Ne oldugu belli olmayan Eltim!

Elizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
26
2
88
Adıyaman
Kizlar eltim ilk evlendiginde hic sevmezdim bana hep yapmacik yalaka gelirdi bende onun hakkindaki düsüncelerime anlatip aramiz düzelsin diye caba gösterdim - bir yil sonra görümcemle aram bozuldu ve bu Esnada eltim bana yakin oldu ve iki kizkardes gibi olduk - sen haklisin dert etme üzülme gibi vs laflar ederdi - görümcemle ben cok yakindik ve eltimle görümcemde mesafelilerdi. Ben duygularimi belli eder ve cok cabuk güvenirim herkese herseyimide anlatirim - eltime cocuk istedigim söyledim ve oda hep sorardi hamile degilmisin daha- ben ona sordugumdada istemiyorum kilo alirim derdi- bir kac aydir birden bana soguk davranmaya basladi hergün arayan kiz dogru düzgün slm bile vermiyor artik - kaynana ve görümcenin dedikodusunu ederdi simdide peslerinden ayrilmiyor. Ögrendimki hamileymis ve milletede hamile oldugu icin degerinin artigini söylüyormus. Kaynanam ve görümcem artik daha cok ilgi gösteriyormus!!! Kendimi aptal gibi hissediyorum kaynanamlar beni daha cok severdi simdi eltime daha fazla ilgi var ve Sanki eltimde bunu beklemis - kic kimse onu sevmezdi ailede sacma sapan konusdugu icin ben ona arka cikdim korudum simdi biraz ilgi gördü diye hemen sirtini bana cevirdi!!!:

Sırf hamile diye size neden mesafe koysun ki ne güzel şey işte hamile olması..

elti eltinin ne öldüğünü ne güldüğünü istermiş, çok fazla takma kafana...
eltiler boyledir, bir gun iyi bir gun enteresan bir sekilde soguk... kendi eltimden biliyorum...
nabza gore serbet vermesini ogrenmelisin, iyi ise iyi, ters ise ters olmayi ogrenirsen, iliskileri de idare edebilirsin...
Bir de benden sana tavsiye, iyi gecindigin her kim olursa olsun, ortak sevmedigin kisileri asla anlatma...
Gun gelir senin anlattiklarin o kisilerin kulagina gider, hakli yerde haksiz pozisyona dusersin, yine uzulen sen olursun...

suanda bende ikinci cocuguma hamileyim daha kendim yeni ögrendim yani onun hamileligini kizkanmam söz konusu bile olamaz - eltim hamile kaldiginda beri ani degismesine anlam veremiyorum ona kac aylik hamile veya cocugun cinsiyetini sordugumda yalanlar söylüyor daha ögrenmedim diyor halbüki ögrenmis

Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen de pek çok sevgi beslememişsin ona karşı taktiksel bir yakınlaşma olmuş sizinkisi şimdi de eltin taktiksel olarak taraf değiştirmiş şaşırmaman gerekirdi. Samimiyet yok ortada bırak kim ne yaparsa yapsın bunlar çok ince hesaplar sen yer alma derim.

okurken ilk aklıma gelen şu meşhur dizi oldu :26::26::26::26::26: eltiniz haseki sultan mı oldu da kıymeti arttı anlaşılır gibi değil... bence önceki konuşmalar ortaya döküldü ve size tavır konuldu...

fazla uzun sürmez merak etme....
yine gelir senin yanına dedikodu yapar..
o zamanda sen koy mesafeni..

çok garipsiniz yani bunlar gerçek mi diyorum deli saçması gibi olanlar ve hissettikleriniz.elti kim görümce kim ilgilense ne olur ilgilenirse ne olur bu kadar şahsiyetiniz zayıf mı?

çok garipsiniz yani bunlar gerçek mi diyorum deli saçması gibi olanlar ve hissettikleriniz.elti kim görümce kim ilgilense ne olur ilgilenirse ne olur bu kadar şahsiyetiniz zayıf mı?

Sahsiyetim gayet kuvvetlidir ama eltiyle ve görümceyle ic ici yasayoruz ve birgün sana yakin olmak icin elinden gelen insanlar Yarin sana slm bile vermiyorsa ki ortada hic birsey yok sirf menfaat hic bu sizede garip gelmezmi üzülüp düsünmezmisiniz?

çok yüz vermişsin çok ilgi göstermişsin bence canım

Hemen samimi olup bütün hislerinizi dökmeyin. Böyle giderse daha çok canınız yanar. Herkeze hemen güvenilmez.
Nacizane tavsiyem aranızda mutlaka ufak bir çizgi olsun.
Bana üçünüzün arasından buram buram kıskançlık kokusu geldi.

kv görümce elti çekişmesi

bitmez bu gelgitler
2 gün sonra yine döner
derenin suyu
sen sıkma canını

Ben senin yerinde olsam elitimle arama mesafe koyarım ve kayınvalidem ve görümcemle alakalı dedikodu laf söz konuşmam

Ben senin yerinde olsam elitimle arama mesafe koyarım ve kayınvalidem ve görümcemle alakalı dedikodu laf söz konuşmam

Aynen canim simdi onu yapiyorum gecenlerde kaynanayla görümcenin dedikodusunu yapmaya calisiyor hic oralibile olmadim öyle yapiyor sonrada yanlarinda canimli cicimli konusuyor - eltim bana hep bu ailede senden baska bana deger veren yok derdi simdi bana ihtiyaci Kalmadi anladigim kadariyla

insanların geneli böyle alıştım herhalde

Eltin anlaşılan ikili oynuyor. Sen uzak dur. Zaten yakında ne olduğu ortaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…