ne olur bir şey deyin :(

daisy58

ya umutlar biterse
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
60
47
3
34
arkadaşlar ben daha geçen sene ağustosta evlendim. 6 yıl konuştuğum sevdiğim adamla... malesef 2015 haziranda anlaşmalı boşandım hiç istemedim ama onlar ailecek çok ısrar ettiler hiç arayı bile bulmak istemediler. eşimin görevi nedeniyle toplam 4 ay onla 4 ay ailesiyle kaldım evlilikten de bir şey anlamadım. eşim hep sustu aramadı sormadı mahkeme gününe kadar cabaladım duruşmada bile elini tutmaya çalıştım vazgeçer diye. ama o son gün onu yapması bişey ifade etmedi o zamana kadar ne bekledi demiş 51 gün oldu çok özledim dayanamıyorum aramak istiyorum yazmak istiyorum çok kötü durumdayım

bende bilmiyorum biz oyaladık vazgeçer diye ailesi bile arayıp sormadı gelip gitmedi baba evine bıraktılar gidiş o gidiş... ben boşanmam dedim istemedım o zaman alır götürürüm bende istemiyorum seviyorum dedi 1 saat sonra geri döndü

böyle birisi değildi gözümün içine bakardı evlendiğimiz gün bittik sanki ben ne yapayım bilmiyorum içim gidiyor msj atamaya her gün yazsam diyorum geri döner mi diyorum

sizce ne yapmalıyım içimde ki his herkeste olan bişey mi dönecek diyor seni seviyor o da pişman diyor. belki de zerre umrunda değil gayet mutlu

Bence hic aramayin eger gercekten seviyorsa arar konusur gorusmek ister.6 yil az degil bence siz geri planda durun ve bekleyin ilk adimi o atsin ve tavirlarina konusmasina bakip ona gore durumunuzu degerlendirin.

Çabalamak istemeyenin,hep bir bahanesi vardır..
Gerçekten yürekten sevseydi..
sen baba evine gittiğinde,
senin için mücadele etmeliydi..
gerekirse boşanmıyorum seviyorum diyebilmeliydi..
Bitişi seçmiş birini,ne diye arayacaksın ki..
aile büyükleri zamanında girmeliydi araya..
şimdi herkes kendi yoluna bakmalı..
ne yaşadınız ailesinle bilmiyorum ama
bir yuva yıkılıyorsa,bunaltan sebeplerin olmalı..

ya inanın sudan sebepler yeni evliyiz zaten ki ben gittim eşimin görevi dolayı tekrar ailesinin yanına geldim.tartışmalar ufak tefek kusmeler istiyordu ki onun istediği gibi olayım kavga olmasın tartısma olmasın. izne gelmiştik olan oldu ufak bi tartışmada yapamıyorum artık ugrasmam senle dedi yani öyle oooo denecek bi sebep yok

ailesi zaten hiç araya girmedi kendi aldı kendi boşuyor dediler. hatta onların demesine göre isteyen benmişim boşanmak istiyorum demişim... günlerce msj attım konusalım böyle bi anda olmaz diye. anlatsam çok uzun ben ona evlenmeyelim sende bu sinir bu yanlış anlama varken çabuk biter evliliğimiz dedim. çektim kendimi araya kimleri katmadı yalvardı yakardı uzattım sana güvenmiyorum dedim 1 yıl beklettim en sonunda evlendik ve bu duruma geldik

belki ailesi istemiyordur doldurmuşlardır soğutmuşlardır senden.

zaten sevgiliyken bana babam seni istemiyor zaten demişti ben canımı acıtmak için diyor dedim. boşanma aşamasında da anneme dedi zaten babam istemiyordu tugceyi diye

Bence aramayın. Kafanızı dağıtmak için sosyalleşmeyi deneyin. Bir sürü kurs var resim olur ebru olur onlara gidin. Onu düşünmek için kendinize boş zaman bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…