Ne olur bişeyler yazın, desteğinize çok ihtiyacım var... :(((

htekin

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
90
5
6
35
Ankara
kk kurucularımızdan da Allah razı olsun, bizleri burada buluşturduğu için. Sağlıcakla kalın! :)

Son düzenleme:

geçiyor canım her acı bitiyor birgün..güçlü ve kararının arkasında dur...herşeye karışması gerçekten hoş değil evlenince daha zor olurdu senin için.. hakkında hayırlısı..

Durumuna çok üzüldüm.
Öncelikle Allah'tan hayırlısını iste. Hayırsız olacaksa şimdi ağlaman daha iyidir .. Birlikte olup evlenince seni daha çok yaralayacak belki? Ona duyduğun sevgi aşk da bitecek o zaman.. Kavuşunca ona duyduğun Bu saf ve temiz sevgin yok olup gideceğine, bırak sende temiz bir şekilde kalsın hiç kirlenmeden..

Umarım herşey gönlünce olsun ...

geçiyor canım her acı bitiyor birgün..güçlü ve kararının arkasında dur...herşeye karışması gerçekten hoş değil evlenince daha zor olurdu senin için.. hakkında hayırlısı..

İlk erkek arkadaşımdı, ben ilk defa birini böyle büyük bir aşkla sevdim, kararımın arkasında durmak zorundayım, aksi taktirde tükürdüğüm yalamış olcam, ailemin başını öne eğmiş olcam, onların güvenini tamamen kaybetmiş olcam, herşeye müdahale ederdi, kapan dedi kapandım, makyaj yapma dedi yapmadım, dısarı tek cıkma dedi cıkmadım, okulu bırak dedi, çalışma dedi, sonra baktım istekleri bitmiyor, tartısmalar kavgalar, olaylar herşey burnumdan geldi inan ki, yine sabrettim sans verdim hemde defalarca, ama hep eliyle itti... Evlenseydik eminim zor olurdu, ama benim hayallerim vardı, hayallerimi yıktıııı... Kaldıramıyorum, beni ailemi kendisini körü körüne rezil etti...

bence dogru olani yapmissin. insanlar bosanmak icin evlenmiyor valla o imzayi attiktan sonra geri donusun olmyacakti, sen omrunu surekli tartisacagin kavga edecegin biriyle gecirip tukenmek ister misin? yarin oburgun cocugun olur o evlilik pranga gibi yapisir ayagina ayrilsan bile muhatap olmak zorunda kalirsin o insanla omur boyu. uyum cok onemli bence evlilikte hele o cicim aylari bitip de gercekler yuzune carptiginda cok aglarsin. zararin neresinden donsen kardir. ask dedigin gecer, geriye varsa eger sevgi ve saygi kalir arkadasim. Allah hakkinda hayirli olani kismet etsin.

Sağ olun Allah binlerce kez razı olsun sizden, o şimdi hatalarının farkında ben yine affetsem bliyorum şimdi yapmasa evlenince yapar, beni otobuse bindirmemek için öz ablama bile göndermiyordu, çok sıkıntı yasattı bana, bi o kadarda mutluluk yasattı, şimdi bi dagılıyorum, bi topluyorum, bi iyiyim, bi perişanım, şaştım kaldım, şimdi onun arayıp ağlaması beni kahrediyor, Rabbim yardım etsin bana ve benim durumumda olan herkese...

öncelikle geçmiş olsun. umarım hakkınızda hayırlısı olur..

tek bir sey sorucam, bütün olanlara rağmen ben bu adamı çok seviyorum diyebilir misin su an?

