Ne olur bakın lütfen 🙏🙏

Yurubee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
11
0
16
26
Kızlar ne olur bakın fazlasıyla merak ediyorum lütfen yorumunuzu yazın 17 mayıs son adet tarihim sağ tarafımda yoğun ağrı var çene bölgem sivilcelendi mide bulantısı asla olmadı ve bilmiyorum çoğu kişide tutan çift sayı kız tek sayı erkek bende tek çıktı usg görüntüsüne göre yorumlarınızı yazın 💖❤️

Eklentiler

• IMG20250822121428.webp
    IMG20250822121428.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar ne olur bakın fazlasıyla merak ediyorum lütfen yorumunuzu yazın 17 mayıs son adet tarihim sağ tarafımda yoğun ağrı var çene bölgem sivilcelendi mide bulantısı asla olmadı ve bilmiyorum çoğu kişide tutan çift sayı kız tek sayı erkek bende tek çıktı usg görüntüsüne göre yorumlarınızı yazın 💖❤️
12 haftalık ultrason görüntüsü varsa yükleyin,bakayım.

Belirti ve cinsiyet arasında bir bağlam yok ki. Birkaç haftaya netleşir cinsiyet sabırlı olun.

Çok sivilcelendim yüzüm döktü cinsiyeti erkek bebeğimin

Belirtilerin cinsiyetle ilgisi yok tamamiyle yapınız ve hormonlarınızla ilgili değişir. Benim usgde kızdı erken dönemde belirtilerde kızdı ama oğlum oluyor. Attığınız fotoğrafta da nub belli değil ayrıca erkekse bebeğiniz ortalama 14. Haftalarda gösterir yüksek oranda biraz daha sabredin derim sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Back
X