım. Ama hala evliyiz. Boşanacak gücü bulamadık bir türlü.

- Hem de ne enkaz.. Ancak yaşayan bilir zaten..
ne yemek yiyebiliyorsun, ne uyuyabiliyorsun, ne düşünüp konuşabiliyorsun..
herşeye kolayca ağlayabilen ben, bu süreçte ağlayamadım bile..

neden 2012 deki konuda da 2 yıllık evliyim yazdınız?
o zamandan bu zamana hem vajinusmussunuz hem de gebelik şüphesi yaşıyorsunuz.

Siz nasıl böyle bir cümle kuruyorsunuz ne demek bu ya aldatır onuda yapar bunuda yapar hak mi sizin bu söylediğiniz ben bile sinir oldum konu sahibi ne yaptı bilemiyorum vajinismus olan kadın ölsün mu ne yapsin? Bu konu sahibinin yerinde sizde olabilirdiniz peki siz istermiydiniz aldatilmayi?nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz boşanan bir çok kadın var ve cokta mutlular biz kadinlar erkeklere muhtaç degiliz onlar için yaşamıyoruz.bence kusur konu sahibinde değil sizin bu saçma dusuncesizde kadın düşmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…