• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur bir sey diyin :(

Annen belli ki çok fedakar bi kadın. .
Annene bağırma bence yanına git ve onu ne kadar sevdiğini oni kaybetmekten nasıl korktuğunu anlat..
Annene de ki sana bisey olursa asıl ben ne yaparım ne olur bi daha öyle şeyler söyleme ben daha çalışıp para kazanacağım seni hiç gitmediğin yerlere tatillere goturecegim de.. yemeklere goturecegim seni yaşatacağım ben de.. annenin umuda ihtiyacı var.. bence..

Psikolog parasi karsilayabilecek durumda degiliz. Devlette de sadece psikiyatri var. Oradan randevu alacagim artik. Keske terapiye verecek paramiz olsaydi
Benim annem de cok sikintida bu ara psikolojik olarak. Capaya gidiyor inan cok memnun.Ben de fark ediyorum degisiklikleri olumlu yonde. Capadan randevu alabilirsin. Allah yardimcin olsun. Psikolojisi bozuk anne evladi da kahrediyor:KK43:

Annen belli ki çok fedakar bi kadın. .
Annene bağırma bence yanına git ve onu ne kadar sevdiğini oni kaybetmekten nasıl korktuğunu anlat..
Annene de ki sana bisey olursa asıl ben ne yaparım ne olur bi daha öyle şeyler söyleme ben daha çalışıp para kazanacağım seni hiç gitmediğin yerlere tatillere goturecegim de.. yemeklere goturecegim seni yaşatacağım ben de.. annenin umuda ihtiyacı var.. bence..
Gidip konustum az once sarildim falan, ona bile agliyo seni cok seviyorum diye :( icim gidiyor hic kiyamiyorum, benim icin o kadar fedakarlik yapti ki hep, o cok ayridir benim icin. Agladigini gordukce ben de agliyorum... Insallah bir yolunu bulacagim, cok tesekkur ederim

Benim annem de cok sikintida bu ara psikolojik olarak. Capaya gidiyor inan cok memnun.Ben de fark ediyorum degisiklikleri olumlu yonde. Capadan randevu alabilirsin. Allah yardimcin olsun. Psikolojisi bozuk anne evladi da kahrediyor:KK43:
Istanbulda degilim canim, cok tesekkur ederim yine de. Ben de kendi sehrimde bulacagim bir yer

Ciddi seyler ne yazik ki. Mesele babam olsa bosar kurtulur ama kardesimle alakali oldugu icin atsan atilmaz satsan satilmaz yani...
Anladım...
Umuyorum düzelir de kökten kurtulur...Ücretsiz psikologlar varmış arkadaşların söylediği gibi, mutlaka denemelisiniz.
Bunun dışında tasavvufi-dini kitapların etkisi olur mu acaba içini ferah tutmasında?

Ben de annemle oturup konusmayı, dertlesmeyi cok severim. Genelde ben anlatırım, ara ara da o.
Ama cocuklar annelerin dertlerine ortak olmamalı derler. Ben gercekten katılıyorum buna. Bi insan kac yasında olursa olsun annesini hep güclü görmek istiyo cünkü. Sıgınacagımız, akıl alacagımız kisi annelerimiz.
Annemin canı gercekten yandı mı, ciddi bi derdi oldu mu ben cok caresiz hissediyorum kendimi. Ondan cok yıpranıyorum.
Sizde durum cok daha agır. Bence sizin bi destek almanız sart. Hem belki anneniz icin de yararlı bi tavsiye alırsınız böylece.

Gidip konustum az once sarildim falan, ona bile agliyo seni cok seviyorum diye :KK43: icim gidiyor hic kiyamiyorum, benim icin o kadar fedakarlik yapti ki hep, o cok ayridir benim icin. Agladigini gordukce ben de agliyorum... Insallah bir yolunu bulacagim, cok tesekkur ederim
Annene umut ver..
Insani sadece umut yaşatır unutma..

Anladım...
Umuyorum düzelir de kökten kurtulur...Ücretsiz psikologlar varmış arkadaşların söylediği gibi, mutlaka denemelisiniz.
Bunun dışında tasavvufi-dini kitapların etkisi olur mu acaba içini ferah tutmasında?
Bulundugum sehirde varsa deneyecegim, kitap ne denli ise yarar bilemiyorum. Cok sagolun ilgilendiginiz icin

Canim annem psikologa gitmek ister zaten. Cok pahali ve devlette psikiyatri klinikleri var sadece, psikolog randevusu alinmiyor.

artık devlet hastanelerinde de psikolog var. geçen sene devlet hastanesine sağlık raporu almaya gittiğimde psikolog muayenesinden de geçmiştim ordan biliyorum canım. devlet hastanesinin randevu sitesinden sizin olduğunuz yerde ki hastanede psikolog olup olmadığını görüp randevu alabilirsiniz

artık devlet hastanelerinde de psikolog var. geçen sene devlet hastanesine randevu almaya gittiğimde psikolog muayenesinden de geçmiştim ordan biliyorum canım. devlet hastanesinin randevu sitesinden sizin olduğunuz yerde ki hastanede psikolog olup olmadığını görüp randevu alabilirsiniz
Tesekkur ediyorum bakacagim o zaman :)

Ben bugün sağlık ocağına gittim.diyetisyen ve iki psikolog vardı. BBen de psikologa gittim zaten sigarayo bırakmak için. İyi de geldi. Orası aynı zamanda bi aile merkezi de imiş.yani bazı sağlık ocaklarında bile var artık.üstelik randevuyu da çok erkene veriyolar. Bi araştır size yakın yerlerde de var mı

Anneniz sizinle dertleşipte sorunlara bir çözüm bulmak yerine derdini size boca ediyor, bir annenin kızına yapabileceği yanlış şeylerden biri.... siz de bir insansınız, sizin de mücadele etmeniz gereken bir hayatınız var.... malesef ki bunu düşünmüyor... kendini düşünüp derdini döküyor sonrada ayyy öleyim de kurutulayım... doğrudur sıkıntıları vardır ama bunlar böyle abartarak büyüterek çözülmez...annenizi psikiyatri yada psikoloğa götürün.

Ben bugün sağlık ocağına gittim.diyetisyen ve iki psikolog vardı. BBen de psikologa gittim zaten sigarayo bırakmak için. İyi de geldi. Orası aynı zamanda bi aile merkezi de imiş.yani bazı sağlık ocaklarında bile var artık.üstelik randevuyu da çok erkene veriyolar. Bi araştır size yakın yerlerde de var mı
Ne kadar guzelmis, yarin ilk is arastiracagim :)

cnm sen kac yasındasın kı kendı derdının yanında annenın dertlerını dınlıyorsun :(:( sana da yazık ..Annenı ıkna et psıkologa gıtsın mutlaka ...Sana da yazık bu kadar yuku kaldıramazsın gelecegını etkılıyor farkında olmnadan ..

cnm sen kac yasındasın kı kendı derdının yanında annenın dertlerını dınlıyorsun :KK43::KK43: sana da yazık ..Annenı ıkna et psıkologa gıtsın mutlaka ...Sana da yazık bu kadar yuku kaldıramazsın gelecegını etkılıyor farkında olmnadan ..
23 yasindayim, pek ufak sayilmam :)

Back
X