Ne olur bişeyler yazın, desteğinize çok ihtiyacım var... :(((

ben bir önceki yorumumu senden çok özür dileyerek geri alıyorum..

diğer konularını bilmiyordum, sadece sonradan yazdığın cevapları okudukca, bi kafa karısıklığı yasıyormussun hissine kapıldım, direkt ayrılığa yönlendirerek kötü mü yaptım acaba, kıyamıyorum filan diyor seviyor herhalde ama kafası karısmış diye düşünmüştüm.

ama olayın iç yüzü bambaskaymış.. sen bastan söylesene kuzum şiddet uyguladı diye yat kalk Allah'a sükret ailen seni bu sekilde yönlendirmiş ve yanlıstan döndürmüş, az önce de ailene danışmanı önermiştim, en iyisini onlar bilirler cünkü biz burada anladığımız kadarına yorum yapabiliyoruz. ama yani kafanı tutup arabaya vuran o adama kıy sen de bi zahmet, hala ona üzülüyorum diyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yarın iş görüşmem var, şu an kendimi gerçekten çok güçlü, çok kararlı hissediyorum(sayenizde). Şimdi güzelce uyuyup yep yeni bir güne uyanacağım, onun kendisini bana acındırmasına aldanmayacağım, geleceğimi, ailemi düşünerek adım atacağım... Hepinize çok çok teşekkürler hayırlı geceler... Hoşçakalın tanımıyorum ama yorumlarınızla sizi çok seviyorum...

nısanlıyken kalkan el evlenınce ınmıyor merak etme..ne kadar dogur karar verdıgınız her yorumunuzda tasdıklenıyor zaten, buyuk gecmıs olsun canım..

sizin onceki konunuza mı yazmıstım hatırlamıyorum, kendimize oz saygımız EN AZ ailemizin bize duydugu saygı kadar olabilmeli.
sozle veya fiziksel siddetin hicbir turlusune izin vermeyin, kimseye.

bence paylasmakla da iyi ettiniz, sizin durumunuzda olan kadınlara işler kızısınca neler yasayacaklarına hem ders olsun anlattıklarınız hem de boyle bir karar verebilmeniz ise su psikolojiye nazaran takdir edilesi bir ornek.

Canım estafrllah, hep iyi niyetimden oluyor vallahi, belkide ilk oldugu için tecrubesizliğime geldi, ama bana hayatımın dersini verdi bu adam, sana da çok teşekkür ederim arkadaşım sen de iyi ki varsın, şimdi uyumam gerekiyor, sabah iş görüşmesine gideceğim, görüşmek üzere... Kendine iyi bak... Sende pişmanlık duyma, nasip olsaydı bi sekilde olurdu zaten emin ol, hayırlı değilmiş de geç... Buraya bişey yazmak istiyorum...

EY BENİM İYİMSER HALLERİM...
ÇABUK ALDANIŞLARIM...
HEP İNANIŞLARIM...
ALTTAN ALIŞLARIM...
HATAYI HEP KENDİMDE BULUŞLARIM...
DEĞMEYECEKLERİ KAFAMA TAKIŞLARIM...
YOKTAN YERE AKIP GİDEN GÖZ YAŞLARIM...
HERKESİ İNSAN YERİNE KOYUŞLARIM...
HEPİNİZE ELVEDA...
ARTIK KİMSENİN ZORLA KİMSESİ OLMAYACAĞIM !!!

nısanlıyken kalkan el evlenınce ınmıyor merak etme..ne kadar dogur karar verdıgınız her yorumunuzda tasdıklenıyor zaten, buyuk gecmıs olsun canım..

Çok sağ olun inşallah benim yaşadıklarımı kimse yaşamaz, inanın hep iyi niyetimden oldu bunlar ama bundan sonra bana kötülük edeni hayatımda tutmayacağım, bu gerçekten bana büyük tecrübe oldu, desteginiz için sağ olun. İnsan bazen süpheye düşüyor, bende mi sorun var diye, ama yok ben iyi dayanmısım, bana bu hayal kırıklıklarını yasatan adamı, bu kadar sıkıntıyı cektiren adamı Allah büyükkk AFFETMEYECEĞİM, ama yinede ona hakkımı helal ediyorum, yine de mutlu olsun diyorum, umarım bu sadece bana ve benim durumumda olanlara değil de ona ve onun gibilere de ders olur... Çok sağ olun hayırlı gecelerrr canım kk arkadaşlarım...

