Ne olur birileri çıkıp 6 ay sonrada olsa burnum kısaldı küçüldü desin

1 ay kontrolünde doktorum 3 ay olduğunda tekrar görüyum dedi. İğneden filan bahsetmedi. Ne ignesi bu acaba
Kortizon...ödemi dağıtmak için.ama tehlikeli olduğunu söyleyenlerde var. Deride renk değişikliği ya da burunda çökme yapabiliyormuş. Memnun olanlarda var tabi.. sanırım tecrübeli ellerde tehlikeli olmaz.
 
Sözde burun ucu kısaltılmış ama aynı boyda sanki hergün bakmaktan resim çekmek yoruldum birde herkes aynı hiç değişmemiş deyince moralim sıfır.
 
Sözde burun ucu kısaltılmış ama aynı boyda sanki hergün bakmaktan resim çekmek yoruldum birde herkes aynı hiç değişmemiş deyince moralim sıfır.
Açıkçası burun ucum önden iyi inmesini istemiyorum.benimde sorunum aynı uzun göründüğünü düşünüyorum.ama hiç bilgi bulamadım doğru düzgün.evet şişlikler inince inceliyormuş ama kısalıyor diyen yok yok yok...sanırım alışmak en doğrusu.
 
Bendede ayni sorun var.. 11. Ayimdayim ve burnum cok uzun duruyor. Kalin deriliyim ve geçen ay (10.ayimda) doktorum kortizon ignesi yapti sisliklerim devam ettigi için. Fazla bi fark yaratmadi, hafif bi incelme oldu o kadar. 1.5 Yila kadar surebilirmis ödemlerimin inmesi ama ödemden dolayida bi burun uzun gorunebilirmi bilemiyorum hiç.. Bekleyip gorecegiz.
 
Bende araştırıyorum ama hiç kısalır diyen olmadı arkadaşım sadece inceliyormuş.üzgünüm..
 
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Adana Avrupa Hospital Hastahesinde bu işin uzmanı var ona gozukmeni öneririm işinde mükemmel bir hoca ben Ergün Beye(Ergün Kürün) ameliyat oldum hem çok doğal hemde acı hiç yaşamadım tamponlar çıkarken bile çok rahattı şiddetle önerimmmm burun çok onemlii olmuşken güzel olmalı buyuzden herkese Ergün hocayı oneriyorummmm harika sonuç aldım çok memnunummmmm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…