biliyorum hepiniz haklısınız ilk zorlukta bıraktı gitti ben de farkındayım ama çok sevdik bir birimizi biz herkes bize imrenirdi kendisi ailesine size öyle bi gelin getiricem ki aile de tek olacak derdi
valla bana kalırsa ailesinin önüne geçemedi gurur yaptılar inatlaştılar ya da ben safım adamda problem vardı.Arama sakın pişman olsa emin ol arar. Erkekler arasam mı aramasam mı demez.
Bana da aile şüpheli geldi. Sen oradayken kv falan senle ilgili doldurmuş olabilir. Seni istemiyorlarmıydı, sıkıntı varmıydı aranızda, bişey hissettin mi kv'den yana.
KV bu sözleri kıskanmamış mı? Bence kv'yi detaylı anlat bize, aranızda yaşanan sıkıntıları, tavırları. Çözcem sorumluyu ipucu versen biBir numaralı şüphelim kv...
inanın ben her şeyine her haline razıydım evlendik evleneli boşanma lafını ağzına alan hep o oldu. ben sustumbence kendinizi geriye çekin.
o kadar yıl nasıl birlikte oldunuz, evliliğe dayanamadınız insan hayret ediyor
içimde o kadar çok şey kaldı ki arkadasım niye boşandık devam etsek olmayacak mıydı sanki 9 aylık evlilikten ben ne anlarım ki 40 yıllık kadın gibi olayım. niye çabuk pes ettin niye sahip çıkamadın diyesim var var da varrarama arkadaşım. boşver ya.
bence adamın başka bir karın ağrısı varmış böyle sudan sebeple yuva yıktığına göre.
hiiiç üstüne gitme kendine yeni bir hayat kur.
sen elinden geleni yapmışsın.
Hikayeni okurken Kaçan kovalanir geçti içimden ailesinin seni istemediğini düşündüm ve sayfalar da gördüm canim bu adamla tekrar devam etmek istiyorsun ama gelse de eskisinden beter olur o ailenin ağzına baktığı için bu hale geldiniz senin için ne dediler bilmiyoruz kaynana herseyi anlattı diyordun 6 yılını verdin bir ömrünü verip mahvetme sana yazık canim aile ağzına bakan koca yuvasına sahip çıkamaz. Ayrıca sonun böyle olacağını yazmışsın bile bile Lades demişsin biraz yaxacaksin bunun gibi yaz ayy oluyorum aşkından geberiyom diye degil
ahh ahh bir bilsem bende bilmiyorum bişey 2 ay olacak tek hissetiğim acı acaba o da acı çekiyor mu üzülüyor mu arıyormu beniArama sakın pişman olsa emin ol arar. Erkekler arasam mı aramasam mı demez.
Bana da aile şüpheli geldi. Sen oradayken kv falan senle ilgili doldurmuş olabilir. Seni istemiyorlarmıydı, sıkıntı varmıydı aranızda, bişey hissettin mi kv'den yana.
KV bu sözleri kıskanmamış mı? Bence kv'yi detaylı anlat bize, aranızda yaşanan sıkıntıları, tavırları. Çözcem sorumluyu ipucu versen biBir numaralı şüphelim kv...
bu kaçan kovalanır aşamasını yaşadım bir kere o zamanda bırakıp gitti ama sevgiliydik o zaman it gibi pişman oldu 1 yıl yalvardı beni ikna etmek için ama şimdi durum farklı karı koca olduk ama bittiHikayeni okurken Kaçan kovalanir geçti içimden ailesinin seni istemediğini düşündüm ve sayfalar da gördüm canim bu adamla tekrar devam etmek istiyorsun ama gelse de eskisinden beter olur o ailenin ağzına baktığı için bu hale geldiniz senin için ne dediler bilmiyoruz kaynana herseyi anlattı diyordun 6 yılını verdin bir ömrünü verip mahvetme sana yazık canim aile ağzına bakan koca yuvasına sahip çıkamaz. Ayrıca sonun böyle olacağını yazmışsın bile bile Lades demişsin biraz yaxacaksin bunun gibi yaz ayy oluyorum aşkından geberiyom diye degil
teşekkür ederim beyin olarak sizlere o kadar çok katılıyorum ki ama kalbim nerde bilmiyorum.. birde sayfasında baktım ki abuk subuk kızları eklemiş şimdide arkadaşlarını kapatmış görünmüyorYa babam istemiyordu da ne demek.seninle evlenecek olan babasi degil kendisibence gururlu olun ve bir daha arkaniza bakmayin.gencsiniz karsiniza daha iyi insanlar cikar kendinizi yormayin ve psikolojik destek alin derim ben terapi insani rahatlatiyor tecrube ettigimdendir
içimde bir his var o yine benden bekliyor bişeyleri gibi ama yanılıyorda olabilirim bu süreçten dolayı.Sebeplerinizi tam anlayamadim ama ne cabuk ve kolay bitmiş. Bence kesinlikle aramayin sevse ozlese istese anlardiniz.adam gözünü kirpmadan boşanmış. Bu ne rahatlik hayret! Isin içinde baska şeyler olabilir belkide.ezdirmeyin kendinizi gururunuzu.sonucta bosanmayi o istemiş sizede baska secenek kalmamış.bosverin.zor olacak elbet ama gecer.bence baska secenek yok.
ben neden bu kadar kötü oldum bilmiyorum bu kadar kısa süren bi evlilik için benim canımı neden yaktılar ki... ben istemedim kendi istedi basımda tac yaparım dedi ne hale getirdiarama arkadaşım. boşver ya.
bence adamın başka bir karın ağrısı varmış böyle sudan sebeple yuva yıktığına göre.
hiiiç üstüne gitme kendine yeni bir hayat kur.
sen elinden geleni yapmışsın.
bir insan tartışıyoz kavga ediyoz diye 9 ayda boşanır mı ya bizde cahiliz elbet bizimde büyüdüğümüz zaman gelecekti bir birimizin kusurlarını görmezden geldiğimiz zamanlar olacaktı vay beeee biz bu seviyeye nasıl geldik diyecektik ama bana fırsat vermedileryok babası istememiş yok anası onu demiş zaten evlilikte 3. şahıs girdimi tat tuz kalmıyor. Ee bu adamda ailesinin ağzına bakıyor sen son kez konuşmak istiyorsun boşanmadan önce kabul etmiyor şimdi etse ne fayda bırak yoluna gitsin hakkında hayırlısı buymuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?