Ben okulumu bitirip, güzel bir meslekte çalışmak istedim hep tek hayalim buydu. Ama o okumama karsı oldugu yetmiyomus gibi çalışmamada asla müsade etmeyeceğini söylerdi. Hep bişeyler içimde kalacaktı, evlenince tek basıma dısarı cıkamayacak, sosyal bir cevrem olamayacaktı, onun kölesi olacaktım resmen, nişanlanmadan önce böyle değildiiii sonradan değiştii, evlenip ayrılmaktansa nişanı atmak daha mantıklı gerçekten, kesinlikle yazdıgın her kelimeye katılıyorum, ama duygular insanı mahvediyor bende cok duygusalım, bu duygusallıgım, asırı merhametli olusum beni bu duruma düşürdü, sizler yazdıkca içime soguk su serpiliyor, şu an kendimi o kadar zavallı hissediyorumkii anlatamam ne hale düşürdü beni... Sağ ol arkadasım...

öncelikle geçmiş olsun. umarım hakkınızda hayırlısı olur..

tek bir sey sorucam, bütün olanlara rağmen ben bu adamı çok seviyorum diyebilir misin su an?

Aslında sevgi değilde, hayal kırıklığı canımı cok yakıyor desem daha dogru olur. Bi de eskiden böyle değildi benim için kusursuzdu, nişandan sonra böyle değişti, ne olduysa nişandan sonra oldu, zaten 3 ay nişanlı kaldık, canım çok yanıyor çnkü evim hazırdı, eşyalarım hazırdı, bazılarını almıstık, düğün yerim hazırdı balayı yerim hazırdı, o kadar hayal kurdum ki cok erken davranmısım, daha cok tanımam lazımmış, şimdi bu kurdugum hayallere yanıyorum, bide simdi arayıp eskisi gibi olcam düzelcem diyor, o canımı yakıyor, bu noktaya gelene kadar aklı nerdeydi diye ama belkide dua etmeliyim, evlenmeden gösterdi gercek yüzünü cok karıısk duygular içindeyim...

Gerçekten doğru olanı yapmışsın canım. Otobüse binme diye ablana gondermemek kıskançlık ya da sevgi değil. Adam kesinlikle anormal. O kadar baskı ömür boyu çekilir mi dusunsene? Bence Allah in sevdiği kuluymuşsun da nikahtan önce bitirmissin bu ilişkiyi. Asla geri dönme, ailene tutun, cok daha güzel hayaller kur, bu hayallerin gerçek olması için dua et. Allah sabır versin inşallah.

Sağ ol canım, bunu okuyunca biraaz dha rahatladım... Marketede göndermiyordu, diyordum neden göndermiyorsun, sebebi yok ben öyle istiyorum, sonra birlikte gideriz diyordu, evden ya onla cıkmamı istiyordu, ya ailemle onun dısında tek basıma adım atsam kıyameti koparıyordu ( suan yazarken bile kendime kızıyorum cok taviz vermişim en büyük hata benim ama bildigin kör olmusum... Dua ediyorum canım, yarın iş görüşmesine gidicem 2 yerden aradılar işe baslayıp bos zamanlarımda kpss için dersaneye baslıcam inşallah herseyi dolu dolu yasamak istiyorum artık, ailem baskıcı bir aile değil her zaman beni anlamıslardır, insallah bundan sonra hersey yoluna girer, bi işe baslasam kafamı dagıtsam gerisi gelecek...

işte bu yüzden sordum, sen su an biten evlilik hayaline üzülüyorsun, yani nişan mişan olmasa ortada, siz iki sevgiliyken gelişse bu ayrılık bu kadar üzülmezdin eminim.

adama değil hayallere üzüldüğün için ayrılarak en iyisini yapmışsın. evlilik hayalini kuracağın biri daha mutlaka cıkar karsına ama eğer seviyorum deseydin, sevebileceğin birini kolay kolay bulamıyor insan, ikiniz de alttan alarak orta yolu bulursunuz bence ayrılmayın derdim.

