- 18 Mart 2011
- 50
- 12
- 86
- Konu Sahibi masal__perisi
-
kabahat sende.
2,5 senedir adamı tatmin edememişsin. tabi ki aldatır, yalan söyler, kedinin fareyle oynadığı gibi oynar. sen onun sadece hizmetçisisin, karısı olamazsın bu kusurunla.
dua et ki seni boşamıyor.
o ne yaparsa yapsın katlanacaksın. çünkü vajinusmussun, yani sakat gibi bir şeysin.
başında bir erkek var işte. seviyor sevmiyor boşver. öyle devam et. dul kalmak ölüm gibi zaten.
ben de eş sevgisinden çok anne korkusu olduğunu düşünüyorum sende.- haklısınız başka birşey diyemiyorum.. ne zormuş ne kötüymüş..
hep kendimi güçlü görürdüm, aldığım onlarca terapi, okuduğum onlarca kitap..
şimdi anladım ki kendimi kandırmışım.. dünden beri sanki buzun içindeymişim gibi titriyorum..
sanırım kendi ailemden de korkuyorum.. çok fazla baskı var üzerimde..
çocuk yaşta enişten tarafından tacize uğruyorsun, sonra tam huzuru yakaladım deyip evleniyorsun;
üniversiteye bile ara veriyorsun, olgunlaşıyorsun, eşinin elinden sıkı sıkı tutup haydi herşeyi çözelim diyorsun............ sonuç kocaman bir hüsran....... yazık bana..
kadın için de ihtiyaç.Sayfa sayfa tüm yorumları okurken bu işte bir iş var hadi bakalım diyordum ki sen vajinusmus olduğunu ve aldatıldığını yazdın. Gayet aşılabilecek bir sorun bu kendini kötü hissettiğin içinmi bu adam ne derse eyvallah diyorsun? Aldatılma konusuna gelince ona birşey diyemem büyük konuşmamak lazım ama erkekler sekse kadınlar gibi bakmaz onlar için ihtiyaç.
Bu gece evde kalmayıp nerede kalacakmış?
ya sen ne çirkin , ne kotu nıyetlı ne hadsız bı kadınsın ya. Kadınmısın nesın bellı değil gercı ama. Sen kendını ne zannedıyosun ya. Sakat sayılırmıs. Asıl sensın sakat , insanın en buyuk kusuru senın gıbı kafasının sakat olmasıdır. Konu sahibi sana da pes yanı şu densız insan musfettesıne haklısın demişsin.kabahat sende.
2,5 senedir adamı tatmin edememişsin. tabi ki aldatır, yalan söyler, kedinin fareyle oynadığı gibi oynar. sen onun sadece hizmetçisisin, karısı olamazsın bu kusurunla.
o ne yaparsa yapsın katlanacaksın. çünkü vajinusmussun, yani sakat gibi bir şeysin.
başında bir erkek var işte. seviyor sevmiyor boşver. öyle devam et. dul kalmak ölüm gibi zaten.
kadın için de ihtiyaç.
ama damacananın cinsel ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
Bu çok ağır oldu büyük konuşmayınkabahat sende.
Ohakabahat sende.
+1ya sen ne çirkin , ne kotu nıyetlı ne hadsız bı kadınsın ya. Kadınmısın nesın bellı değil gercı ama. Sen kendını ne zannedıyosun ya. Sakat sayılırmıs. Asıl sensın sakat , insanın en buyuk kusuru senın gıbı kafasının sakat olmasıdır. Konu sahibi sana da pes yanı şu densız insan musfettesıne haklısın demişsin.
Bosanmak isteyen o zaten niye burnu surtulsun? Seni aldatan adam icin de bu kadar yipranma. Coluk cocuk da yok. Bak yoluna iste- Gurur yapmıyorum zaten, boşanmak istemiyorum onunda tam bir boşanma kararı aldığını düşünmüyorum zaten.
Ama hep mücadele etmekten yoruldum, burnu sürtülüp aklı yerine gelsin istiyorum. bu yüzden ilk defa tamam boşanalım dedim. Ama bu süreç nasıl olacak, burnu mu sürtünür yoksa daha mı beter oluruz. bunu bilemiyorum. Karşımdaki insan odun gibi, kafasına vursan da olmuyor güzelce konuşsan da.. çözüm odaklı düşünen değil, kaçan biri hep..
Kendine gel arkadasım ne demek haklısın, kimse böyle olsun istemez, toparlan, biliyorum yaşadıkların çok ağır şeyler ama sen değerlisin, cinsel bi obje değilsin, gücünü topla , tedavi vs çözüm için yapabileceklerine odaklan, olmuyorsa da önüne bak, herşeyin hayırlısı, boşanmak da dünyanın sonu değil, belki de kader sana farklı bir yol çiziyor- haklısınız başka birşey diyemiyorum.. ne zormuş ne kötüymüş..
hep kendimi güçlü görürdüm, aldığım onlarca terapi, okuduğum onlarca kitap..
şimdi anladım ki kendimi kandırmışım.. dünden beri sanki buzun içindeymişim gibi titriyorum..
sanırım kendi ailemden de korkuyorum.. çok fazla baskı var üzerimde..
