- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, ben 15 yıllık evli 2 çocuk annesi, çalışan biriyim. Sabah 6,30'da kalkıyorum (eşim 5,30-6 gibi evden çıkıyor) kahvaltıyı hazırlıyorum, akşam için yemeği koyuyorum, 7 gibi çocukları kaldırıyorum kahvaltı ediyoruz. Sonra mutfağı ve etrafı topla, 2. sınıfa giden oğluma beslenme hazırla, yatakları kapat, oğlumun giyinmesine yardım et, giyin hazırlan 8,30'da evden çıkıyorum. Oğlumu okula bırakıp 9,30'da iş başı yapıyorum. Akşam 5,30'da çıkıyorum 6,30-6,45 gibi evde oluyorum. Eşim benden önce evde oluyor, küçüğün dersleriyle ilgileniyor, ödevlerini yaptırıyor. Ama ben kapıdan girer girmez kızım da oğlumda anne bir bakar mısın? Anne bak bugün ne oldu? Anne anne anne hiç bitmiyor bu anneler. Bir yandan onlara cevap vermeye ve dinlemeye çalışırken bir yandan yemek hazırlamaya çalışıyorum. Masayı hazırlarken ve toplarken eşim yardım ediyor onun dışında bir de çocuklar uyuduktan sonra çay içiyoruz çay servisini yapıyor. Ama ben çok yorulduğumu hissediyorum artık. Akşam yine aynı tempo çünkü yemekten sonra çocuklarla zaman geçir, onlar uyuduktan sonra mutfağı topla inanın çayı zor içiyorum. Yatağa girer girmezde uyuyorum. Eşim bu aralar ilgisizliğimden şikayetçi 5 dakika içinde uyuyorsun benimle hiç ilgilenmiyorsun artık diyor. Evet bende farkındayım özellikle son 15 gündür hiç ilgim yok, cinsellik anlamında da yok o bile yük geliyor artık. Bir de doktora gittim rahimde kist var dediler çikolata kisti daha önceden aldırmıştım yine nüksetti. Çok ağrım oluyor zaten ve hal böyle olunca resmen eşimden kaçar oldum. Bu hafta tekrar doktora gideceğim kistim için. Kan tahlili de yaptırdım, kanım düşük, demir ve b12 eksikmiş ilaç kullanmaya başladım onlar için. Eski enerjimi nasıl kazanabilirim neden bu kadar çabuk yoruluyorum inanın kendimden sıkıldım. Okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.