- 18 Mart 2011
- 50
- 12
- 86
- Konu Sahibi masal__perisi
-
Evliliğin ciddiyetini kavrayamamış sanırım.Flört döneminde gibi davranıyor.Belki hayatinizin yoluna girmesi için bu boşanma isteği bir vesile olur.Gerçekten sensiz kalma ihtimaliyle yüzleşince kendini toparlar.- boşanmayı kabul ettim zaten, sen kararlıysan tamam boşanalım dedim.. ama tuhaf davranıyor,
basit birşey zannediyor.. konuşacak onca şey varken bana sorduğuna bakın.. aynı çocuk gibi..
telefon hattı benim üzerime ve bana hattı kapattırayım mı yada sana vereyim mi diye msj atıyor.. ve bunların hepsi 3 saat içinde ve smsleşerek oluyor.. şuan zaten sağlığı yerinde değil farkındayım..
bunlar beni daha çok üzüp, sinirlendiriyor.. aklı bir yerine gelse.. boşanıp pişman olmamızı istemiyorum.. ne inatçı tuhaf adam yaaa.. kendide istemiyor seviyor işte, niye ayağa kalkıp mücadele etmiyor..
..
Gerçekten eşiniz ilginc ve cocuksy .somut sorunlarınız neler yazar misiniz ?-
kapattım telefonumu kapatmadan son bir msj daha attı..
akşam evde kalmasam olur mu çünkü dayanamam ben anlıyor musun diye.
akşama kadar bayılıp kalmazsam bir köşeye..... ateşim var ve titriyorum..
ne saçma birşey bu ya....
..
+1Yani ben eşinizi sağlıklı bulmadım çalışma annende kal vs baskıcı bir tipe benziyor.
Sizin çantada keklik olduğunuzu boşanırsanız üzüleceğinizi biliyor. Blöf yapın.
Boşandıktan sonra herkes kendi yoluna, ben hayatımı kazanırım elbette başkasıyla da evlenip mutlu olucam. Sana da mutlu bir yuva ve hayat dilerim, lütfen davanı aç. Yolun açık olsun
yazın.
Kaybetme korkusu verin yani, umursamadığınızı iyice anlasın
- dedim canım ya, terapiste psikiyatre psikologa vs inanmıyor..Bence evlilik terapistine gidin. Eşinize diyin ki: " dava açmadan önce evliligimiz için en son bunu yapalım, olmazsa yine olmaz..."
- eşim malesef hiçbir sorunda yada olayda çözüm odaklı değil.. hep kaçar.. özgürlüğüne çok düşkün..Seven insan bosanalik demez problemleri cozme yoluna giderdi
Ama sen kocanin kilini kipirdatmadigini soyluyosun
Aldatmış bu adam sizi. Üstüne bişey yazmak istemiyorum çünkü büyük konuşmak istemem.- benim tek bir hatam var kızlar.. vajinismusum.. onun dışında hiçbirşeyim yok..
hiçbir hatam yok diye böyle egoistce direkt söyleyebiliyorum..
çünkü kendimden eminim, kendimi çok tarttım biçtim ve çok fazla fedakarlık yaptım..
evet, vajinismusum ben.. bunun için çok çaba harcadım ama tek başına olmuyor malesef..
eşim tedavide hiçbir şekilde yanımda olmadı, bekledi mi peki derseniz onuda yapamadı,
aldatmaları ve yalanları oldu.. doktora gitmek istedim deli gibi..
tedavi olmak iyileşmek istedim gittim de..
kendi kendime birşeyler yapmaya çalıştım ama dediğim gibi vajinismus tek başına pek olmuyor..
çift terapisi alalım dedim, ilk seansa zar zor götürdüm ama ne seansta verilen ödevleri yaptı
ne de 2. seansa gittik.. ne kadar zorladıysam olmadı..
..
Aldatmış bu adam sizi. Üstüne bişey yazmak istemiyorum çünkü büyük konuşmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?