Ne oldu bana ?

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Arkadaşlar doktor arkadaşim var demistim eskiden nisanlisi vardi aldatmisti onu demistim.....dun ona artik konusalim dedim bu laflar ne demek diye,bir daha gorusmeyelim olur mu? dedi...kizlar cok kotuyum aglamiyorum gozlerim doluyor icim sıksıyor,titriyorum,kalbimin atisini duyuyorum ne oldu bana ne olur bisiy diyin....aslinda uzulmedim birazda ben istedim ama .....ne olur bisi diyin de yapayim ....

Birak gitsin,
Dönerse senindir,
dönmezse kendi bilir...

Ayrılmayı kendin istediğin halde üzülüyorsan boşluğa düşmüşsündür de ondan.
Aslında seninki üzülmek değil de ne yapacağını bilememek.
Ayrılmak istediğine göre sevgin bitmiş çünkü.

Diğer konunu da okudum.

Başından beri düşündüğüm şu;

adam seni sevmiyor, geçmiş ilişkisinde oluşan kalp kırıklığını seninle gidermeye çalışıyor,

zorluyor ama olmuyor.

Seninde fazla uzatmamanda fayda var.

Sonuçta olan sana oluyor gördüğün gibi.

Seni seviyorum demisti,ama benim sorunlarim sen bunlari bilmiyorsun demisti.....bilmiyorum kizlar ilk iliskiydi bu zamana kadar hic bir erkekle boyle olmamistim psikologami gitsem ne olsa bisi diyin olur yazarken titriyorim

canım ߀nim boşver boşluktasın zoruna gidiyor o yüzden üzülüosun.. o demekki yaralarını sarmak için denemiş sennle olmamış demekki şpheci bi adamla zaten ömür gçmezdi

Birak gitsin,
Dönerse senindir,
dönmezse kendi bilir...

canım ߀nim boşver boşluktasın zoruna gidiyor o yüzden üzülüosun.. o demekki yaralarını sarmak için denemiş sennle olmamış demekki şpheci bi adamla zaten ömür gçmezdi
Saol canim sagol....bu nasil duzelecek ben ona insan gozuyle baktim herseyle sevmeye calistin ...suc bende mi simdi sewdigin erkegede mi cikarla bakmaliyiz keske bende cebine makamina baksaydim o zaman onun cani acirdi ....

doktor olmasaydı üzülmeyecekmiydin?

Seni seviyorum demisti,ama benim sorunlarim sen bunlari bilmiyorsun demisti.....bilmiyorum kizlar ilk iliskiydi bu zamana kadar hic bir erkekle boyle olmamistim psikologami gitsem ne olsa bisi diyin olur yazarken titriyorim

Sen niye gidiyorsun ki kuzum, bence adam gitsin. Geçmişe saplanıp kalmış, zırvalıyor resmen.

Sen niye gidiyorsun ki kuzum, bence adam gitsin. Geçmişe saplanıp kalmış, zırvalıyor resmen.
Benim canim cok cok yaniyor,arkadaslarim kopek gibi donecek diyor ama bunu bile istemiyorum sadece bu aci gecsin istiyorum,sabah uyandim sanki yanimda son mesajinda yazdigini okuyordu.....aglayamiyorumda sadece gozlerim yaslaniyor ....

sen bu adamdan ayrılmayı istedin mi istemedin mi tam anlayamadım ama pişman olursa döner zaten dönmezse de hakkımda hayırlısı buymuş demek ki diye düşün hayatına bak canım
şu an en büyük acı buymuş gibi gelir sana ama emin ol geçer küllenir unutursun zaman en iyi ilaç

ya ben bu okuzu seviyordum hala da seviyorum coookkk hemde cooooookkk ama eski iliskisi,isi beni tedirgin ediyordu yani sıklmstım bu isten .Cok sevdim ama bakin soba acaba baskasini mi buldu deliricem yaa icim bitti ya...bence donmez donse bunu yazar miydi ?

Aşk acısından kimse ölmüyor. İnan insan her acıya alışıyor.
Bende kısa bir süre önce ayrılık yaşadım 8 yıllık bir ilişkiden çıktım.
Yüreğim parçalanıyor gibiydi.
Ama giden oydu,seven insan kolayı seçmezdi değil mi? Uğraşırdı,çaba sarfederdi.
Yani sana demem o ki; bu bir sadece süreç. Acını doya doya yaşa ki daha sonra bir yerden fire vermesin.
Bir ilişki bittiğinden ikinciye tekrar denendiğinde emin ol olmuyor. Oluyor diyorlar,ama gerçekten olmuyor.
Bence hayatına odaklan.
Dimdik dur ki güçlü olduğunu görsünler.
İnsanlar evlat acısı yaşıyor (Rabbim kimseye göstermesin) bu acıya bile alışılıyorken aşk acısı da nedir ki?
Acını iyi anlıyorum,ama ileride bu dediklerimi daha iyi anlayacaksın. Umarım.. :)

sana niye bir daha konuşmayalım diyor. Sen neden konuşabiliriz dedin. Ne oldu da. Adam birşeye kızmış galiba. Erkeklerin hepsi odun ya. Illa yontmak mı gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…