[COLOR="#66066"]
Bak arkadasim, yasin kac bilmiyorum. Erkekler boyle, sen onun egosunu yeterince sisirmissin. Ben sinir oldum burda ya. Bunlarin pesinden kosmayacaksin. Evet gozunde aciz , yapiskan, yilisik bir kiz oldun. {Onun gozunde ama bana gore sevgisinin pesinde kosan bir kizsin, aciz olan o.} Erkeklere bunlar yaramaz. Eskisi gibi yapacaksin ki kralice olacaksin gozunde, seni unutamayacak. Bunlar genelde cevap vermez, guzel bir veda etmez cunku seni yedekte tutar. Gider dolasir, istedigini bulamadi mi sana donmeye yuzu olsun diye. Belki eskisine o boyle mesajlar atiyor, o kiz cevap vermiyor senin haberin yok.
O seni mutlu edemez. Boyle biri seni mutlu edemez anliyor musun. Sevseydi, seni dusunseydi senin bir gozyasina kurban olurdu. Simdi yapacagin sey, ona mesaj atmamak, onunla konusmamak. Kesinlikle ve kesinlikle onu unut. Bir gun karsina biri cikacak. Seni uzmeye kiyamayacak, bunun gibi egoist olmayacak, seni sen oldugun icin sevecek, baskalariyla kiyaslamayacak, onunla hayatin cok farkli olacak. Sanirim ilk iliskindi, hayata hosgeldin.[/COLOR]