ailene şükret senin için en doğru olanı düşünmüşler

Canım benim düşmanım olsa onun bile üzülmesine dayanamam, elimden geleni yaparım, ben bu insana inanmısım güvenmişim, ilk zamanlar cok asıktım, ilk askımdı, bii de üstüne bütün hayalleri onunla kurunca, onun üzerine bi anda çok koydu. Aslında şöyle bakıyorum, hiç bana uygun değil şu son davranıslarıyla ama önceleri bambaskaydı, bilmiyorum belki bende hata yaptım belki o hep böyleydi ben göremedim, ama o şimdi bütün güvenimi, onurumu, duygularımı aldı gitti, şimdi de arayıp ağlaması kötüyüm demesi beni ayrı bi mahvediyor, en çok çaresiz kaldığım nokta bu, ona ters davranmak istiyorum, ama yapamıyorum, umut vermekte istemiyorum, işin ucunda benim, ailemin gururu, şerefi var... Beni birlikteyken cıkmaza sokardı, ayrıldık hala sokuyor... (

eski konunuzu hatırlıyorum, hatta ona yorum yapmak icin diger konularınızı da okumustum...
evlenmekten degil hayatınızın nasıl kararacagınızı bilemediginizden korkuyordunuz aslında. fakat kıyıp bu kadar acık yazamamıstım. zaten siz ona bir sans vermistiniz o konuda da, tekrarlamıs olmalı ki artık baska cozum yolu bırakmamıs...

su an yasadıklarınız gecici, insanlar anne babalarının ölümüne bile alısıyorlar da bunun gibi öküzün yokluguna mı alısamayacaksınız.
iskenceci ebeveynler haric kotu gorulen ailelerin dahi her zaman haklılık payı oldugunu dusunmusumdur,
annenizin bir bildigi vardır, yoksa kıyabilir mi bir insan nisanına izin verdigi kızının o kisiden ayrılıp goz yası dökmesine...

emin olun su an karanlık goruyorsunuz ya, aslında yarından itibaren gununuzun yavas yavas aydınlandıgını goreceksiniz.
size yasatacakları bir yana dursun, evlatlarınızı uzmeye basladıgında iciniz acıyacaktı, farkettigim halde bırakamadım diye.
gec kalmıs bir seyi daha da geciktirmeden yapabilmeniz, onun sana soz veriyorum diyen mesajlarına aldanmayıp kararlı durabilmeniz bile sizin aslında ne kadar guclu oldugunuzu gosteriyor...
bugun bile boyle dik durabiliyorsanız yarın daha iyi hissedeceginizden emin olabilirsiniz. bundan sonra kimse tutamaz sizi! yıkar gecersiniz

icinizden geldigi gibi aglayın, her bir damla daha onceden icinize attıklarınızın bosalması aslında. hepsi tukendiginde artık uzulecek bir sey olmadıgını da anlayacaksınız.
kendinize ve zamana guvenin...

Son düzenleme:

Biliyor musun? Beni şu an omuzlarımdan tuttun ve silkeledin. Ben sanırım kendime geldim, hem tek aşk acısı çeken ben değilim, bununla baş edebilirim, o da üzülürse üzülsün, kendi etti kendi yıktı her şeyi, aslında üzülmeyi haketti, üzülsünki bi daha beni üzdüğü gibi kimseyi üzmesin, bu ona iyi bir ders olsun. Allah Razı olsun sizden, diğer arkadaşlarımdan, hepinizin yorumlarından, bende farkındayım herşeyin ama duymaya ihtiyacım varmış, daha iyiyim artık!!! Çok teşekkür ediyorum çok sağ olun... Annemin üzülmesine, uykusuz kalmasına, babamın göz yaşı dökmesine, değmezmiş! Aileme yazık etmişim, ama herşeyi telafi edeceğim, ailemi çok mutlu edeceğim, onu affetmeyerek, onların tek hayali olan bu okulu bitirerek, kpssyi kazanarak, memur olarak! Çok hırslandım :) maşallah.

