ne olacak bu halim..her yakışıklıdan hoşlanıyorum!!!

antidepresan gibi ilaçlar hipofiz bezinin salgısını değiştirebiliyor.eğer kullanıyorsan dozajını düşür.bu hissettiklerin normal değil.
hayır canım hiç bi ilaç almıyorum. neyin dozajını düşeriyem bilmem ki meyve yiyom fındık fıstık yiyom bol bol acep onlar mı yapıyor

Kuzum seni acilen evermemiz gerekiyor:))
Hadi kk hatunlari bu işe bir el atın:)
Bende erkek kardeş kalmadı:)

kesinlikle evlenmem lazım hakkımdan bir tek o gelir. ama o güne kadar napcam bilmem

kusura bakma canım ama kendi kendime güldüm ya okurken:27::27:

bence bu durum tamamen duygusal boşluktan kaynaklanıyordur. muhtemelen içinde biriyle sevgili olma isteği var. sevgili olacak birini arıyorsun.

birine gerçekten aşık olsan geçer.:52::51:

evet sevgili olma isteği var tabi olmaz mı. yaşa baksana 25 olmuş . bu yaşa kadar en az 1 bebe yapmam gerekirdi:52::52:

sen hep böyle dogal ve içten kalasın emiiii:9:
sağol canım beniimmmm. seni de öpüyorum:54::54:

Ahaha vallahi erkek kardeşim 186 boy yapılı vücut falanda çalıştı esmer yakışıklısı maşallah nazar değmesin kardeşcağızıma :)

maşallah. kaç yaşındaydı acebe:27::27:

Herkes aynı olmak zorunda değil bak kız bak ki gozun gonlun acılsın :D

hee gı bakıyoz da pek bi sonuç alamıyoz bacım:37:

Bacım senin regl dönemin gelmiş olan biten o :1: hiç takılma bak bacım ya etrafta güzel kız çok da yakışıklı erkek az, rastgeldi mi bak yani ben hiç affetmiyorum bir de içimden laf atıyorum :9::16:

ne diyon mesela ?:27: yeni bitti canım reglim ondan değil yani

bende genelde yazları olur bu durum genelde kendimi çok popüler hissettiğimde başıma gelir yalnız değilsin yani geçer merak etme sadece hormanlarına kanıp yanlış işler yapma o kadar öpüldünnn

ben de kendimi hoş bulduğumda bakarıum genelde nedense. bakımsızken hiç etrafıma bakmam bile. ama gözlük varsa gözümde o zaman her an bakarım. karşıdaki görmüyo ya:27::27:
Biraz soğuk su çarp bi taraflarına serinlersin :52:

Bende yakışıklı bir erkek gördüğüm zaman refleks olarak kafamı çeviriyorum başka yere :D
Hani karşımdaki tedirgin oluyor acaba bende bişi mi var da ters ters bakıyor diye düşünüyordur eminim :27:
Sen yine bakabiliyormuşsun bende oda yok bakmamak için kendime ceza veriyorum :1: :27:

ben de bazen bakamıyorum çok yakışıklılara

slm arkadaşım şu an boşluktasın ... ve her gordugun kişiden hoşlanıyosun kalbini dolduracak sevgiyi aşkı hayatının erkegini buldugun zaman dunya yakışıklısı cıksa gozun gormez inşallah aşık olacagın biri tez zamanda cıkarda bu hallerine ben napmışım dersin....gulersin
inşALLAH canım ya en kısa zamnda aşık olup evlenmek istiyorum

Yapı meselesi arkadaslar kız bellı bı donem boyle olmuyor hep boyleymıs. Üstelık erkek bakınca capkınlık dersınız kız bakınca nıye hastalık gıbı gorunuyor onu anlamadım. Bu kızın da yapısı böyle yani. İleride asık oldugu adam cıkar zaten o zaman bunlar olmaz. Diyette dıye menuyede mı bakmasın :26:

Yapı meselesi arkadaslar kız bellı bı donem boyle olmuyor hep boyleymıs. Üstelık erkek bakınca capkınlık dersınız kız bakınca nıye hastalık gıbı gorunuyor onu anlamadım. Bu kızın da yapısı böyle yani. İleride asık oldugu adam cıkar zaten o zaman bunlar olmaz. Diyette dıye menuyede mı bakmasın :26:

he valla doğru diyon canım. bir de diyette hep çorba var en azından resimlerine bakayım da gözüm doysun deyom nabıyım:37::37:

Yüksek ihtimal duygusal arayışlardasın. Hayatında biri varmış ama uzakmış insan ne kadar kendini sevgili gibi hissedebilir ki..
Belki geçici bir süreçtir..

Genel anlamda coştum diyon yani:27: gözün gönlün açılır bacım ohh sefan olsun,birine aşık olunca geçer zaten.erkekcazın gözleri güzelse melül melül bakıyo kuzucuk diyorum.fiziği düzgünse taş diyorum genel anlamda Allah özene bezene yaratmış tipindeyse ouwww at gibi be diyorum:9: olar duymuyo tabii duysalar taşlarlar beni heralde:32:

maşallah. kaç yaşındaydı acebe:27::27:

hee gı bakıyoz da pek bi sonuç alamıyoz bacım:37:

ben de kendimi hoş bulduğumda bakarıum genelde nedense. bakımsızken hiç etrafıma bakmam bile. ama gözlük varsa gözümde o zaman her an bakarım. karşıdaki görmüyo ya:27::27:

ben de bazen bakamıyorum çok yakışıklılara

inşALLAH canım ya en kısa zamnda aşık olup evlenmek istiyorum

bende evliyim canım aşk evliligi bambaşka1 sene oldu hala ilk gun gibi işten eve gelecegi saatler heyecanlanırım inşallah allah sanada nasip etsin o zaman herşey bambaşka olur dunyayı gozun gormez

Genel anlamda coştum diyon yani:27: gözün gönlün açılır bacım ohh sefan olsun,birine aşık olunca geçer zaten.erkekcazın gözleri güzelse melül melül bakıyo kuzucuk diyorum.fiziği düzgünse taş diyorum genel anlamda Allah özene bezene yaratmış tipindeyse ouwww at gibi be diyorum:9: olar duymuyo tabii duysalar taşlarlar beni heralde:32:

süpersin yaaa. acayip güldüm:9::9:ama ben bişey diyemiyorum donup kalıyom zaten yahuşuhlu görünce. bazen salyalarım akıyor siliyorum hemen:52::52:

:52:bana hiç anormal gelmedi durumun.şirin geldi.gayet normal.güzel şeyler insanı cezbeder.yalnız sen o uzaktaki çocukla sadece görüşüyorsun sevgili değilsin henüz.diğer kısmetlerini geri çevirme.onlarla da görüş.sonuçta adayların arasından doğru kişiyi arıyorsun.içinin ısındığıyla sevgili olursun.e canım bi sevdiceğin olduktan sonra da böyle olmazsın di mi ama?:37:

süpersin yaaa. acayip güldüm:9::9:ama ben bişey diyemiyorum donup kalıyom zaten yahuşuhlu görünce. bazen salyalarım akıyor siliyorum hemen:52::52:

Sen de süpersin bacım:16: salyalarını onlar görmedikçe sorun yok zaten bırak aksınlar :1: bence gayet normal bu durumlar erkekler nasıl bakıyor güzel kız görünce biz de biraz sevap kazanalım ne olacak ki yani adam bekarsa nişanlı sözlü sevgili vs sahipli durumları yoksa bakılabilir onlara fark ettirmeden bence bunu hiiiçç kafana takma aşık olana kadar sürer sonra gider çikin birine aşık olursun sonra o taşları gözün görmez bile:9::27:

Back
X