cok üzüldüm cnm senin adına ama doğru olanı yapmıssın insallah zamanla alısırsın allah herseyin herkesin hakkında hayırlısını versin

Gerçekten en doğrusunu yapmissin şiddet uygulucak kadar adi düşük insanlarla olunursa Allah korusun ilerde seni öldürür de bu sana kocaman kotu bi tecrübe olarak kaldi ama önemli olan bunlardan ders almak ilerde bu hataya düşmemek Allah yolunu doğru yoldan ayirmasin yeni hayatina hoşgeldin

Bu kadar cok ve bu kadar guzel severken, yuruyemiyecek bir iliskiyi bitirebilecek kadar erdemli olmaniza hayran kaldim...
Sizin elinizinden, egitiminizi, kariyerinizi, ozgurlugunuzu, benliginizi alan almak isteyen bir adam, evlendikten sonra da perde kipirdamis, sen camdan mi baktin diye tepenize dikilecekti eminim...
Nisandan sonra bile bu kadar degisiyorsa, evliligi hesap etmek hic zor degil...
Ustelik siz iyi bir egitime ve kariyere sahip olmayi isteyen akilli br kadinsiniz...
Okurken cok duygulandim, ona kiyamamaniza,sevginize ama sorgusuz dogru karar...
Otobuse binip ablaniza gitmenize bile sorun cikaran bir adam, bu kapkara gorusuyle es olmamali...
En kisa surede atlatmanizi diliyorum...
Insanlar neleri atlatiyor, merak etmeyin gececek...

Ben sana ne doğru olani yapmissin ne de ayy cok kötü yapmışsın diyebilirim.yalniz evlilik oyle disardan göründügu gobi bosey degikafalari hic uyusmayan iko kişinin evliliginin auper gidebilecegini hoc zannetmiyorum.Ki bu yuuzden aklini kullanmossin diyebilirim sana akilli kizmissin vesselam mantigin kalbinin onune geçmiş .birak sevginiz tadinda kalsin daha sonra o sevgiyi nefret e donusturmenizden iyidir. Akışına birak derim sana.zaman herseyin ilacidir.nice evlilikler bitiyor nice yarlar unutuluyor buda Geçer allahin izniyle.

Ben sana ne doğru olani yapmissin ne de ayy cok kötü yapmışsın diyebilirim.yalniz evlilik oyle disardan göründügu gobi bosey degikafalari hic uyusmayan iko kişinin evliliginin auper gidebilecegini hoc zannetmiyorum.Ki bu yuuzden aklini kullanmossin diyebilirim sana akilli kizmissin vesselam mantigin kalbinin onune geçmiş .birak sevginiz tadinda kalsin daha sonra o sevgiyi nefret e donusturmenizden iyidir. Akışına birak derim sana.zaman herseyin ilacidir.nice evlilikler bitiyor nice yarlar unutuluyor buda Geçer allahin izniyle.

Bende esimden ayrilmak istedigimde aglamalar sizlanmalar. Kendimden cok ina uzuluyirdum. Uzulmesine kiyamiyordum. Simdi ben acinacak haldeyim.

Şunu sakın unutma bi erkek ağlasa yeminler etse ayaklarına kapansa köpek gibi sürünse pişman olsa da yine aynı şeyi yapar. Bir tane bile yapmayacağım diyip de yapmayan adam görmedim. Huylu huyundan vazgeçmez. Annen çok haklı.

çok doğru yapmışsın....
ağlamalarına zırlamalarına kanma, O neyse o. önceleri karışmıyor görünecek ama içinde büyütüp büyütüp bir anda patlayacak ki hem de ne patlama...
boş ver hep üzülecek hep diken üstünde olacaktın bu adamla birlikteyken.
hakkında hayırlısı olsun.

Benimde 2 yıllık ilişkim aynı sebeplerden bitti.Bende aynen köle arıyorsun demiştim ona.Geçer oda geçicek mutlaka..Sakın geri dönüş yapma değişmesini bekleme.En azından evlenmeden kurtulmuşsun öyle erkekler karısını sevgilisini kısıtlar ama kendisi her naneyi yer.Özgürlüğümüzü kısıtlamıyalım adam gbi insanlarla olalım bize fikirlerimize saygı duyan insanlarla olalım..İşte ozaman gerçek huzuru buluruz..Aksine haberlerde izlediğimiz gbi cinayet kurbanı kadınlardan biride biz oluruz..

