- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
si,z konuyu tam okumadınız heralde,sevişme var,birleşme yok.adam çocuk yapmaktan korktuğu için beraber olmak istemiyomuş...
tabii ki korunma yöntemi ile ikna edecek kocasını,korkusunu yenmesi için...
ayrıca ilk cümleniz ne demek anlamadım:)
Biraz daha detay verseniz insanlar yardımcı olabilir ama bu haliyle ancak tahmin edebiliriz:
- İktidarsızlık vardır
- Eş cinsel olabilir
- Cinsel yolla bulaşan bir hastalığa sahip olabilir
- Cahil olabilir, (korunma meselesinden anlamıyor mesela)
- Erken boşalma korkusu yaşıyor olabilir
- Çocukluğuna dayanan travmatik, ruhsal bir sorunu vardır ve penetrasyondan korkuyordur bu yüzden
- Vajina fobisi ya da tiksinti bozukluğu olabilir (en büyük olasılık bu, google'dan araştırırsanız anlayacaksanız)
sanıyorum erken boşalma korkusu olabilirmi
ü
tabiki farkediyorum tek sıkıntı cinsel birleşme olmaması herşey oluyor birtek o yk
tabiki soruyorum çocuk istemediği söylüyor korunalım diyorum onada razı değl napıcamm
pardon biraz açık sorucam ama;ilk geceniz zor muydu,sorun olmuş muydu?yani o geceden kalma bir korku olabilr mi ?
Başka bir kadına söz vermek mi?
Anlayamadım arkadaşım nasıl yani?
yani sevişiyorsunuz o zaman sürtünerek mi boşalıyor yani korunmak için
hayır çok zor olmadı çok uğraşmadık yani nedn olduğunu 1,5 yıldır bilemiyorum
Nadir erkeğin yapabildiği bi hareket kalbinin geçmişte kalan bi insana ait olması ve onun dışında hç bi kadınla ruhen ve bedenen bi birleşme yaşamayacağına daire verilmiş bi söz kendi içinde yani
Anladım arkadaşım da hiç evlenmeseler daha iyi o zaman.
o zaman canım tek yol dediğim gibi,haplarını gösterip korunduğunu söylemek,ona da prez. satına lırsın onu da ver eline,bakalaım bu sefeer ne yapacak?? eğer hala yok diyosa başka sorun var demektir...
bi de siz çocuk istediğinizi söyeleseniz ne dicek peki???nedir bu kadar korkutan çocuk konusunda?=
evet düşünmedim değil bende böyle düşündüm ama çözmek yerine boşanmayı tercih etmediğim bu durumdayım
1,5 yıldır korunma yöntemini bilmeyen yada bilmiyor numarası yapan bir erkek ben ömrü hayatımda görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?