Ben konuyu anlayamadım azracan.sen ona ne dedın kı sana bu laflar ne oluyo dedı?
Ben ona surekli su guven konusunu konusalim dedim oda oyle dedi,ustune gitmis gibi oldum sevseydi bana acik olurdu ....sana niye bir daha konuşmayalım diyor. Sen neden konuşabiliriz dedin. Ne oldu da. Adam birşeye kızmış galiba. Erkeklerin hepsi odun ya. Illa yontmak mı gerekiyor.
Kizlar sizce baska biri olur mu?
Ben hala kendimde degilim su an iliski gormuyor gozum nefes bile alamiyorum ....acaba o baska bir kiza falan mi aklini takti diyorumbaşka biri olur mu derken? Kendin için mi soruyorsun neden olmasın tabiki olur hem daha bu ilk değil mi tabiki olur :)
anlıyorum seni. ayrılık konuşmasında tıpkı ben de senin gibi oldum. ölüyorum zannettm sanki yüzlerce bıçak saplıyor gibiydi kalbime. ama nasıl oldysa ertesi gün gerçekten artık olamayacağını idrak ettim ve bütün şikeyetlerm sona erdi
aman boşver. dönerse döner.
ben bana guvenmiyorsuna getirdim artik ciddi konusalim dedim tmm sonra dedi bana daha sonra da bir daha gorusmeyelim dedi
Ya bir daha bana mesaj atma dedi....iste yazmistimgecen aldatmisti bunu sewgilisi istesana nıye guvenmıyo anlamadım.azra,cok net anlatmamıssın,herkes konunun ozunu bılmez.ben bılmıyorum mesela ama sonuc olarak daha gorusmeyelım dedıyse yorma,yıpratma kendını
uzme kendını.sızın bı ılıskiniz yoktu anladıgım kadarıyla.konustugun cocuktu sadece?yazdım baska yerde demıssın ama benım o konuları bulup tek tek ınceleme sansım yok.flort boyutunda bısey degılse fazla uzerınde durma.kızlar neler yasıyo da terkedılıyo.bı de boyle dusun.ısyerınden ayrıldıysa da bıdaha gormezsın,unutmak daha kolay olur he ne dersın ;-)Arkadaslar hastahaneden ayrilmis resmen birakmis
Kizlar bisi yaziyim mi? Cok kotuyum
ınsallah canım.hıc merak etme,seven?ısteyen bır erkek kolay vazgecmez,donmez sozundenHaklisiniz insallah duzelirim....
Hep aradaydi zaten hic net olmadiydi ki simdi cevap bile vermiyorınsallah canım.hıc merak etme,seven?ısteyen bır erkek kolay vazgecmez,donmez sozunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?