- Konu Sahibi sevilmedim
ben süpürge konusuna deyinicem
arkadaşım çalı süpürgesini boşverde (ki ben küçükken annem bunu kullanırdı) madem eşin gece vardiyesinde hiç paraya acıma git evine rowenta slince force sanırım adını yanlış yazmış olabilirim sesi çok az alan süpürgeden al.
hoş konu sahibesinin sorunu bence burda eşinden değer görmemek ama o konuda pek yorum yapamayacağım alışkanlıkları değiştirmek zor böyle bi adamla yaşamakta zor, fakat işe yararmı bilmem ama sana bir tavsiyem olacak eşinle konuşurken BEN diliyle konuş SEN diliyle değil, böyle insanlarda işe yaradığını duymuştum, ben dilini netten araştırıp bakabilirsin eğer bilmiyorsan.
ayrıca çat kapı gelen misafiri bende hiç sevmem, bi keresinde kayınvaldem bizim kendi evimize eşimin amcasını çağırmıştı pazar sabahı kahvaltısına bak eşimde değil kayınvaldem :)) eşimle birlikte biz temizlik yapmamaz var bir görsen, çalıştığım için salonu çok seyrek temizlerim, orayı tamamen temizlemek, patates kızartmak börek yapmak offffffff çok zordu
ben bu bahsettiğiniz süpürgeyi kullanıyorum.. eşim ve ben çalışıyoruz cumartesi sabah misafirimiz gelicek olursa cuma akşamını temizliğe ayırıyoruz bende apartmanda oturuyorum hiç sıkıntı olmuyor sesi o kadar azki hem temizlik yaparken baş ağrısı da yapmıyor kesinlikle tavsiye ederim özellikle gece ev temizliği yapmak zorunda olanlara..
bu arada size hak veriyorum eşler birbirine danışarak karar vermeliler bir yere gidilecekse de birileri gelecekse de..