Son düzenleme:
o zaman, canım kafanı karıstırıcam diye korkuyorum ama. direkt ayrılmasaydınız da bi süre uzak kalıp bi sorgulasa mıydınız sanki? çok ani olmuş ayrılık kararı ve sen şok yasıyosun su an. kendini buna hazırlamamışsın. biraz uzak kalıp bi duygularını tartsaydın keşke. sonucta evlilik söz konusu.

ben de uzun süreli ilişkimden ayrıldığımda sen gibi düşünüyodum eskisi gibi değil, eskiden çok seviyodum simdi cok değişti filan diyodum ayrıldığımızda o üzülür diye üzülmüştüm daha cok. ama sonra öyle bir pişman oldum ki 2 sene sonra hem de..

o yüzden aileni de al karsına bi konus, ya pişman olursam, belki gerçekten değişecektir bi süre bi ayrı kalıp düşünsek mi böyle cok ani oldu kafamı toplayamıyorum diye bi danış onlara

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz zaman geçsin nefes almak neymıs anlayacaksın, asla pişman olma, en doğru kararı vermişsin, ki nişanlılık en rahat dönemdir, asıl hengame evlendıkten sonra....ki konuyu ben okurken boguldum, siz yasarken dusunemıyorum.

ve karsına normal sıze ve ısteklerınıze saygı duyan bır ınsan cıktıgında da yasamak neymıs o zaman anlayacaksın....

elbette acın taze uzuleceksın, normal olan da bu ama geçecek merak etme....

aynen bu kararlılıkla devam edin!
ona olan öfkeniz bile zamanla tukenecek; ayrılmanız ve sizin başarınız, ileride sevgi ve SAYGI nın aynanda oldugu bir yuvanızın olması sizin mutlulugunuz ve huzurunuz iken onun kahroldugu gunler olacak.

bu kisi icin zaten cok gec fakat tek temennimiz alıntıda kırmızıyla belirttigimiz yer olabilir, baska kadınlar bunun gibilerce uzulmesin!

Canım benim sende yaşamışsın, pişman olmussun, ben olmuyum diye yazdın biliyorum, ama biz çok zaman verdik birbirimize, daha önceden de yüzük atmıstık, yine aynı seyler olmustu, haftalarca görüşmedik, düşündük, hep değiştim dedi, (aşırı kompleksliydi), hep düzeldim dedi ama bir hafta inandım sonrası malum insan 7sinde neyse 70inde de odur derler ya öyle... Ayrılık kararı aslında ani olmadı, hep dilimizdeydi ama cesaretimiz yoktu, cünkü hayallerimiz çoktu, ben 2aydır kendi kendimi yedim, evlilikten korkmaya basladım, bi sürü sıkıntılar yasaadım psikolojik, cok sabrettim ama şu duruma bizi getiren yine o oldu, yani verilecek bir sans daha kalmamıstı, biz ne zaman ayrılsak ailem bir ohh cekiyordu, cünkü o benim kişiliğime saygı duymuyordu, bi de bizde son 10günde biraz hakaret ve şiddet başlamıstı gercekten üzülerek yazıyorum... Anlıyosun değil mi? Biraz önceki yorum yapan arkadas beni cok rahatlattı suan gercekten iyi hissediyorum kendimi, kötü seyleri hiç aklıma getiremem ben hep olumluyumdur güzel seyleri hatrlarım... Benim babam 50 yasında daha anneme el kaldırmamış, ben bana 10gündür vurmaya başlamıştı, hemde kafamı tutup arabaya carpmıstı düşün... Ben hangi akla hizmet kabul ettim herseyi bilmiyorum şimdi bile nasıl kızıyorum kendime. BU YAZIYI OKUYACAK ARKLAR ÇOK KIZACAKLAR bana bunuda biliyorum...

Son düzenleme:

Yorumlarınız için cok teşekkürler sayenizde daha iyiyim, ben bu duygusallıgım yüzünden çok hata yaptım, bi de söyleyemedim ama şimdi söylüyorum bi kac kere bana vurdu, tartısma anımızda cevap vermedim ona, konus dedi defalarca sonra kafamı tutup arabanın önüne carpmıstı çok üzülmüştüm ama aptallıgımdan ogün yine affetmiştim onu, sonra söz vermişti bidaha da vurmadı gerci cok yeni ama kendimden cok utanıyorum suan az kalsın evlenecektim belkide benim sonumda tvdekiler gibi olcaktı. Ben kötü seyleri hep unutuyorum ya hep iyi seyleri hatrlıyorum bu yüzden bu yanlıslarım... Ama artık izin vermicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…