Ne olur bana yardım edin arada kaldım

K bakmayın stresliyim hızlı yazdık o yüzden. Kimse melek değildir bu arada . Ben normal eşimle bişe paylaştım gitmiş söylemiş abisine hemen.
zaten eşinize gitsin tartışsın diye söylemediniz mi ? adam da sizi dinlemiş işte. böyle olacağı belliydi.
sorun ne anlamadım
 
Ayrı masalarda otursanız bile kv sizden büyük geçerken iyi akşamlar diyip geçmeliydiniz kv sizin ayağınıza gelmez.
Gün sonunda sizli fotoyu satın almış eltin de alınmış haklı olarak neden bizimkini de almadın diyip Xin çocuklarıyla olanları aldın demiştir ne var çocukların adını söylediyse saçmalamışsınız karı koca.
Siz artık nasıl eşinizi fiştiklediyseniz adam gidip abisine çatmış abisi de kvyi aramış kadın da oğulları kapışmasın diye inkar etmiş. Şimdi de kv aramadı diyorsunuz e ben olsam bende aramam sizi. Ortalık karıştırıp sonra ben ne yaptım ki diye masumu oynamayın.
 
Valla bilmiyorum ne olucak kvdemi arasammı diyorum ya hep eşim karıştırdı ortalığı
yoo , eşinizin haberi yoktu , siz söylediniz. hatta bu lafları size getiren kv ile ikiniz ortalığı karıştırdınız. hatta siz ve eltiniz yüzyüze tartışma cesaretiniz olmadığı için kv ve eşler üzerinden atışıyorsunuz.
 
Ne gazı kardeşim gaz verecek olsam başka bişe söylerim . Benim söylediğim annenle konuştuk demişlerdi hep onların resmini alıyor bizimkileri almıyor demiş oglumun adını kullanmışlar bende dedimki orda bile kıskançlık mı düşünülmüş anmasın çocuklarımın adını dedim
Oğlunuzun adını kullanmaları için telif mi ödemeleri gerekiyor?
Ayrıca kv sizli fotoyu değil de eltiyle olan fotoyu alsa sizde sorun ederdiniz kıyameti koparırdınız. Elti dert etti diye mi olay oldu 🥴
 
Aşırı derecede gereksiz ve saçma bir konuya eşler de dahil ettirilip aile kavgası çıkartılmış. O onu dedi bu bunu dedi...Klasik elti-kayınvalide kıskançlıkları. Gerçekten ya başka işiniz yok ya da kargaşadan besleniyorsunuz. Sevmiyorsanız başka hiç bir nedene gerek yok muhatap olmayın yeter. Hem ayrı masalarda oturup hem nasıl hiç bir suçu olmayan kardeşler arasında husumete neden olabiliyorsunuz benim aklım almıyor. Kayınvalide ayrı-elti ayrı-siz ayrı bambaşka kafaları yaşıyorsunuz. O onu kıskanır diye görmezden gelmek, ben seni daha çok seviyorum idare et falan...Tamamen ego savaşları. Bence siz sadece kendi çekirdek ailenizle meşgul olun. Çok mu zor bazı şeyleri duymayıp görmemek? Sırf egonuz şişsin diye eşinize saçma bir yönlendirme yapmışsınız. Eşiniz de sizin gazınızla yanlış yapmış. Eşim böyle bir şeyi kardeşime söylememi istese kale alıp söylemem bile.
Ay harbiden okadar gereksiz içi boş bir konu ki sadece kavga olsun diye büyütülmüş apaçık.elti olması yeterli o tü kaka :cool:
 
X