çocuk yaşta enişten tarafından tacize uğruyorsun, sonra tam huzuru yakaladım deyip evleniyorsun;
üniversiteye bile ara veriyorsun, olgunlaşıyorsun, eşinin elinden sıkı sıkı tutup haydi herşeyi çözelim diyorsun............ sonuç kocaman bir hüsran....... yazık bana..
ben de eş sevgisinden çok anne korkusu olduğunu düşünüyorum sende.
çoğu kadın ailesinden kaçmak için yanlış evlilik yapar.
eminim 7 yılda eşinin pek çok falsosu olmuştur ama annenden uzaklaşmak için üzerini örtmüşsündür.
düzelir diye kendini kandırdın belki de.
eğer hazır değilsen boşanma zaten.
önce kendini madden ve manen hazırla.
ailene ve eşine muhtaç olmayacak kadar iyi ve güçlü olduğunda boşarsın.
boşandın diye kimseyle beraber yaşamak zorunda değilsin.
gerekirse şehir dışı iş bul, yeni bir hayat kur ve mutlu ol.
ya sen ne çirkin , ne kotu nıyetlı ne hadsız bı kadınsın ya. Kadınmısın nesın bellı değil gercı ama. Sen kendını ne zannedıyosun ya. Sakat sayılırmıs. Asıl sensın sakat , insanın en buyuk kusuru senın gıbı kafasının sakat olmasıdır. Konu sahibi sana da pes yanı şu densız insan musfettesıne haklısın demişsin.
Bu çok ağır oldu büyük konuşmayın
Ohayavaş gel arkadaş bu ne böyle
onun ne dediğini boşver.- inanın hiç iyi değilim, bayılacak gibiyim, sürekli ne zaman söyleyeceğiz sizinkilere deyip duruyor. dün karar alıyor anında evden gidiyor ve dünden beri söyleyelim diye ısrar edip duruyor.. çocuk oyuncağı sanki..
yarın yada salı günü dediğim zaman da; süreci uzatma deyip duruyor.. ardındanda vazgeçmekten korkuyorum diyor..
ve ben hiç hazır değilim aynen dediğin gibi.. ne maddi ne manevi.. resmen öldürüyor beni..
..
ironi olduğunu gerçekten anlamadınız mı?
aslında kocan senin için böyle düşünüyor, kendine gel demek istedim. konu sahibi bunu gayet iyi anladı. bir sonraki mesajım da buna dairdi.
şair diyor ya "melali anlamayan nesle aşina değilim" diye.
ironiden anlamayan hanımlara aşina değilim
sevgili girll , kusura bakma. Biran okuyunca gözüm döndü yok artık dedim. Sanırım günümde değilim bugun Hakkını helal et , tekrar özür dilerim.ironi olduğunu gerçekten anlamadınız mı?
aslında kocan senin için böyle düşünüyor, kendine gel demek istedim. konu sahibi bunu gayet iyi anladı. bir sonraki mesajım da buna dairdi.
şair diyor ya "melali anlamayan nesle aşina değilim" diye.
ironiden anlamayan hanımlara aşina değilim
yok mühim değil.sevgili girll , kusura bakma. Biran okuyunca gözüm döndü yok artık dedim. Sanırım günümde değilim bugun Hakkını helal et , tekrar özür dilerim.
İnanırmısın ne cok utanıyorumyok mühim değil.
güldürdünüz beni :)
-7 değil, 2.5 yıllık evliyiz.. sanırım vajinismusun nasıl birşey olduğunu tam bilmiyorsunuz. normal ilişki bile tek başına yapılamazken; benim bu tek başıma çözebileceğim bir sorun değil.. eşim malesef sadece korkmadan bacağımı açmamı istiyor.. ve ben zaten 2 yıldır psikiyatr kontrolunde ilaç kullandım, üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. vajinismus, aslında çok basit yarım saatte bile çözülebilecek bir durumken; anlayışsız eşler sayesinde senelerce sürüyor.. ve sonu boşanmaya gidiyor.
Ben senin haline çok üzüldüm .karşındaki adam gibi davranmıyor ki resmen küçük bir çocuğu yola almaya çalışıyorsun .bence kendini çok fazla yıpratma .aldatma da var ,çok istiyosa boşan .bide ince ince hesaplamış mehirini bilmem nesini .dinine bu kadar düşkün olan adam ,en büyük günahlardan biri olan zinayla, karısını aldatmaz .- akşam kayınvalidem de kalmış, artık rahat durdu mu ne yaptı bilemiyorum..
saçmalıyor ve bu iyice canımı sıkmaya başladı artık..
kv, kp, görümcem ve çelebim; benim yanımda..
bugün hep aradıklarında ''saçmalıyor sakın inanma, kafası karışık, burnunun sürtülmesi gerekiyor'' diyorlar.. eşimde daha yeni bana '' ayrılırken ne kadar mehir vericem kaç gram? bu süreç uzamasın. ben hem senin hem kendim için kararımı verdim vs'' diye msj atıyor..
çocuk oyuncağı gibi..
Sen gerçek misinkabahat sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?