Ne oldu böyle?

biran eski nisanlim aklima geldi nedense... bence senin icin dogru insan degil, seni tanimam onu da tanimam. savasiyor olabilir ama buna degmiyecek bir kizmisin ki, onun yaptiklarini büyütüyorsun gözünde. sonucta onun hatalari yüzünden tartisiyorsunuz, ve tabiki kosmasi gerek pesinden. telefonda rol yapmalari falan cok zavallica, bende eski nisanlimda gördüm. eger mutsussan birak gitsin... sevmek gelip gecici, önemli olan saygi ve mutluluk... :50:

Kesinlikle değecek biriyim, kendime çok değer veririm ve her kızın da böyle olması gerektiğini savunmuşumdur hep. Arkadaşlarımın başına böyle bir şey gelse bütün mantığımla mutlu değilsen ayrıl derdim ama terzi-sökük olayı işte :)

Sabah yalnız kalmak istiyorum ben... diye mesaj attım. Bana attığı mesaj ; 'Tamam, arkadaşlar akşam taksime çağırıyor,6 gibi evden çıkacağım, hadi görüşürüz' O kadar umursuyor ki gerçekten beni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evet kızlar ayrılalı 3 hafta oldu ve başkasıyla çıkmaya başladı bile. Yani sandığımdan kolay hatta şaşırtıcı derecede traji-komik kolay atlattı. Harcadığım 1 yıla yazık oldu, ona da yazıklar olsun.

Back
X