Ne olacağız yardım edin

-
kapattım telefonumu kapatmadan son bir msj daha attı..

akşam evde kalmasam olur mu çünkü dayanamam ben anlıyor musun diye.
akşama kadar bayılıp kalmazsam bir köşeye..... ateşim var ve titriyorum..
ne saçma birşey bu ya....
..

Evliliğin ciddiyetini kavrayamamış sanırım.Flört döneminde gibi davranıyor.Belki hayatinizin yoluna girmesi için bu boşanma isteği bir vesile olur.Gerçekten sensiz kalma ihtimaliyle yüzleşince kendini toparlar.

Bence bırakın o bir çocuk o bir şımarık. Allah askına bu adamın nesiçekti sizi. Sizde erkeği onarma isteği ile hayata tutunan kadınlardan mısınız ?

İnsan sevdiğinden kolay kolay vazgeçemiyor iste sizi anlayabiliyorum bence eşinizde boşanmak istemiyor kafası karışık olabilir. Allah yardımcınız olsun

Gerçekten eşiniz ilginc ve cocuksy .somut sorunlarınız neler yazar misiniz ?

+1

Hem boşancam dıyo hem akşam evde kalmasam olur mu dıyo. :) Ay ne desem bılmedım. Suan bayağı naz yapıyo. Bak bence sen cekil köşeye izle kıvrana kıvrana gelmezse bende ınsan değilim o derece yani. Hiç üzülme şekerım. Suan da blöfün dik alasını yapıyo, bide becerebilse eyvallahta olmuyo yanı.

Ayrılmak istemiyorsanız akşam karsınıza alın ve herşeyi konuşun.
Açık açık ben boşanmak istemiyorum.
Şimdi oturalım herseyi konuşalım ve geçmişte olanları unutalım deyin.
Sizde kendinizde hatalı gördüğünüz yerleri düzeltecegınizi onunda kendisinde gördugünüz hataları düzeltmesini istediginizi söyleyin. Sevdiginizi anlatın. Söylemek istediginiz herşeyi söyleyin. Sevdiginiz huylarını sevmediginiz huylarını nelerin sizi rahatsız ettigini herseyi dile getirin. Degişmeye ve mutlu olmaya hazır oldugunuzu ama herseye ragmen boşanmak istiyorsa buna saygı duyacağınızı söyleyin.
Eğer size adım atarsa anlayın ki sizi seviyor ve bosanmak istemiyor. Ama size adım atmazsa ben sevdigine inanmam.

Herseyi üstüste yasamissiniz. Kavga,stres vs.. eşinin ciddi senden biraz uzaklaşmasi gerekir. Şuan karar almak için yanlış zamanlama. Ama bunu ona söylersen boşanmak istemiyor diye düşünecek. Uzaklaşmadan da sağlıklı düşünüp bazı şeyleri anlayamayacak... işte kadınlar böyle sabırla bakabilir bazı şeylere ama erkekler bi önceki kavganın etkisini uzun zaman yasiyo ve bunun genel bir durum olacağıni saniyo. E yalan da değil. Hangimiz eşimizle sorunlarımızı kavgası, bağırtisiz cozebiliyoruz ki...
Ne olursa olsun biraz uzak kalmanız şu an yapılacak en iyi şey çünkü anlattiklarindan anladigim lackalasmis bi iliski.. sen her soruna çözülebilir gözüyle bakıyorsun bu iyi ama eşine de aynı rahatlığı hissettirmiyosun

- benim tek bir hatam var kızlar.. vajinismusum.. onun dışında hiçbirşeyim yok..
hiçbir hatam yok diye böyle egoistce direkt söyleyebiliyorum..
çünkü kendimden eminim, kendimi çok tarttım biçtim ve çok fazla fedakarlık yaptım..
evet, vajinismusum ben.. bunun için çok çaba harcadım ama tek başına olmuyor malesef..
eşim tedavide hiçbir şekilde yanımda olmadı, bekledi mi peki derseniz onuda yapamadı,
aldatmaları ve yalanları oldu.. doktora gitmek istedim deli gibi..
tedavi olmak iyileşmek istedim gittim de..
kendi kendime birşeyler yapmaya çalıştım ama dediğim gibi vajinismus tek başına pek olmuyor..
çift terapisi alalım dedim, ilk seansa zar zor götürdüm ama ne seansta verilen ödevleri yaptı
ne de 2. seansa gittik.. ne kadar zorladıysam olmadı..
..

Seven insan bosanalik demez problemleri cozme yoluna giderdi

Ama sen kocanin kilini kipirdatmadigini soyluyosun
- eşim malesef hiçbir sorunda yada olayda çözüm odaklı değil.. hep kaçar.. özgürlüğüne çok düşkün..
en ufak birşeyi bile konuşamayız.. ben ona öneri tavsiye veremem..
ne desem baskı olarak algılıyor.. kafasına vursan da olmuyor güzelce konuşsan da olmuyor..
olgunlaşması ve çaba göstermesi lazım ama yok yapmıyor..
hala çözüm varken, o çözümsüzlüğe gidiyor.. beni üzen ortada sevgi var,emek var ve hala düzelebilecek birşeyler var ama o boşanmayı tercih ediyor.. boşanmasına boşanalım ama bunu bile doğru düzgün yapamıyor ki..

Aldatmış bu adam sizi. Üstüne bişey yazmak istemiyorum çünkü büyük konuşmak istemem.

vajinismus nerden çikdi simdi

siz sorunlar deyince cinsellik oldugunu tahmin etmistim ama ben ondan sandim

aldatan adam uzerine bide blöf yapiyor
bunlar hep sen çok yuz verdin diye biliyorsun demi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…