Tam aynisini ben soracaktimArkadasin sürekli aldigi yapay zarlari nasil deniyor her yattığı erkeğe bakire numarasi mi yapıyor? Anlamadim...
yanı bu yapay zar siparış verınce 2 adet gelıyormus bırı kendı denemelık buda öyle alıp alıp evde denedı önce :)Arkadasin sürekli aldigi yapay zarlari nasil deniyor her yattığı erkeğe bakire numarasi mi yapıyor? Anlamadim...
hayır ya ne alaka :) zar siparişi verıyor içinde 2 tane oluyormus bırını kendı evde denıyor dıgerını kişi ile o gece kullanmak içinmıs bu önce bır yerden aldı begenmedı anlasılır faso çakma dedı sonra bır yerden daha siparıs verdı oda sahte cıktı bu sekılde deneye deneye bır yerden orjınalını buldu :) yanı önce kendı denedıgı için evde tek basına o sekılde yanı
aslında kendıne saygı bırıyle bırlıkte olmadan önce olmalı ama kader mı dıyelım cehaletmı bılmem bırlıkte oluyorlar sonrasında saygı unutuluyor dert oluyor ALlah yardım etsın bu gıbı ınsanlaraAllah kendine dahi saygısı olmayan ve kendini kandıran bayanlara akıl fikir versin.
biri bekaretini ispatlar,biri zar diktirir,biri yapayını arar ama orjınal olacak yoksa erkek anlarmış.
Allah akıl dağıtırken bazılarının kesinlikle başında şemsiye vardı.
insanın önce kendisine saygısı olmalı kandıran karşısındakini değil sadece kendini kandırır.
canım benım yanlıs anladın yada anlatamadım mesela sıparos verıyor 1 kutunun içinde 2 adet yapay zar gelıyor bırını kendı evde denemek için dıgerınıde ne zaman evlenecekse o gece için arkadasım her aldıgı üründen kutudan denemelerını kendı evde denemıs erkek cınsel organı yerıne elını kullanmıs o sekılde kullanımı varmıs tarıf etmsler ve sonucu begenmeemıs orjınal olmadıgını anlamıs tek tek bır cok yerden sıprası verıp gelen tüm ürnlerın denemelerını yapmıs evde kendı ve en sonunda tesadufen bır tanesı orjınal ıstedıgı gıbı cıkmısher sıprası kutusundan 2 tane cıktıgı için o orjınalın dneeme olan ürünününden memnun olunca 2. ürünü o gecey sakladı :) olay buNe? Iyi de digerini gece biriyle kullaniyormus diyorsunuz. bir sürü almis ve bir sürü kisiyle mi denemiş ikincisini? bundaki amaci ne? Orjınalini bulup ne yapacak? Adam anlamaz mi ilk defa girilen yerle onlarca girilen yeri?
Tövbe Estağfurullah ya
canım benım yanlıs anladın yada anlatamadım mesela sıparos verıyor 1 kutunun içinde 2 adet yapay zar gelıyor bırını kendı evde denemek için dıgerınıde ne zaman evlenecekse o gece için arkadasım her aldıgı üründen kutudan denemelerını kendı evde denemıs erkek cınsel organı yerıne elını kullanmıs o sekılde kullanımı varmıs tarıf etmsler ve sonucu begenmeemıs orjınal olmadıgını anlamıs tek tek bır cok yerden sıprası verıp gelen tüm ürnlerın denemelerını yapmıs evde kendı ve en sonunda tesadufen bır tanesı orjınal ıstedıgı gıbı cıkmısher sıprası kutusundan 2 tane cıktıgı için o orjınalın dneeme olan ürünününden memnun olunca 2. ürünü o gecey sakladı :) olay bu
canım benım yanlıs anladın yada anlatamadım mesela sıparos verıyor 1 kutunun içinde 2 adet yapay zar gelıyor bırını kendı evde denemek için dıgerınıde ne zaman evlenecekse o gece için arkadasım her aldıgı üründen kutudan denemelerını kendı evde denemıs erkek cınsel organı yerıne elını kullanmıs o sekılde kullanımı varmıs tarıf etmsler ve sonucu begenmeemıs orjınal olmadıgını anlamıs tek tek bır cok yerden sıprası verıp gelen tüm ürnlerın denemelerını yapmıs evde kendı ve en sonunda tesadufen bır tanesı orjınal ıstedıgı gıbı cıkmısher sıprası kutusundan 2 tane cıktıgı için o orjınalın dneeme olan ürünününden memnun olunca 2. ürünü o gecey sakladı :) olay bu
evet var canım bır arkadasdn bılıyorum bendeyapay zar mı varmışşşş
evet :) var bır arkdas aldı ordan bılıyorum ne tuhaf demıneyyyy yapay zarmı???
töbe bismillah
evet :) var bır arkdas aldı ordan bılıyorum ne tuhaf demı
ya daha bılmedıgımız neler vardır acaba :)sabah ölsem bu bilgiden mahrum ölücektim
yada ölmelimiydim
brütüs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?