ne olur bir şey deyin :(

Icinde keske kalmasin Ära bence
Sonuca göre belki Iyi olur
Belkide senin kendi icinde bitirmen icin vesile olur

Icinde keske kalmasin Ära bence
Sonuca göre belki Iyi olur
Belkide senin kendi icinde bitirmen icin vesile olur
ben de kararsızım sizin gibi düşünüyorum içimi döksem bi belki rahatlıycam belki de ona bi ışık yakıcam bir umut.. ama öyle bir şey var ki engel olan kesin babasına diyecek msj attı bana diye

böyle birisi değildi gözümün içine bakardı evlendiğimiz gün bittik sanki ben ne yapayım bilmiyorum içim gidiyor msj atamaya her gün yazsam diyorum geri döner mi diyorum

Hergun aramayı bırakın, onsuz yapamadığınızı gördüğü her an biraz daha geri adım atar.
Ne olur atın kafanızdan o düşünceleri. Biten bitmiştir önünüze bakın.
Size değer vermemiş , karı kocalığın ne demek olduğunu bilmeyen adamı unutun.
Farzedelim ki sizin ısrarlarınızla size geri döndü. Mutlu edemez sizi, hep ezer.
Böyle erkeklik olmaz olsun.
Demesi kolay gelmesin. Hayatınıza yeniden yön verin. Bakın , herşey daha guzel olacak inşaallah.
O yokken nasıl devam ediyorsunuz hayatınıza ? Gelmeyin kalbinizin oyununa.
İstenmediğiniz için istiyorsunuz.

biliyorum hepiniz haklısınız ilk zorlukta bıraktı gitti ben de farkındayım ama çok sevdik bir birimizi biz herkes bize imrenirdi kendisi ailesine size öyle bi gelin getiricem ki aile de tek olacak derdi

Yanlış. Sen sevdin sadece. Bari böyle söyleyip kendini kandırma. Seven bir erkeğin neler yapacağına akıl sır erdiremezsin. Bu kadar kolay boşanıyorsa sevmemiştir. Ne inat ne gurur bi yere kadar olur sadece. Bence sil numarasını, sosyal medyadan falan da takip etme. Ben olsam bunları hatırlar hatırlar nefret ederdim. Bu kadar kolay boşanmamı olur ya!

ben de kararsızım sizin gibi düşünüyorum içimi döksem bi belki rahatlıycam belki de ona bi ışık yakıcam bir umut.. ama öyle bir şey var ki engel olan kesin babasına diyecek msj attı bana diye
içimdekileri söylersem rahatlıcam diye kandmayın kendinizi bana kalırsa.bir arkadaşım sevgilisnden her ayrılmasında içimdeklri söyleyemedim ondan böyle oluoy derdi açardı konusrdu hep hep hep aynı terane.tabi kalanlar içinizi acıtır ama su an acınız pek taze ilerde _belki_ içiniz soğuduğunda bu aramadan çok pişman olablirsiniz.ayyy ben bi sey yapsaydım böyle olmazdı gibi bi keşke kalmaz gibi çnkü dediğinize göre ortada hiçbir şey yokmuş.yani bu ayrılık pek havada kaldı hakim bile ilk önce sulh telkin eder eğer geçerli bi sebep yoksa.ben mi yanlş bilyorum?

çok haklısın canım ama ben onun yoklugunu hiç görmedim ki liseydeken tanıstım yaşım geldi 24 e hep yanımdaydı abim gibi komsum gibi dostum gibi çok zor bir durum

bende nefret etmek istiyorum inanın cünkü hem kendime hem aileme zarar veriyorum geçer umarım bende ıyyy derim adını duyunca

hakim çok ısrar etti vazgeçirmeye çalıştı birde bayandı bana baktı benim gözler dolu benle daha çok göz teması kurdu ama o anlaşamıyorum dedi durdu niye anlaşamıyorsun dedi sustu cevap yok...

yaktılar beni arkadaşlar yaktılar anlatamam size gözünün içine kıyamadığım uyurken izlediğim sevdiğim adam koptu ben bişey yapamadım

resmen 360 derece dönüş oldu evlendikten sonra evlenmeden önce bi hediye yollasam ya da bi şarkı dinletsem ağlardı evlendikten sonra ben ağladım o oralı olmadı