Benimde 2 yıllık ilişkim aynı sebeplerden bitti.Bende aynen köle arıyorsun demiştim ona.Geçer oda geçicek mutlaka..Sakın geri dönüş yapma değişmesini bekleme.En azından evlenmeden kurtulmuşsun öyle erkekler karısını sevgilisini kısıtlar ama kendisi her naneyi yer.Özgürlüğümüzü kısıtlamıyalım adam gbi insanlarla olalım bize fikirlerimize saygı duyan insanlarla olalım..İşte ozaman gerçek huzuru buluruz..Aksine haberlerde izlediğimiz gbi cinayet kurbanı kadınlardan biride biz oluruz..

konuma yaptığın yorumdan biliyorum seni.senin söylediklerin benim geleceğimi düşündürüyo.aklımın bi köşesinde duruyo.benimde ilk erkek arkadaşım. en başta çok tereddütle başladım.ilk bir ay çok gelgit yaşadım.ama zamanla gerçekten sevdim.şuan için böyle şeyler yok.gittiğim yerlere karışmıyo, geç geldiğimde kızıyo.sadece yürüyüş yapmama izin vermedi tek başıma oda giderken arabaların yanımda durup bana askıntılık etmesinden dolayı.normal geliyo yani.100 erkeğin arasına girsen gözüm arkada kalmaz diyo.bana çok güvendiğini her zaman söylüyo.ama zamanla böyle olmasından benden böyle şeyler istemesinden çok korkuyorum.bazen sinyal veren sözleri oluyo çünkü.senin yaptıklarını yapabilirmiyim diye düşününce.yapamam.bi ay yaparım bi yıl yaparım bir ömür boyu bunları yapamam.onun eskisi gibi olucam sözleri de aynen böyle.bir ay yapıcak iki ay yapıcak bir ömür boyu böyle olmıycak.değiştirmek yerine kabullenmek gerek.o senin için doğru insan değilmiş.

sen elinden gelen herşeyi yapmışsın.artık onu bi tecrube olarak düşün.doğruyu görmen için yardımcı oldu sana.bundan sonra senden önemli hiç kimse olmasın.önce kendi mutluluğun önemli.yapmak istediklerini yap herşeyin tadını çıkar.birbirinizi karşılıklı mutlu ediceğiniz seni el üstünde tutucak bir eş çıkar umarım karşına.

konuma yaptığın yorumdan biliyorum seni.senin söylediklerin benim geleceğimi düşündürüyo.aklımın bi köşesinde duruyo.benimde ilk erkek arkadaşım. en başta çok tereddütle başladım.ilk bir ay çok gelgit yaşadım.ama zamanla gerçekten sevdim.şuan için böyle şeyler yok.gittiğim yerlere karışmıyo, geç geldiğimde kızıyo.sadece yürüyüş yapmama izin vermedi tek başıma oda giderken arabaların yanımda durup bana askıntılık etmesinden dolayı.normal geliyo yani.100 erkeğin arasına girsen gözüm arkada kalmaz diyo.bana çok güvendiğini her zaman söylüyo.ama zamanla böyle olmasından benden böyle şeyler istemesinden çok korkuyorum.bazen sinyal veren sözleri oluyo çünkü.senin yaptıklarını yapabilirmiyim diye düşününce.yapamam.bi ay yaparım bi yıl yaparım bir ömür boyu bunları yapamam.onun eskisi gibi olucam sözleri de aynen böyle.bir ay yapıcak iki ay yapıcak bir ömür boyu böyle olmıycak.değiştirmek yerine kabullenmek gerek.o senin için doğru insan değilmiş.

sen elinden gelen herşeyi yapmışsın.artık onu bi tecrube olarak düşün.doğruyu görmen için yardımcı oldu sana.bundan sonra senden önemli hiç kimse olmasın.önce kendi mutluluğun önemli.yapmak istediklerini yap herşeyin tadını çıkar.birbirinizi karşılıklı mutlu ediceğiniz seni el üstünde tutucak bir eş çıkar umarım karşına.

Neler yasatmis hala şu esyalar gitse mutlu oldugunu duysam diye ona üzülüyorsun. Kendini düşün sen sadece.. ve biter zamanla hersey ask mesk te biter.. Huzur yoksa zaten ask tukenir. Ayrica benden tavsiye degisicem izin vereceğim diyor ya hepsi yalan... Degismez o köle ariyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…