Ne oldugu belli olmayan Eltim!

Hamile olmasını kıskanmış gibisin…dediğin şekilde dahi olsa senin kendine ait özellikler bence çok güzel değil..
1. İnsanlara kolay güvenmen
2. Her şeyini anlatman
3. Çok içli dışlı olman vs vs bunlar çok fazla verici ama alıcı olman insan çeşididir. Ve kesinlikle her şeyini anlatman doğru değil. Yani bunları yapmış olman seni iyi bir insan; eltini kötü biri yapmaz.

Yok kesinlikle hamileligine kiskanmadim hatte ilk duydugumda cocuguma Kuzen geliyor diye cok sevindim sadece anlamsiz tavirlarina anlam veremiyor ve böyle birden hamile oldugu icin bende sogumasina ve esimin ailesine daha cok yakinlik göstermesini anlamiyorum - benim özelliklerime gelince tabi bana bir faydasi olmaz herkese kolay güvenmek ama Buda iyi niyetlikden gelir diye düsünüyorum - ayrica kiskanmis olsam hep gördügümde hamileligine nasil gidiyor cocuk nasil diye sormam oda cvp vermek istemiyorum bana hep kilo alip almadigini soruyor bende sen hamilesin kilo alsanda sonra verirsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…