Ne olur bana yardım edin...

biriyle birlikte oldun diye "böyle de kabul edilecek" bi kız olmadın öncelikle o algıyı düzelt, hepi topu bi zar yahu yapmasan iyiydi, ama olmuş noldu değersizmi oldun yani, boşver yoluna bak artık o pislik için bir dakika zaman harcamaya değmez

Ona ait ne varsa attım zaten.. aklımdan da atarım bu haksızlığı da..

HAklısınız ama şu an hiç normal düşünemiyorum.. Umarım geçer.

unutup önüne bakacaksın mecbur....
zaman herşeyin ilacı ne diyeyim...
erkeklere güvenilmez...

kaderin soylediklerine bende katiliyorum aslinda...maalesef herseyi cok aceleye getirerek yasiyoruz..adam alacagini almis senden...neyin cabasini versinki daha?? sadece kendini teslim etmenden bahsetmiyorum burda...ruhende seni somurmus oldu..ama soylede dusun konu sahibi arkadasim...

her iste vardir bir hayir..eger boyle yapmasaydi sen hala hata yapmaya devam ediyor olacaktin ve kim bilir daha seni maddi manevi kac yil kullanacakti. boylelikle hatanin farkina vardin ve tovbe ettin. insaAllah kurtulursun bu dertlerinden...

Son düzenleme:
Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın lafını çok severim seni de inşallah birdaha karşılaştırmasın fakat karşılaştığımız her kötülüğe kötülükle cevap vermek ne yazık ki çözüm olmuyor, ilahi adalete ben çok inanırım gözlerimle gördüm birçok olayı, bana evden defol git diyen üvey annemin ben evlendikten sonra kendisi ameliyat oldugunda yanına gitmediğim için ağladığınıda :) ve bunlar birgün içinde olmadı seneler sonra oldu, eğerki Allah a inancım varsa başıma gelen kötülüğü de iyiliği de Allah tan bilirim ve bunu yapan insana cezasınıda mükafatını da gene o verir, sakın kendini dünyanın en mutsuz insanı sayma küçücük çocukların bir günahımı var ki zevk için çocuk yapıp sokağa atanlar var? Ama o çocukların sınavıda bu ve sizin gibi sevgilim terketti eşim aldattı diye hayata küsmektense benden daha kötü durumda olanlar da var buna şükür demesini bilin, hayatınıza devam edin kendinize sakın acımayın en büyük hata kendine acımasıdır insanın.

Bu konuyu başka bir konuya benzettim.
Orada da konu sahibi erkek arkadaşından hamile kalıyor
ve durumu erkek arkadaşının annesine anlatıyorlar.
O da bebeği aldırın diyor.
Kız kürtaj günü vazgeçince erkek arkadaş ve annesi kıza cephe alıyorlar.
Kız da kendi annesine durumu anlatıp bebeği aldırıyor.
Erkek arkadaş kıza kendisini rahatsız etmemesini, şayet rahatsız ederse savcılığa vereceğini söylüyor.
Kız buna rağmen onurunu ayaklar altına alıp erkeğin evine gidip yalvarıyor , erkek onu evden kovuyor ,
kız gitmeyince polis çağırıyorlar ve durum mahkemelik oluyor.

Ve o kız hala büyük bir saplantı halinde erkek arkadaşı ile düşman olmadan ayrılmayı düşündüğünü söylüyor.

Aynı kişi değilsiniz di mi?
:26:

Hayır. Biz düşman haline geldik bile.ben onun evine gitmiyorum. ailesine söylersem o da onu rahatsız ediyorum diye, hakaret ediyorum diye dava açacakmış.
bir de bana hayatında başka birisi olduğunu 2 haftaya kadar evleneceğini söyledi. bizi rahat bırak dedi. Artık herşey için çok geç, sen ne yaparsan yap sesini kimse duyamaz artık. çünkü ailem düğün telaşında şimdi" dedi.aslında böyle birsey olmadığını tahmin ediyorum. benden kurtulmak için yaptığı numara. Ama onunla birlikte olmak gibi bir niyetim yok benim. Artık o seviyede değiliz.
sadece yaptıklarını kendime yediremiyorum

Olanları kabullenmekten ve kendi hayatınızı düzene koymaktan başka çareniz yok.
Yalnız benim merak ettiğim geçmişte birbirimize kötü hiç bir söz bile konuşmamışken,
bir gün önce beni sevdiğini söylerken birden bire bitti dedi diyorsunuz.

Nasıl hiç bir sebep yokken insan sevmediği bir kişi ile 2 yıl geçirir?
Amacı sadece sizi kullanmak olsa bile 2 yıl nasıl devam ettirir bunu bu kişi?
Evli de değil , madem niyeti buydu sizden ayrılmak için niye 2 yıl bekledi ki?

Son düzenleme:

benim böyle daha az üzüleceğini düşünmüş. hep gitmek istemiş ama birden yapmazsa olmazmış hiç.
yani o seviyorumlar filan yalanmış..
ben de uzun süre anlamadım. çok sordum kendime neden diye.. hala soruyorum bazen.
2 sene boyunca beni sevdiğine inandığım melek gibi dediğim insan bana bunları yaptı.
bazen hayal mi diyorum bunlar.
sanırım bu kabul etme süresi uzun olacak benim için

demekki sadece ben değilim bu kadar kandırılan.. ama benim bahsettiğiniz gibi çaçuk olayım olmadı şükür.. ailesini de hiç tanımıyorum. konusmadık bile. ve ben onunla aram iyi olsun diye uğraşmıyorum. çünkü o bana etmediği hakareti bırakmadı. etmediği haksızlığı bırakmadı. kulaklarımda hep bana son söylediği sözler.. "seni böyle kabul edecek birisini bulursun. ben yaptıklarımdan vicdan azabı duymuyorum" bu insan mı benim sevdiğim adam. ona geri dönemem.. bitti.. ama beni de bitirdi kendiyle..

Allah yardımcın olsun.. dik tut başını cnm.. bırak ne hali varsa görsun.. ağzıma geleni saymak istiyorum şimdi.. ama ona bile değmez..

bi arkadasinda dedigi gibi,
bu toplumda erkek namusu diye bisey yok
nolucak? sen gidip ailesine soyluyceksin,oda gidip seni butun cevrene anlaticak cunku kaybedicegi bisey yok
sonra? kim en cok zarar gorucek,elbette sen

insan akli 4 4 luk intikami asla yapamaz,elbet biseyi hesaba katmayi unutur
bence Allaha havale et canim benim ya, hic bisey kimsenin yanina kar kalmaz
Allah yardimcin olsun

Güçlü olmaktan başka çaren yok, en azından öğrendin nasıl bi ş..z olduğunu bundan sonra da insanları daha iyi seçersin..

Ayrıldığın için üzülmeni anlıyorum ama karşındaki erkek ayrılmak istiyorsa,cinsellik yaşamış olmak onun için bağlayıcı değildir.

Birlikte olmasaydınız ve ayrılmak isteseydi,suç olmayacaktı.

Sırf birlikte oldunuz ve sonra ayrıldı diye onu suçlamak yersiz bence.

İnsanlar anlaşamayabilirler,sevgileri,aşkları tükenebilir.

Cinsellik mühür değil ki,ilişkiyi sürdürme mecburiyeti getirsin.

Yaşanmış ve bitmiş,böyle kabul etmek gerekir.

Hata veya suç varsa,sorumluluğu karşılıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…