Ne olacağız yardım edin

- haklısınız başka birşey diyemiyorum.. ne zormuş ne kötüymüş..
hep kendimi güçlü görürdüm, aldığım onlarca terapi, okuduğum onlarca kitap..
şimdi anladım ki kendimi kandırmışım.. dünden beri sanki buzun içindeymişim gibi titriyorum..
sanırım kendi ailemden de korkuyorum.. çok fazla baskı var üzerimde..
çocuk yaşta enişten tarafından tacize uğruyorsun, sonra tam huzuru yakaladım deyip evleniyorsun;
üniversiteye bile ara veriyorsun, olgunlaşıyorsun, eşinin elinden sıkı sıkı tutup haydi herşeyi çözelim diyorsun............ sonuç kocaman bir hüsran....... yazık bana..

Sayfa sayfa tüm yorumları okurken bu işte bir iş var hadi bakalım diyordum ki sen vajinusmus olduğunu ve aldatıldığını yazdın. Gayet aşılabilecek bir sorun bu kendini kötü hissettiğin içinmi bu adam ne derse eyvallah diyorsun? Aldatılma konusuna gelince ona birşey diyemem büyük konuşmamak lazım ama erkekler sekse kadınlar gibi bakmaz onlar için ihtiyaç.

Bu gece evde kalmayıp nerede kalacakmış?

ben de eş sevgisinden çok anne korkusu olduğunu düşünüyorum sende.
çoğu kadın ailesinden kaçmak için yanlış evlilik yapar.
eminim 7 yılda eşinin pek çok falsosu olmuştur ama annenden uzaklaşmak için üzerini örtmüşsündür.
düzelir diye kendini kandırdın belki de.
eğer hazır değilsen boşanma zaten.
önce kendini madden ve manen hazırla.
ailene ve eşine muhtaç olmayacak kadar iyi ve güçlü olduğunda boşarsın.
boşandın diye kimseyle beraber yaşamak zorunda değilsin.
gerekirse şehir dışı iş bul, yeni bir hayat kur ve mutlu ol.

kadın için de ihtiyaç.
ama damacananın cinsel ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

ya sen ne çirkin , ne kotu nıyetlı ne hadsız bı kadınsın ya. Kadınmısın nesın bellı değil gercı ama. Sen kendını ne zannedıyosun ya. Sakat sayılırmıs. Asıl sensın sakat , insanın en buyuk kusuru senın gıbı kafasının sakat olmasıdır. Konu sahibi sana da pes yanı şu densız insan musfettesıne haklısın demişsin.

Evet ama erkekler bu konuya daha farklı bakıyor o an canları istedi diye yapıyorlar. Çok uzun bir zaman bu evlilikte seks yok Arzu yok formaliteden birşey yapılmış. Kadın kendini bastırmış hep erkek zaten hissiz biri sanıyorum. Boşa giden 7 yıl.

kadın için de ihtiyaç.
ama damacananın cinsel ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

Bu çok ağır oldu büyük konuşmayın

Oha yavaş gel arkadaş bu ne böyle

+1

Bosanmak isteyen o zaten niye burnu surtulsun? Seni aldatan adam icin de bu kadar yipranma. Coluk cocuk da yok. Bak yoluna iste

Kendine gel arkadasım ne demek haklısın, kimse böyle olsun istemez, toparlan, biliyorum yaşadıkların çok ağır şeyler ama sen değerlisin, cinsel bi obje değilsin, gücünü topla , tedavi vs çözüm için yapabileceklerine odaklan, olmuyorsa da önüne bak, herşeyin hayırlısı, boşanmak da dünyanın sonu değil, belki de kader sana farklı bir yol çiziyor

- inanın hiç iyi değilim, bayılacak gibiyim, sürekli ne zaman söyleyeceğiz sizinkilere deyip duruyor. dün karar alıyor anında evden gidiyor ve dünden beri söyleyelim diye ısrar edip duruyor.. çocuk oyuncağı sanki..
yarın yada salı günü dediğim zaman da; süreci uzatma deyip duruyor.. ardındanda vazgeçmekten korkuyorum diyor..
ve ben hiç hazır değilim aynen dediğin gibi.. ne maddi ne manevi.. resmen öldürüyor beni..
..

Bu çok ağır oldu büyük konuşmayın

Oha yavaş gel arkadaş bu ne böyle

ironi olduğunu gerçekten anlamadınız mı?

aslında kocan senin için böyle düşünüyor, kendine gel demek istedim. konu sahibi bunu gayet iyi anladı. bir sonraki mesajım da buna dairdi.

şair diyor ya "melali anlamayan nesle aşina değilim" diye.

ironiden anlamayan hanımlara aşina değilim

onun ne dediğini boşver.
sen kendin için sana iyi gelecek bir durum planlamaya başla.
kv ve görümcenin desteğini al, önce kendini sağlama al.
ondan sonra ne istersen onu öyle yap.
eşine tabiri caizse "he he" de geç.

muhtemelen vajinismus ve aile baskısı arasında sıkışıp kaldığın için toparlanamıyorsun. ama ayağa kalk lütfen. sen gerçekten güçlü bir kadınsın. kendini toparla ve hayatının kaderini başkalarına (anne, baba, koca vs) bırakma.

kendin için, mutluluğun için çabala. elbette kolay değil ama hayatta ne kolay ki. vajinismus olmasan hamile kalsan cinsellik yok diye aldatacakmış zaten bu adamcık. o yüzden kendini hiçbir şey için suçlama. ya onda ereksiyon problemi olsaydı, sen onu aldatır mıydın, git tedavi ol der miydin, boşanacağım boşanmayacağım diye oynar mıydın? asla değil mi?
işte bu yüzden kendine yakışan bir kadın ol ve sana layık bir hayat kur, yeniden başla.

istersen 10 gün ağla üzül ama sonunda kararlı ol. lütfen.

sevgili girll , kusura bakma. Biran okuyunca gözüm döndü yok artık dedim. Sanırım günümde değilim bugun Hakkını helal et , tekrar özür dilerim.

Sebebi ne olursa olsun diye belirtmistim dikkatinizden kacti sanirim. Yani saglik sorunu olabilir, psikolojik sorunu olabilir, ya da daha basit seyler korkuyorum vs hic farketmez ki nedeni.
Dusunun evlenirken bir ton hayal kuruyorsunuz, bunlarin arasinda ilk birlikteliginiz, cinsel yasaminiz, cocugunuz falan var, ama ilk gece basarisizlik sonra da sonra da... 2.5 yil basarisizlik, hayal kirikligi... ben beklemezdim mesela 2.5 sene ama aldatmazdim da, sebebi ne olursa olsun ihanet karaktersizliktir, ahlaksizliktir, ve karaktersiz ahlaksiz birinden ondan once sizin bosanmaniz gerekirdi... yapmamissiniz, bari simdi yapin, zararin neresinden donerseniz kardir. Madem adam size yardimci olmuyor, cinsellik icin caba göstermiyor, yalan söylüyor, ihanet ediyor siz neden bu evliligi surdurmekte bu kadar israrcisiniz? Gerçekten hic normal degil bu psikolojiniz...

Ben senin haline çok üzüldüm .karşındaki adam gibi davranmıyor ki resmen küçük bir çocuğu yola almaya çalışıyorsun .bence kendini çok fazla yıpratma .aldatma da var ,çok istiyosa boşan .bide ince ince hesaplamış mehirini bilmem nesini .dinine bu kadar düşkün olan adam ,en büyük günahlardan biri olan zinayla, karısını aldatmaz .

Sen gerçek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…