Benimki de keşke uzasaaaaaaArkadaşlar ne olur birileride çıkıp geçte olsa burnum kısaldı..küçüldü desin..burnum eskisinden belki milim kısalmış ve gerçekten çok üzülüyorum.okadar morluk şişlik boşamı gitti.hatta biri bugün uzun durmuş dedi iyice psikolojim bozulacak.yani şiş olanlar tamam küçülüyor ama bi kısalma olan hiçmi yokkk...ne olurr birileri cevap yazsın...ne zor bi süreçmiş..
canım özelden msj attım sanaArkadaşlar ne olur birileride çıkıp geçte olsa burnum kısaldı..küçüldü desin..burnum eskisinden belki milim kısalmış ve gerçekten çok üzülüyorum.okadar morluk şişlik boşamı gitti.hatta biri bugün uzun durmuş dedi iyice psikolojim bozulacak.yani şiş olanlar tamam küçülüyor ama bi kısalma olan hiçmi yokkk...ne olurr birileri cevap yazsın...ne zor bi süreçmiş..
Onun kesin bir süresi yok, 1. ya da 2. ayında küçülme başlıyor, benimkisi 1 yılı buldu. Hatta şöyle söyleyeyim, burnumu yaptırdıktan 3-4 ay kadar sonra çok yakın arkadaşımla görüşmüştüm(şehir dışına çıktığı için görüşemiyorduk) ve bana dediği şey "burnunda hiç küçülme olmamış, boyutu aynı".. yaklaşık 1 yıl sonra tekrar görüştük, "burnun baya küçülmüş dedi".. bunu annem de söylüyordu ilk zamanlar hiç fark yok diyordu, şimdilerde küçük duruyor diyorArkadaşlar ne olur birileride çıkıp geçte olsa burnum kısaldı..küçüldü desin..burnum eskisinden belki milim kısalmış ve gerçekten çok üzülüyorum.okadar morluk şişlik boşamı gitti.hatta biri bugün uzun durmuş dedi iyice psikolojim bozulacak.yani şiş olanlar tamam küçülüyor ama bi kısalma olan hiçmi yokkk...ne olurr birileri cevap yazsın...ne zor bi süreçmiş..
Ya .umarım benimkide küçülür..çok teşekkür ederim bunları duyunca içim biraz rahatlıyor gerçekten..Onun kesin bir süresi yok, 1. ya da 2. ayında küçülme başlıyor, benimkisi 1 yılı buldu. Hatta şöyle söyleyeyim, burnumu yaptırdıktan 3-4 ay kadar sonra çok yakın arkadaşımla görüşmüştüm(şehir dışına çıktığı için görüşemiyorduk) ve bana dediği şey "burnunda hiç küçülme olmamış, boyutu aynı".. yaklaşık 1 yıl sonra tekrar görüştük, "burnun baya küçülmüş dedi".. bunu annem de söylüyordu ilk zamanlar hiç fark yok diyordu, şimdilerde küçük duruyor diyor
Canımm çoook teşekkür ederim gerçekten..canım özelden msj attım sana
Kısalma nasıl olur ki ? Ben 7. Aydayım aşk yaşıyorumArkadaşlar ne olur birileride çıkıp geçte olsa burnum kısaldı..küçüldü desin..burnum eskisinden belki milim kısalmış ve gerçekten çok üzülüyorum.okadar morluk şişlik boşamı gitti.hatta biri bugün uzun durmuş dedi iyice psikolojim bozulacak.yani şiş olanlar tamam küçülüyor ama bi kısalma olan hiçmi yokkk...ne olurr birileri cevap yazsın...ne zor bi süreçmiş..
Super olmus cidden bak. Samimi soyluyorum kisalmista. Dahada guzel olacak.Eki Görüntüle 2070948 Eki Görüntüle 2070949 Eki Görüntüle 2070950
Hemen hemen 1,5 ay oldu sanki biraz daha iyi gibi yada alıştım bilemiyorum.kısalmamıştır belki ama kalkıklık inince biraz daha orantılı durtuyor gibi.1 aylık kontrolde esabil hoca gayet kibar olduğunu söyledi dahada kibarlaşacak dedi bakalım bi umut bekliyorum.ama önceki haline göre tabiki daha iyi.
İnşaAllah canım ya,çok teşekkürler mpral oluyo böyle mesajlar.banada ilk fotolara göre daha iyi gibi geliyo.inşaAllah dahada güzel olur.inşaAllah sende istediğin hayal ettiğin burna kavuşursun.Super olmus cidden bak. Samimi soyluyorum kisalmista. Dahada guzel olacak.
Az evvel yeni ameliyatli resminle karsilastirdim Ben sunu iyi anladim ki 3 aydan once begenmemezlik etmemek lazim. Gercektende bayagi fark var. Amin saolasin iyi dileklerin icinİnşaAllah canım ya,çok teşekkürler mpral oluyo böyle mesajlar.banada ilk fotolara göre daha iyi gibi geliyo.inşaAllah dahada güzel olur.inşaAllah sende istediğin hayal ettiğin burna kavuşursun.
Umarım öyledir ve umarım gittikçede daha iyi olur.minicik bi burun olamasada en azından uzun görünmesin.yoksa şekil olarak doğal istemiştim zaten öylede oldu.bakalım zamanla görücez artık.Az evvel yeni ameliyatli resminle karsilastirdim Ben sunu iyi anladim ki 3 aydan once begenmemezlik etmemek lazim. Gercektende bayagi fark var. Amin saolasin iyi dileklerin icin
Merhaba.gecmis olsun. Burun ucu şişliği bende de var. Doktorum 3 ay bekle masajını yap geçmez ise iğne yaparım dedi. Size de boyle dedi mi doktorunuz?Benim 3 ay oldu nerdeyse. Ilk zamanlarda ki fotolarıma bakinca oldukca küçülmüş goruyorum. Kavis ortaya cikmis. Sadece burnumun ucu şiş. O da 6 ay hatta kalin derililerde 1, 1.5 sene de anca iniyormus. Benimde kalin derili malesef. Bi de sislik indikce burun ucu kalkar mi diye soran olmus. Benim aksine kalkikligi inmis . Hala kalkik durumda ama ilk zamanlarda ki gibi degil. Fark var yani. Sislik indikce burun ucu kalkmiyor malesef
Yok hayir. Zaten 1 sene dolmadan herhangi bisey soylemiyor kimse cunku anca oturur anca sislikler iner deniliyor. O yuzden bekliyorum 1 senenin dolmasini. Bi de internette bi cok ornek var ilk ay 6 ay bi de 1 yil sonra burnun ne kadar değiştiğini gosteren. Onlara bakinca fark ettim 1 yil kadar geçince burun ucu nerdeyse iki kati kuculmuş. Mecbur sabredicezMerhaba.gecmis olsun. Burun ucu şişliği bende de var. Doktorum 3 ay bekle masajını yap geçmez ise iğne yaparım dedi. Size de boyle dedi mi doktorunuz?
Merhaba benim 6 hafta oldu. Çok benziyor burun ucumuz inşallah iner.Eki Görüntüle 2070948 Eki Görüntüle 2070949 Eki Görüntüle 2070950
Hemen hemen 1,5 ay oldu sanki biraz daha iyi gibi yada alıştım bilemiyorum.kısalmamıştır belki ama kalkıklık inince biraz daha orantılı durtuyor gibi.1 aylık kontrolde esabil hoca gayet kibar olduğunu söyledi dahada kibarlaşacak dedi bakalım bi umut bekliyorum.ama önceki haline göre tabiki daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?