• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olacak şimdi....

yani ev hanımısın ve 2 haftada 1 temizliyosun evini..
değuşuk.....enteresann....

adamı zorla sazan edersiniz ya arkadaşım çok pardon ama sanane!!! niye yargılıyorsun?? hergün ev temizleyenler de bana göre ruh hastası hadi bakalım! belki evi kirlenmiyor belki canı istemiyor Allah allah yaaa...

valla arkadaşım ben sana hak veriyorum, çatkapı misafir kadar sinir olduğum birşey yok! çalışan bir annenin kızı olarak iş ve yemek bilirim ama evliliğin ilk yılında zorlandım hem iş hem ev zor geldi sonra hamilelik ve bitmeyen uyku seansları şimdi de minik bir bebiş... evde sereserpe olmak işime geliyor valla... bir kere yeter artık diye bir giriştim hastanelik oldum kollarım tutmadı gözünü çıkardım:)) şimdi bebek yüzünden düzenli kadın alıyorum ama evim çok dağılıyor bir de emziren anneyim çat kapı erkek misafir sinir ediyor. annemden dünyanın lafını işitiyorum ama babam disiplinli bir adam olduğu için o herkesin kocası babam gibi sanıyor daha geçen gün ütü yaparken eşim üç kere beni sabote etti :" bebek uyurken gel başbaşa oturalım film izleyelim canına yazık yorma kendni" diye..
bu konuda haklısın Allah yardımcın olsun...

normal süpürge mi???? yok artık! evimde üç süpürge var ben sağlığımız için hantal sulu süpürgemi kullanıyorum sadece. o toz adamı ne yapar ya!!
eskiye gidecek olursak....

teşekkür ederim arkadaşım tek sen destek vermişsin sen anlamışsın beni.benim de iki süpürgem var aynen o hantal süpürgeyi kullanıyorum tozu uçurmasın diye ama arkadaşa bakarmısın çalı süpürgesi öneriyor devirle alakası yokmuş birde çok merak ediyorum onun evini de temizlik dersi veriyor deminden beri bana...

valla arkadaşım ben sana hak veriyorum, çatkapı misafir kadar sinir olduğum birşey yok! çalışan bir annenin kızı olarak iş ve yemek bilirim ama evliliğin ilk yılında zorlandım hem iş hem ev zor geldi sonra hamilelik ve bitmeyen uyku seansları şimdi de minik bir bebiş... evde sereserpe olmak işime geliyor valla... bir kere yeter artık diye bir giriştim hastanelik oldum kollarım tutmadı gözünü çıkardım:)) şimdi bebek yüzünden düzenli kadın alıyorum ama evim çok dağılıyor bir de emziren anneyim çat kapı erkek misafir sinir ediyor. annemden dünyanın lafını işitiyorum ama babam disiplinli bir adam olduğu için o herkesin kocası babam gibi sanıyor daha geçen gün ütü yaparken eşim üç kere beni sabote etti :" bebek uyurken gel başbaşa oturalım film izleyelim canına yazık yorma kendni" diye..
bu konuda haklısın Allah yardımcın olsun...

normal süpürge mi???? yok artık! evimde üç süpürge var ben sağlığımız için hantal sulu süpürgemi kullanıyorum sadece. o toz adamı ne yapar ya!!
eskiye gidecek olursak....

ikiki adam bi kere annesini kahvaltıya çağırdı beee
o kadar dikkat ediyosanız temizliğe, zamanında yapın temizliğinizi birileri gelecek olduğunda yok evim pis yok evim tozlu demeyin.

adamı zorla sazan edersiniz ya arkadaşım çok pardon ama sanane!!! niye yargılıyorsun?? hergün ev temizleyenler de bana göre ruh hastası hadi bakalım! belki evi kirlenmiyor belki canı istemiyor Allah allah yaaa...

kirlenmiyosa neden evim tozlu diyor?

bence onun temizlik gibi bir sıkıntısı yok da böyle yorum yapıyor normal süpürge diyor bana ya ev hanımısın her gün temizlik yapmıyorsun diyor sırf muhalefet olmak için yazmış işte

ikiki adam bi kere annesini kahvaltıya çağırdı beee
o kadar dikkat ediyosanız temizliğe, zamanında yapın temizliğinizi birileri gelecek olduğunda yok evim pis yok evim tozlu demeyin.

