- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Örnek verdi işte şaka mahiyetinde güyaFatma kim ya? Diğeri mi?
Özel okulda mı okuyor yeğenleri? Özel okullar bir hafta erken açılıyor da!
Hediyeyi veriş tarzı çok rezil bence de. Kabul etmeseydiniz keşke.
offf cok soğuk bi şakaÖrnek verdi işte şaka mahiyetinde güya
5.sınıflar da başladı.Merhaba,
Şu anda biriyle görüşüyorum. Bu kişi daha yeni tanıştığımız sırada tatildeyken hediye almıştı. Zahmet ettiğini söyledim. Başta hediyeyi kabul etmek istemedim ama ayıp olmasın diye aldım.
Daha sonra bana yine hediye almak istediğini ve neye ihtiyacım olduğunu sordu. Ben de bir şeye ihtiyacımın olmadığını söyledim.
Bugün iş çıkışı plan yaptık. Beni görmek
istediğini yazdı. Ben de tamam dedim ve iş çıkışı beni almaya geldi. Gelirken arabada bana hediye verdi. Ben de niye zahmet ettin, düşünmen yeterliydi ama kabul edemeyeceğimi söyledim.(pahalı bir saatti çünkü) O da tamam o zaman Fatma'ya veririm dedi. Ben Fatma kim diye sorduğumda sen kabul etmek istemedin ya diğeri kabul eder dedi ve güldü. Bir de hediye aldım diye dövseydin bari dedi ciddi ciddi..
Ben zaten yorulmuşum iş yerinde sürekli ayaktayım, hediyeyi alınca nasıl bir tepki vermemi istedi onu anlamadım. İnsan demez mi ihtitacın olmadığını biliyorum ama gönlümden koptu senin için aldım demez mi? Hediyenin hiç bir anlamı kalmadı çünkü hediyeden ziyade hediyeyi veriş şekli hiç hoşumas gitmedi.
Hediyeyi verdikten sonra birden bugün yeğenlerin okulu açıldığını ve alınması gereken malzemeler olduğunu söyledi. Plani iptal etsek olur mu dedi. Ben de tamam sen işlerini hallet sorun değil dedim. Hediye için tekrar teşekkur ettim ve eve kadar bıraktı.
Ama o aklıma gelmedi... hatırladığım kadarıyla yeğenleri büyüktü. Bugün sadece ilkokul 1. sınıf ce anaokulu başlıyor. Büyük diğer çocukların okulu haftaya başlıyor.
Yani bu durumda bana yalan söyledi çünkü yeğenleri orta okuldalar!!
Ben şimdi ne yapayım söyleyin lütfen...
Adam ciddi mi , cıvık şakalar mı yapıyor anlamadım kiFatma kim , saat noldu, nasıl verdi hediyeyi ki hoşuna gitmedi??
Fatma örneğini vermeden önce ilk veriş şekli ?
Bir şey yaşamıyoruz şu an birbirimizi tanımaya çalışıyoruz zatenBelki yeğenleri hakkında yalan söylememiştir ama ''O da tamam o zaman Fatma'ya veririm dedi. Ben Fatma kim diye sorduğumda sen kabul etmek istemedin ya diğeri kabul eder dedi ve güldü. Bir de hediye aldım diye dövseydin bari dedi ciddi ciddi..''
Bu ne ya? Bir şeyler yaşamadan önce iyi tanıyın derim. Hareketi hoşuma gitmedi. Ve sanki hediyeyi de gösteriş için veriyormuş gibi hissettim.
Hediyeyi kabul ettimFatmaya veririm o zaman demesine takılmadım ben hiç, ne var şaka yapamaz mı, öyle bir şaka yapmış. Saat sizde mi onda mı şuan orasını anlamadım. Eğer hediyeyi kabul etmeyip geri verdiyseniz belki ona bozulup kızdı , görüşmek istemedi o an.
Merhaba,
Şu anda biriyle görüşüyorum. Bu kişi daha yeni tanıştığımız sırada tatildeyken hediye almıştı. Zahmet ettiğini söyledim. Başta hediyeyi kabul etmek istemedim ama ayıp olmasın diye aldım.
Daha sonra bana yine hediye almak istediğini ve neye ihtiyacım olduğunu sordu. Ben de bir şeye ihtiyacımın olmadığını söyledim.
Bugün iş çıkışı plan yaptık. Beni görmek
istediğini yazdı. Ben de tamam dedim ve iş çıkışı beni almaya geldi. Gelirken arabada bana hediye verdi. Ben de niye zahmet ettin, düşünmen yeterliydi ama kabul edemeyeceğimi söyledim.(pahalı bir saatti çünkü) O da tamam o zaman Fatma'ya veririm dedi. Ben Fatma kim diye sorduğumda sen kabul etmek istemedin ya diğeri kabul eder dedi ve güldü. Bir de hediye aldım diye dövseydin bari dedi ciddi ciddi..
Ben zaten yorulmuşum iş yerinde sürekli ayaktayım, hediyeyi alınca nasıl bir tepki vermemi istedi onu anlamadım. İnsan demez mi ihtitacın olmadığını biliyorum ama gönlümden koptu senin için aldım demez mi? Hediyenin hiç bir anlamı kalmadı çünkü hediyeden ziyade hediyeyi veriş şekli hiç hoşumas gitmedi.
Hediyeyi verdikten sonra birden bugün yeğenlerin okulu açıldığını ve alınması gereken malzemeler olduğunu söyledi. Plani iptal etsek olur mu dedi. Ben de tamam sen işlerini hallet sorun değil dedim. Hediye için tekrar teşekkur ettim ve eve kadar bıraktı.
Ama o aklıma gelmedi... hatırladığım kadarıyla yeğenleri büyüktü. Bugün sadece ilkokul 1. sınıf ce anaokulu başlıyor. Büyük diğer çocukların okulu haftaya başlıyor.
Yani bu durumda bana yalan söyledi çünkü yeğenleri orta okuldalar!! Bir de bu çocukların annesi ve babası varz alınacak malzemelerle onlar da ilgilenebilirdi. Neden o görüştüğüm kisi planı iptal edip gitti anlamadım
Ben şimdi ne yapayım söyleyin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?