- 5 Ekim 2012
- 326
- 88
- 118
- Konu Sahibi sevilmedim
arkadaşlar çok moralim bozuk.eşim vardiyeli çalışıyor.bu sabah işten geldi.saat 9du.ben uyuyordum.gürültü yaptı falan ben kalktım aşkım ne gürültü yapıyorsun dedim pazar pazar milleti rahatsız edecen dedim.gülüştü falan.gülüşerek gittik yatakodasına.ben yatağa girdim gene.uyumuycaktım o giyinirken konuşucaktım onunla her zaman yaptığım gibi.sonra birden annemler kahvaltıya gelecekler dedi.hayydaa dedim ne alaka dedim.bana niye sormadan iş yapıyorsun dedim.evi 2 haftadır temizlemedim dedim.o gecede olunca süpürge açamıyorum bir hafta boyunca.onun öncesinde de kardeşimin doğumu vardı şehirdışındaydık.neyse bu bi hiddetlendi.senin kardeşin en olmadık zamanlarda geliyordu ben hiç ses çıkardımmı dedi.ben de o embesil zaten bana emrivaki yapıyordu beni zaten zor durumda bırakıyordu dedim.sana emrivaki mi yapıldı şimdi dedim.bu evin kadını senmisin benmiyim niye bana sormadan çağırıyorsun dedim.evim pis her taraf tozlu dedim.neresi pismiş evin dedi.ya ben gelinim onlar geldiğinde kirim görünür onlara çünkü ben gelinim kardeşim geldiğinde benim pisliğime mi bakıyordu dedim.senin babannen birkeresinde geldiklerinde bozuk buzdolabı vardı mutfakta çalışmıyordu açtı da içine baktı temiz mi diye dedim.ay bu bi hiddetlendi gidiyorum ben merak etme gelmeyiz dedi ve gitti,tabi hemen gitti annesine,aradan birkaç saat geçti arıyorum telefonu da kapattı.bende gittim annesine.yukarda bide ananesi varmış bide onuda çağırmış.ona ayıp olmasın diye arkadaşının düğünü varmış oraya gidecekmiş demişler.aşağıda konuştum kaynanamla.ben gelmesinler demedim ki niye bana sormadan iş yapıyorsun dediğimi anlattım.sabah geldi hadi bize kahvaltıya gelin dedi diyo ananemi de arayın oda gelsin dedi diyo bizde hazırlandık bekliyorduk diyo geldi diyo ev tozluymuş dedi diyo.kendimi ifade edene kadar canım çıktı.beni onlara da rezil etti.sonra gittim yanına para ver bana ben gidicem dedim.nereye diyo.anneme dedim.gelmek üzeremi gelmemek üzere mi diyo.gelmemek üzere desem verecek para biliyorum gelmek üzere desem vermez göndermez beni zaten anneme.annem de 1buçuk saat uzaklıkta başka bir şehirde.hiç yalnız göndermedi beni 2senelik evliliğimde.rahat rahat öyle çıkıp anneme gidemem.ağzımı açsam bağırarak kapatır ağzımı.burda desem biryere göndermez.arabayı isterim vermez ben gideceğim yer uzakta olsa yürüyerek giderim.istediğim zaman bağırıverir.çok zoruma gidiyor arkadaşlar artık.hiç bir söz hakkım yok bu evde.en ufak birşeyde bile söylenmeme bile izin yok.ki ben bu sabah söylendim ama kalkıp hazırlayacaktım kahvaltıyı.asla demem gelmesinler istemiyorum diye bunu kendisi de biliyor.ama telefon ettim sonradan açtı bu kez bu seferde sen bunları hakediyorsun dedi.bende sana aynısını yapıcam dedi.ben bu zamana kadar hep onu mutlu etmek için ugraştım.sinirli bir insandır kendisi hep idare ettim aman sinirlenmesin aman küsmesin birde küsme huyu var sebebini ben bilmem küser durup dururken günlerce konuşmaz benimle.her şeyde alttan alırım.istediğim birşey olmayınca hiç sesimi çıkarmam ama sonunda sen bunları hakediyorsun dedi bana.şimdide geldi eve.gittim yanına yinede özür diledim.ama ben sadece söylendim kalkıp hazırlayacaktım dedim sen sinirlenip gittin dedim.konuşmadı gene küstü.ne yapayım ben şimdi.sesimi çıkarmadan özür dileyince kendi değerimi günden güne kaybediyorum sesimi çıkartınca da böyle oluyor ne yapayım ben bi çare gösterin bana arkadaşlar,,,