Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Allah kendine dahi saygısı olmayan ve kendini kandıran bayanlara akıl fikir versin.
biri bekaretini ispatlar,biri zar diktirir,biri yapayını arar ama orjınal olacak yoksa erkek anlarmış.
Allah akıl dağıtırken bazılarının kesinlikle başında şemsiye vardı.

insanın önce kendisine saygısı olmalı kandıran karşısındakini değil sadece kendini kandırır.

Arkadasin sürekli aldigi yapay zarlari nasil deniyor her yattığı erkeğe bakire numarasi mi yapıyor? Anlamadim...
yanı bu yapay zar siparış verınce 2 adet gelıyormus bırı kendı denemelık buda öyle alıp alıp evde denedı önce :)

Ne? Iyi de digerini gece biriyle kullaniyormus diyorsunuz. bir sürü almis ve bir sürü kisiyle mi denemiş ikincisini? bundaki amaci ne? Orjınalini bulup ne yapacak? Adam anlamaz mi ilk defa girilen yerle onlarca girilen yeri?
Tövbe Estağfurullah ya

aslında kendıne saygı bırıyle bırlıkte olmadan önce olmalı ama kader mı dıyelım cehaletmı bılmem bırlıkte oluyorlar sonrasında saygı unutuluyor dert oluyor ALlah yardım etsın bu gıbı ınsanlara

Ya bu nasıl birsey ya.bakire degilsen degilsindir.bunu acıkca soylersin kabul ederse eder etmezse etmez.seninle olan iliskisini bir zar uzerine kurduysa kendi bilir.ama sen bunu saklamayi tercih edersen ve gerdek gecesi ogrenirse belki o zaman daha kotu olabilir.bu saklancak birsey degil ( seni yargilamiyorum yanlis anlama sakin ) ama kendini onun yerine koy ve bence oyle hareket et.en azindan durust olup kaybetsen bile onu vicdanen rahat olursun.karar senin hakkinizda hayirlisi olsun

canım benım yanlıs anladın yada anlatamadım mesela sıparos verıyor 1 kutunun içinde 2 adet yapay zar gelıyor bırını kendı evde denemek için dıgerınıde ne zaman evlenecekse o gece için arkadasım her aldıgı üründen kutudan denemelerını kendı evde denemıs erkek cınsel organı yerıne elını kullanmıs o sekılde kullanımı varmıs tarıf etmsler ve sonucu begenmeemıs orjınal olmadıgını anlamıs tek tek bır cok yerden sıprası verıp gelen tüm ürnlerın denemelerını yapmıs evde kendı ve en sonunda tesadufen bır tanesı orjınal ıstedıgı gıbı cıkmısher sıprası kutusundan 2 tane cıktıgı için o orjınalın dneeme olan ürünününden memnun olunca 2. ürünü o gecey sakladı :) olay bu

Allahim korusun ya. Tamam, insan hata yapabilir asla kinamiyorum ama bana ters böyle seyler ya..
Neyse daha fazla konusmaya gerek yok. Selametle..

Doğruyu söyleyeceksin yapacak birşey yok, sakın diktirme falan düşünme bence bana çok saçma geliyor karşındakini ve kendini kandırmaktan başka birşey değil bana göre.. ben de nişanlıyım ve birlkte olduk şmdi diyelmki ayrıldk ve ben yeni birisini bulsam da, karşısına geçer şöyle şöyle nişanlmla oldm falan diye anlatırdım.. ha ona göre kafasına göre kabul eder-etmez ona kalmış. Etmeyecekse de etmesin kabul bu yüzden. Sen sen ol yalan söyleme kandırma karşındakini dürüst olursan emin ol gözünde daha değerli olacaksın

neyyyy yapay zarmı???

töbe bismillah

Yerinde olsaydim dogruyu soylerdim cunk bu soyledgn sey seni o gece kurtaracak ya sonrasi vicdan azabi duyacaksin gizledgn icin zaten seni seviyosa ne kadarda kizsa bile bi damla kan icin ayrilmaz tsbi seviyosa

Bu arada yazdım ama konu da baya eskiymiş ya... :) şmdiye diktirmiştir diktirceğini bile çoktan herhalde

Ya o yapay zar da çinlilerin ya da japonların flan işi sanırımmm ne çıkıyosa onlardan çıkıyo zaten bütün muzur şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…