İnsanlardan bende sıkılıyorum vallahi :) kızımla eşimle mutluyum fakat kızımın uyku sorunları da daraltıyı beni :))))) ayy geçsin vallahi bi deri bi kenik kaldımHer çocuk farklıdır. Uyku düzeni her çocuğa işlemiyor ne yazık ki.. Benim oğlanlar da uyumayan cinsten. Başım ağrıyor, gözlerim yanıyor, ciğerim darlanıyo uykusuzluktan ama yapıcak bir şey yok, bugünler de geçicek. Bu kadar kasmayıp anın tadını çıkarın..
Ben ne arkadsş ne eş dost görcek gibi değilim, hayatım evimin içinde akıyor, arada hava almaya çıkıyoruz ve ben böyle de mutluyum, insanlardan rahatsız oluyorum ben, zaten yaşım itibatiyle soğudum iyice insan ırkından...
Eşimle de 2 cilveleşsek yeter 2 çocukla bu kadar oluyo yapcak bi şey yok :))
haha benimki de bu ara ayaklandı bende erimeye başladım, uykusuzluktan geceleri acıkıyorum ayol, yiyemiyorum da su içe içe bigün şişip patlıycam yeşil kurbağa gibiİnsanlardan bende sıkılıyorum vallahi :) kızımla eşimle mutluyum fakat kızımın uyku sorunları da daraltıyı beni :))))) ayy geçsin vallahi bi deri bi kenik kaldım
Aynen aç aç geziyorum vallahi :) daha yarım saat önce eşim gelip aldı bende yemek yedim o arada. Sonra bi umut uyudu diye gittim ki yine uyandıValla benimde iki çocuğum var. 6, 5 ve 2,5 yaşında. Aynen dediğiniz gibi büyüttüm. Yalnızdım. Yardım alamadım. Eşim çok çok yoğun çalışır. Uykusuz, banyosuz, pis günlerim. Şükürler olsun geçti artık. Kızım bir kaç aydır rahat biraz daha.
Malesef bir 4 yaşına kadar böyle devam ediyor.
Yalnız değilsiniz hepimiz böyle büyüttük.
Altınvuruşu yapacağım ama öncesinde moral vereyim, sonradan geçiyor. Biz de nerdeyse eşimle 20 ay hiç görüşememiştik, hoş şimdi de evdeyse günde 20 dakka ona da şükür ama. Hepsi geçiyor inanın. Diş çıkarıyordur, 2 yaş civarı çoğu uyku sorunu azalıyor, gergin olma sebebiniz uyutmaya çalışırken çöpe attığınızı düşündüğünüz zamanlarınız, bende ilk45 dakka sakin olurdum ama 1.5 saati karanlık odada gecirip de uyutamadıpımda artık sinirler heryanıma basardı. Bazen yarım saat uyurdu ben 3 saat uğraşmış olurdum o uyku için falan... benimki manyaktı çözemedik. Dişleri 14. Ay civarı bitti de uyumayı öğrendi sorun dişmiş. Asla da aprı kesici vermemiştim dişi için. Hepbirlikte cektik, oğlum ben ve memelerim yaniBen eşimi çok ihmal ediyorum doğum yaptığımdan beri ve bu durundan son zamanlarda aşırı rahatsızım. Aslında hem eşimi hem kendimi ihmal ediyorum,istemeden olan bir durum bebeğimin bitmeyen uyku sorunları yüzünden. Ve bu durum bizim aramızda haliyle bir gerginlik yaratıyor. Bende daha çok çünkü vaktim çok kısıtlı olduğu için gergin olup ona boş yere patlıyorum. Kızım bugün öğle uykusunu uyudu fakat şuan yaklaşık 10 saattir uyumuyor. Dün gece 23:30 da uyuyup sabah 9 da uyandı. Bence onun için az bir uyku süresi çünkü daha 15 aylık. Ama neyse sorun bu değil. Bugün uykusu vardı huzursuz diye erkenden yatırmayı planladım. 21:30 da uyutmaya başladım. E tabi bu süre şu ana kadar uzadı da uzadı. Saat neredeyse 23 oldu benim kızım 3 kez yatağına yatırdığımdan beri uyandı. Bir kez eşim uyutmaya çalıştı bende o sırada çay koydum birlikte içeriz kızım uyuduktan sonra diye heveslendim :) bütğn hevesim kursağımda kaldı tabi ki,kızımı yerine götürürken yine uyandı.
Bazen anne olduğuma pişman oluyorum beni bu halleri hayattan soğutuyor. Şimdi muhtemelen bütün gece uyanacak. Uyusam mı az oturup eşimle keyif mı yapsam,ne yapsam nerelere gitsem acaba :)
Çok gerginim vallahi bıktım.siz de benden bıktınız biliyorum. Ona uyku düzeni kurmak için kendimi parçaladım ama yine olmuyor yine olmuyor. 23 den erken yatmıyor nerede hata yaptığımı anlamıyorum.
haha benimki de bu ara ayaklandı bende erimeye başladım, uykusuzluktan geceleri acıkıyorum ayol, yiyemiyorum da su içe içe bigün şişip patlıycam yeşil kurbağa gibi
Benim oglum 18 aylık su an. 15 aya kadar asla öğlen uykusu yoktu. 20 dk dan fazla surmuyordu. Tabi uyuyamayınca gun boyu huzursuzluk. 15 aylık olunca birden uyumaya basladı öglenleri. Şu an öğle uykusu cok guzel. Ancak gece benimki de geç yatıyor 10 bucuk civarı. Erken yatırmaya calıssam uyumuyor. Bizde öyle duzen kurduk , erken uyutmaya cabalamıyoruz. Gece 1 kez uyanıyor cogunlukla su içmek için. Biraz destekle tekrar uykuya döndürüyorum. Bir problemi varsa 2-3 kez de uyanıyor. Sabah 8 bucuk en gec 9 da ayaktayız. Alışmaya çalışın.
Canim 11 den once uyusa cok iyi okeyde uyumuyosa bukadar ugrasip didinme enerjini sinirlerini yipratma . sahsen benimkide oyleydi hala dha oyle 3 yas dolacak 11 uyku saati napalim bende kendimi ona gore adapte ettim .o uyudujtan sonra her aksam olmasa da esimlede vakit ayiriyorux brbrmze yarim waat 1 saat yada krndi kendme kafa dnliyorum vs. sanada tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?