- 3 Eylül 2021
- 229
- 163
- 18
- 29
- Konu Sahibi Limonmiski
-
Şimdi bir daha vermem diyenler asgari ücrete zam geldiği için u dönüşü yapıp tekrar vereceğim başka kim var bak adamlar uğraşıyor diyorlarNe günlere kaldik. Tüp bebek zaten pahalı bir süreç anladığım kadarıyla, bir de bu ekstra pahalılık. Böyle de kalmayacak, daha da kötüye gidecek pahalılık çünkü kime hizmet ettiği belli olmayan biri tarafından yonetiliyoruz. Bu mutsuzluğun, umutsuzluğun sebebi o şahıs ve insanımız hala kış uykusunda. Bazıları bunu gerçekten hakediyor ama olan biz günahsızlara da oluyor.
Velhasıl, çocuk için uğraş, çocuk olunca sütun gelmezse bir de eskisine göre kat kat pahalı mamalarla uğraş. Kıyafeti, oyuncağı,.arabası suyu büyü zaten uçmuş gitmiş durumda. Allah bu siyasal İslamcı yuzsuzlerin başımıza bela olmasında hiçbir katkısı olmayan, olduysa bile şuan bin pişman olan insanlarimiza yardım etsin. Ne diyelim...
Asgari ücrete sevinenler paramızın yarı yarıya değer kaybettiğinden bı haber, takım tutar gibi parti tutan zır cahiller. Onlar dolar 100 TL olsa da değişmez. Onların dışında, beyni on yaşındaki bir çocuk kadar çalışan herkes bunun böyle gitmeyeceğini bilir. O yüzden ben inanıyorum bu talan devri sona erecek. Enkazı kaldırmak yıllar yıllar sürecek ama ...Şimdi bir daha vermem diyenler asgari ücrete zam geldiği için u dönüşü yapıp tekrar vereceğim başka kim var bak adamlar uğraşıyor diyorlar
Geçen gün ekmek kuyruğunda bir amca bizi bu duruma getirene hakkımı helal etmiyorum diye ağladı bir yandan gözlerim doldu haline ama bir yandan da onun bizi bu hale getirdiğini düşününce sinirlendim. Eminim ona oy verenlerdendi tek adam rejimine evet diyenlerdendi. Eminim bundan…
İnşallah o enkaz kalkar da gelecek nesillere hindistan gibi bir ülke vermeyiz. bunun için çok dua ediyorumAsgari ücrete sevinenler paramızın yarı yarıya değer kaybettiğinden bı haber, takım tutar gibi parti tutan zır cahiller. Onlar dolar 100 TL olsa da değişmez. Onların dışında, beyni on yaşındaki bir çocuk kadar çalışan herkes bunun böyle gitmeyeceğini bilir. O yüzden ben inanıyorum bu talan devri sona erecek. Enkazı kaldırmak yıllar yıllar sürecek ama ...
İki çocuğum var, onların gelecekte neler yaşayacağını kestirememek çok ama çok kötü olsa da, bu enkaz elbet kaldırılacak birgün öyle ya da böyle. Bu umuda tutunuyorum ve dua ediyorum ben de.İnşallah o enkaz kalkar da gelecek nesillere hindistan gibi bir ülke vermeyiz. bunun için çok dua ediyorum
Kendimizden, kendi gençliğimizden o kadar geçmişiz ki. Umudumuz yok kendimiz adina.İnşallah o enkaz kalkar da gelecek nesillere hindistan gibi bir ülke vermeyiz. bunun için çok dua ediyorum
Ben yine çok güzel bi çocukluk geçirdim saat gece 12 lere kadar dışarda saklambaç oynadık istop oynadık yoklukta gördüysekte mutluyduk ortalık güvenliydi şimdi ben çocuğum olduğunda onu evde bile güvende tutamam ki çocuk 0-1 yenik düşerek başlayacakKendimizden, kendi gençliğimizden o kadar geçmişiz ki. Umudumuz yok kendimiz adina.
Isini dogru yapan bir yonetimle tüm sorunların üstesinden gelinir. Ve umarim ki gencligimizin bir evresine denk gelir.Ben yine çok güzel bi çocukluk geçirdim saat gece 12 lere kadar dışarda saklambaç oynadık istop oynadık yoklukta gördüysekte mutluyduk ortalık güvenliydi şimdi ben çocuğum olduğunda onu evde bile güvende tutamam ki çocuk 0-1 yenik düşerek başlayacakumarım bizi yanıltır bu zaman dilimi de bizde rahat bi oh çekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?