canım ben temizliği kendim için yaparım el gün için değil... bi kere iki kişinin yaşadığı ve sadece akşam geldiği evlerde pek toz kir olmuyor bu sanırım sulu süpürgenin marifeti... 15 te bir kadın alıyorum 7. gün evi süpürsem kadın "bu ev tertemiz çabucak işim bitti" diyor.
dikkatini çekerim kahvaltıya çağıran kendisi değil:))
biz çağırsak yapmasak hakkın var

sen yorum yapma lütfen ya,,daha evin neyle süpüreleceğini bile bilmiyorsun ders vermeye kalkıyorsun.git başka sorunları olan insanların dertlerine deva ol sen ben istemiyorum senin tavsiyelerini

öyle bir seçeneğin yok işte.
konu herkesin yorumlarına açıktır.

canım ben temizliği kendim için yaparım el gün için değil... bi kere iki kişinin yaşadığı ve sadece akşam geldiği evlerde pek toz kir olmuyor bu sanırım sulu süpürgenin marifeti... 15 te bir kadın alıyorum 7. gün evi süpürsem kadın "bu ev tertemiz çabucak işim bitti" diyor.
dikkatini çekerim kahvaltıya çağıran kendisi değil:))
biz çağırsak yapmasak hakkın var

alla alla, yani bi tek kendisindemi var bu hak?
kocası mültecimi o evde?

ben ne dedim ki ona
çalı süpürgesiyle süpürseydin dedim.
çalı süpürgesini neden aşağılıyor?

temizlik için illa makine mi açılmalı ?
evini düzenli gırgırlarsan tozlarıda tozbeziyle alırsan hem gürültü olmaz hem tasarruf olur
eşim evde olduğu zaman temizlik yapamıyorum demişsinya illa da makineyle yapacaksan kapat kapıları yap
o kadar ses komşudanda geliyordur herhalde .........

ben ne dedim ki ona
çalı süpürgesiyle süpürseydin dedim.
çalı süpürgesini neden aşağılıyor?

çalı süpürgesi çok pis out oldu kullananlar bile aşağılıyor kadrini kıymetini bilen yok hey gidi....

varsa yoksa hepa filtre, aqua filtre:)

Son düzenleme:
temizlik için illa makine mi açılmalı ?
evini düzenli gırgırlarsan tozlarıda tozbeziyle alırsan hem gürültü olmaz hem tasarruf olur
eşim evde olduğu zaman temizlik yapamıyorum demişsinya illa da makineyle yapacaksan kapat kapıları yap
o kadar ses komşudanda geliyordur herhalde .........

sen gece ev halkı uyurken kapat kapıları aç süpürgeyi olurmu gündüzleri de gırgırla yaparsın tasarruf için geceleri saat 10 dan sonra elektirik ucuz o saatlerde yap temizliğini olurmU

forum kaynanaya kaynıyor be:) biriniz de deyin ki "boşver be canım pazar pazar yat dinlen oooh"

çalı süpürgesi çok pis out oldu kullananlar bile aşağılıyor kadrini kıymetini bilen yok hey gidi....

varsa yoksa hepa filtre, aqua filtre:)

o zama yukarda arkadaşında dediği gibi
gırgır kullansaydı :ssz:

$44400-124068872134.webp

demokraside çareler tükenmez.

ama onun niyetini anladım ben..kaynanasını istemiyor.

eşinin ne kadar tripli olduğunu biliyorsun
ne olacak kahvaltıya gelselerdı?
eşine tatlı dille, '' canım lütfen benden habersiz bir daha çağırma, hem bende ona göre hazırlığımı yaparım'' tarzında
tatlı dille söyleseydın belkı olay buralara gelmezdi.
eşin anneci bir tip belli.
aranızda yaşadıklarınızı annesine de anlatıyordur kesin. en sevmediğim erkek modeli.
eşini ara ve konuşmaya çalış onunla, anlayacağı dilden anlat
bu şekilde olur mu sence? ayrıca bu nedir yahuu kız gibi hemen annesine gidiyor.

belli eşin gıcık bir tip, ama nabzına göre şerbeti verecek olan sensin.:34:
çekemem diyorsan da, boşan gitsin.

Back
X