Kimin ne dedigi Cok önemli degil
Senin ic sesin ne diyor

Basta konusmak en iyisiymis bence sorununuz iletisimsizlik.eger ona sizin bosanmak istediginiz aktarildiysa gurur yapmistir..iliskiyi bozan aradaki insanlardir cogu zaman..ben sevdigine emin olsam ona neden boyle oldugunu anlatan mesaj yazardim gelen cevaba gore devam ederdim duygularimi yazmaya

bende nefret etmek istiyorum inanın cünkü hem kendime hem aileme zarar veriyorum geçer umarım bende ıyyy derim adını duyunca

Iyy demek bile bir duygudur. Nötr hale gelmelisiniz.. Duyduğunuzda ne ozlemeli , ne nefret etmelisiniz. Bunu da sizi yalnız bıraktığınızı aklınızda tutarak ve hayatınıza yeniden farklı yollarla yon vererek yapabilirsiniz.
Hep beraber olmuş olabilirsiniz ama şimdi sizi yalnız bıraktı. Üstelik karı kocayken yapması gereken sorumluluğu hiçe saydı.
Unutmayın ki o sizin golgeniz olmayı başaramadı. Bundan sonrada amuda kalksa bile siz kabul etmemelisiniz.
Boşanmak bu kadar kolaymış onun yanında demek ki ; bugün olmasa 2 yıl sonra aynı şeyi bu kadar kolay yapacaktı.

bu kaçan kovalanır aşamasını yaşadım bir kere o zamanda bırakıp gitti ama sevgiliydik o zaman it gibi pişman oldu 1 yıl yalvardı beni ikna etmek için ama şimdi durum farklı karı koca olduk ama bitti

Canım erkeklerin kafası sonra basıyor bence ailesinin doldurusuna çok geldiğini inanıyorum nasıldır ailemis anlamadım bence ne yaptığını düşünmemek çalış yoksa çok üzülürüm bence düşüncesi seni cebinde saniyor o yüzden rahat seni bir gun arayacak o zaman da çok gec olacak ömrünün sonuna kadar onu bekleyeceğim saniyor mahkemedebile elini tutmaya çalışmıştır vazgeç bu sevdadan

yaktılar beni arkadaşlar yaktılar anlatamam size gözünün içine kıyamadığım uyurken izlediğim sevdiğim adam koptu ben bişey yapamadım
Boşanma aşamasında biri olarak üzüldüm bu duruma yuvalar hiç dağılmasa aileler herşeye burnunu sokmasa özellikle erkek tarafı, erkekler sorumluluk alabilseler ne güzel olurdu ama bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor, hayırlısı olsun deyip bekle derim Allah elbet bir yol çıkaracaktır sana yeni bir insan olabilir yeni bir iş olabilir. Hakknda hayırlısı olsun aramak istemek de haklısın birşeyler yarım kalmış ama o seni dinlemeyip birde seni suçladıkça aradığına pişman olabilirsin, o zaten senin yumuşak huylu olduğunu biliyordur istese arardı çok güçlü çok erkek olduğunu ispatlıyor şuan kendince. Hakknda hayırlısı olsun konuşacaksan dahil kendini küçültme neden buraya geldik sebebini söyle dersin zaten sebebi sensin derse uzatmaya gerek yok. İlerde benim gibi 7 senenin sonunda bebeğinle boşanırsın daha ağır hakaretler ve daha ağır suçlamalarla. Erken olması zor gelse de daha hayırlı olmuş.

inanın ben her şeyine her haline razıydım evlendik evleneli boşanma lafını ağzına alan hep o oldu. ben sustum
işte çok şaşırdım. sevgiliyken ayrılmak daha kolay bence, bir yuva kolay kurulmuyor.
sen geriye çek kendini. özlemesini sağla. yani sürekli mesaj atarsan seni özlemez yoklugunu hissetmez..

Biten bitmis giden gitmis. Alismaya calis baska yapacak sey yok. Deger verse sevse neden boşansin, basit bir sey degil, cocuk oyuncagi hic degil.

Allah yardımcın olsun canım. Rabbim hakkinda hayirlisini eylesin. Keşke hiç yaşanamasa bunlar. Teşekkur ederim msjin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…