Ne olacak bu insanların hali...

Aç gözlülük sonumuzu getirecek.
Çalışmaya başlayan hemen tlf değiştiriyor, evlenip ev araba kredisi çekiliyor, tatiller ödeniyor.
Hep daha daha fazlası.
Hiç bitmeyen bir tüketimde çoğalıyoruz ama insanlıktan ölmüşüz haberimiz yok.
O çocuk muz yemeden bana hiçbir gece uyku yok.
Tanıdık biri mi o çocuk?
Malesef çoğu insan eskiyen kıyafetleri vermekle,evinde çalışan yardımcıyı maddi anlamda sömürmekle hatta evinde bozulmaya yüz tutmuş şeyleri ona vermekle iyilik ettim sanıyor.Kendileri çalışıp kazanmış nasıl versinler...Çocuklarının herşeyi eksiksiz yediği organik olur ama...İçtikleri asitli içecekleri küçük boy alırlar ki gazı kaçarsa gerisini içemezler...Öyle şeyler gördüm kiii...Hep derim hesabını veremeyeceğim rızıktan fazlasını istemem diye...

Tanıdık biri mi o çocuk?
Malesef çoğu insan eskiyen kıyafetleri vermekle,evinde çalışan yardımcıyı maddi anlamda sömürmekle hatta evinde bozulmaya yüz tutmuş şeyleri ona vermekle iyilik ettim sanıyor.Kendileri çalışıp kazanmış nasıl versinler...Çocuklarının herşeyi eksiksiz yediği organik olur ama...İçtikleri asitli içecekleri küçük boy alırlar ki gazı kaçarsa gerisini içemezler...Öyle şeyler gördüm kiii...Hep derim hesabını veremeyeceğim rızıktan fazlasını istemem diye...
Yok, yardımcımın çocuğunun sınıfından biriymiş.
Böyle nice insanlar var, muhtaçlar.
Bitmez ki örnekler. Ben buna denk geldim, siz başkasına.
Umarım taş olmuş vicdanımız yeniden devreye girer, vermenin çok daha büyğk bir kazanç olduğunu anlayabiliriz.

Yok, yardımcımın çocuğunun sınıfından biriymiş.
Böyle nice insanlar var, muhtaçlar.
Bitmez ki örnekler. Ben buna denk geldim, siz başkasına.
Umarım taş olmuş vicdanımız yeniden devreye girer, vermenin çok daha büyğk bir kazanç olduğunu anlayabiliriz.
Amin ne güzel dua ettiniz...Allah razı olsun..

Back
X