- Konu Sahibi masal__perisi
-
- eşim çok tuhaf bir insan emin olun psikoloğu bile yanıltabilecek cinslerden.. kendini tam anlamıyla ifade edemiyor ve herşeyi inada sürüklüyor.. sırf sen beyaz dedin diye siyah diyenlerden.. derdim boşanıp ya da boşanmamaktan çok, aklının yerine gelmesi.. boşanacaksa bile adam gibi boşanalım.. ama bunu da yapmıyor. akşam gelip bana bir sarılıp bir boşanalım diyecek, eminim..Eşinin davranışları normal değil ama sen onun içindeki gerçekleri hiç bir zaman bilemezsin. Farkındamısın sürekli aslında böyle düşünüyor ama kararsız yok şöyle böyle diyorsun.belkide gerçekten eşini tanımıyorsun. Biraz akışına bırak hemen boşanmak istemiyorsan bir süre ayrı kalmayı ve düşünmeyi teklif et.
..Malesef sağlıklı değil, daha 2 gün önce; psikoloğa gitmeyi, beraber çift terapisi almayı teklif ettim ama kıpırdamıyor bile..
senin dediğin gibi bir msj attım, evet haklısın dedi başka birşey demedi.
sürekli ısrarcı olma beni vazgeçirmeye çalışma vs deyip duruyor; sanki yalvarıyormuşum gibi..
..
Hiçbir şey yazmayın bir süre.
Yazarsa da cevap yazmayın bırakın ne yazarsa yazsın.
Saçmaladıkça saçmalamış iyice biraz durulsun aklı başına gelsin ondan sonra konuşmak isterse konuşursunuz. Haaa, bana sorarsanız boşanırsanız bir kaybınız olmayacak gibi. Adam zırvaladıkça zırvalamış, tuhaf bir tip.
- malesef öyle hem özgürlüğüne düşkün hem de fazla evcil.. biliyor musunuz ben onu kıskandığımda ve bunun yüzünden şiddetli kavga ettiğimizde; kavgadan sonra gelip bana, çok normalmiş gibi, beni sevip kıskanman hoşuma gidiyor bana aşıksın deyip gülüyor..Özgürlüğüne çok düşkün bu adam bence normalin üstünde nevrotik.
- ahhh bir de bana sorun.. sürekli böyle malesef.. özünde tertemiz çok iyi birisi fakat sürekli dengesiz ve sorumsuz halleri var.. ahh sevmesem ahh vazgecebilsem.. ama seviyorum işte.. onunda beni sevdiğini biliyorum..
23:00 de gelecek eve geçip konuşacağız ve ben nasıl davranmam gerektiğini dahi bilmiyorum, elim ayağım titriyor şuan sadece.. ne zormuşşşş....
..
Boşanmayı kabul etmelisin.Bundan sonra eğer istemiyorsa o cabalayacaktir.Ama sen şimdi vazgecirdin diyelim yine değişen birşey olmaz.Bırak kendi vazgecsin pişman olsun.
Bence yapmayın.
Adam sizinle istediği gibi oynuyor. Gel diyince geliyorsunuz, git diyince gidiyorsunuz adam ne derse o oluyor. Sizin vazgeçemeyeceğinizi bildiği için bu kadar rahat.
Sizin yerinizde olsam biraz kalbimi dizginlerdim. Bugün görüşmezdim mesela.
23.00 geç bir saat, zaten yorgunum eh sen de kararını vermişsin beni boşuna gece gece uğraştırma. Kararını verdiysen davanı aç, uzatmaya gerek yok yolun açık olsun
yazar kudurturdum.
- Şuan annemlerdeyim ve haberleri yok; ben normal ziyarete gelir gibi geldim ve evlerimiz aynı mahallede zaten. Akşam beni iş çıkışı alıp, eve geçeceğiz. O zaman konuşalım diye sözleştik. Ama sizin dediğiniz gibi yapıp, konuşmamaya karar verdim, sen nasıl istersen öyle olsun deyip, yatacağım ya da tv felan izleyeceğim.. Çok gerginim, üzgünüm, çaresizim... güçlü değilim şuan hiç ama hiç.. Aslında ne eve gitmek ne burada annemlerde kalmak istiyorum.. ama başka gidecek yerim yok..
Kadın olmak, evli olmak, çaresiz olmak ne zormuş.. Burada konu açanlara kızardım saçmalık diye ama insanın başına gelince anlıyor.. uyumak istiyorum ve uyandığımda herşey yoluna girmiş olsun istiyorum.. ama herşey daha da zor olacak biliyorum..
..
- boşanmayı kabul ettim zaten, sen kararlıysan tamam boşanalım dedim.. ama tuhaf davranıyor,Boşanmayı kabul etmelisin.Bundan sonra eğer istemiyorsa o cabalayacaktir.Ama sen şimdi vazgecirdin diyelim yine değişen birşey olmaz.Bırak kendi vazgecsin pişman olsun.
- kuzum işte çaresizlik burada başlıyor zaten, gidecek başka bir yerim yok.. Annemlerde burada kalmak istemiyorum..SizMaRaL_ la beni dinleyin. Ben sizin yerinizde olsam evime de gitmezdim. Gelip köpek gibi yalvarana kadar adama yüzümü göstermezdim bile. Gitmeyin. Madem boşanıyoruz, uğraşmaya gerek yok, ben gündüz eşyalarımı alırım diceksiniz. Gitmeyin, aynı evde kalmayın, onun dediklerini yapmayın. Ben gelmyrm yazın, sonra da telefonu kapatın yatın güzelce. Yazamaz size , kudurur kalır bu kadına noldu der kafasında kurar. Bu adamı yola getirmek istitorsanız bedava olmadığınızı gerekirse çekip gideceğinizi göstermeniz lazım. Başka türlü kafasına dank etmez.
- kuzum işte çaresizlik burada başlıyor zaten, gidecek başka bir yerim yok.. Annemlerde burada kalmak istemiyorum..
Babam öyle değil ama annem klasik baskıcı dominant ve ataerkil bir kadın.. burada kalsam hiçbir anlamı olmaz, ne kafamı dinleyebilirim ne de dediğinizi yapabilirim. Başka gidebileceğim bir yerde yok ancak otelde kalabilirim.. ama param da yok.. yani hem sizin dediğinizi yapıp hemde kendi evimde olmam gerekiyor.. :S :S bu da hiçbir anlam ifade etmez dimi??? eşimde zaten gidebilecek başka yerim olmadığını biliyor..
..
- şuan msj attı; ''eşyalarımı almama izin verir misin'' diye.. bende ''evet tabikide'' diye cvp attım..SizMaRaL_ la beni dinleyin. Ben sizin yerinizde olsam evime de gitmezdim. Gelip köpek gibi yalvarana kadar adama yüzümü göstermezdim bile. Gitmeyin. Madem boşanıyoruz, uğraşmaya gerek yok, ben gündüz eşyalarımı alırım diceksiniz. Gitmeyin, aynı evde kalmayın, onun dediklerini yapmayın. Ben gelmyrm yazın, sonra da telefonu kapatın yatın güzelce. Yazamaz size , kudurur kalır bu kadına noldu der kafasında kurar. Bu adamı yola getirmek istiyorsanız bedava olmadığınızı gerekirse çekip gideceğinizi göstermeniz lazım. Başka türlü kafasına dank etmez.
- şuan msj attı; ''eşyalarımı almama izin verir misin'' diye.. bende ''evet tabikide'' diye cvp attım..
öküz yaaa odun kafalıııı.............
bu adam bu kafayla salı günü dava açarsa; ne olacağız biz??? ikimize de yazık değil mi..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?