Ne olur akıl verinnn

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık gibi bi söz.:)) çocuk yapmaktan korkuyorda ilk gece niye birlikte olmuş.ilk geceden hamile kalan yokmu?o gece teğet mi geçmiş.yada spermlere bugünlük yerinizde kalın gideceğiniz yere dikkatmi edin demiş ,neler yazıyorum ya kusura bakmayın

Son düzenleme:

Buyuk ihtimal son opsiyon. Ek olarak, baska bir kadina soz verdigi icin olmuyor da olabilir.

sanıyorum erken boşalma korkusu olabilirmi

İyi de bu korku morku dinlemez ki.. öyle bir noktaya gelir ki karşındakinin durumunu bile dinlemez adam. Yani işini halleder tamam.
Neden bu korkudan dolayı 1,5 köşe bucak kaçsın? Çok saçma.

Başka bir kadına söz vermek mi?
Anlayamadım arkadaşım nasıl yani?

sanıyorum erken boşalma korkusu olabilirmi

Olabilir tabii, performans kaygısı cinsel birleşme arzusuna ket vuruyor erkeklerde. Bizim ülkemizde kadınlar gibi erkekler de cinsel konularda hayli cahil ve tecrübesiz. Eşinizin ilişki kurduğu ilk kadın sizseniz bu seçenek çok olası.

yani sevişiyorsunuz o zaman sürtünerek mi boşalıyor yani korunmak için

ü

tabiki farkediyorum tek sıkıntı cinsel birleşme olmaması herşey oluyor birtek o yk

herşey yolunda vücut etkileşim gösteriyo ve birleşme yok çok anormal heleki bi erkek yani yorumsuzz suratna bakılmicak bi insan olsan bile o erkek sni orda bırakmaz yani bi terslik var bu bi gerçek ama terslik dişide o zaman !

tabiki soruyorum çocuk istemediği söylüyor korunalım diyorum onada razı değl napıcamm

Çocuk istemediği için ilişkiye girmeyen bir erkek. İlk kez duydum böyle bir bahane.

Çeşit çeşit korunma yöntemleri var eşinize birileri anlatsa keşke.

Başka bir kadına söz vermek mi?
Anlayamadım arkadaşım nasıl yani?

Nadir erkeğin yapabildiği bi hareket kalbinin geçmişte kalan bi insana ait olması ve onun dışında hç bi kadınla ruhen ve bedenen bi birleşme yaşamayacağına daire verilmiş bi söz kendi içinde yani

Banada saçma geldi çocuktan olmasın diye ilişkiye girmemesi.
Başka eğilimleri olsa hiç yanaşmaz herhalde.
Erken boşalma erkeklerin pekte umrunda değil çoğu zaman.
Ayrıca anlayacak kadar tecrübeye sahip olamamışlar.
Tamamen başka bir sebebi olmalı.
Ama hayatta böyle geçmez.
Çocuk olması için bir daha yapıcak sonra gene yok anlaşılan.

hayır çok zor olmadı çok uğraşmadık yani nedn olduğunu 1,5 yıldır bilemiyorum

o zaman canım tek yol dediğim gibi,haplarını gösterip korunduğunu söylemek,ona da prez. satına lırsın onu da ver eline,bakalaım bu sefeer ne yapacak?? eğer hala yok diyosa başka sorun var demektir...
bi de siz çocuk istediğinizi söyeleseniz ne dicek peki???nedir bu kadar korkutan çocuk konusunda?=

Nadir erkeğin yapabildiği bi hareket kalbinin geçmişte kalan bi insana ait olması ve onun dışında hç bi kadınla ruhen ve bedenen bi birleşme yaşamayacağına daire verilmiş bi söz kendi içinde yani

Anladım arkadaşım da hiç evlenmeseler daha iyi o zaman.

1,5 yıldır korunma yöntemini bilmeyen yada bilmiyor numarası yapan bir erkek ben ömrü hayatımda görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…