selam ...bundan 1 sene önce nişanlımın bekaret baskısı yüzünden onunla birlikte oldum.yani beni deniyordu sürekli inanmıyodu bekaretime.bende ispatladım aklımca.zaten düğünede 1 ay vardı.ama düğünümüzün olacagı gün cıkan büyük sorunlar sonucu düğün olmadı ayrıldık.beni yarı yolda bıraktı anlayacagınız.Şimdi başka biri ile ciddi bi ilişim var cok seviyorum onu.ona söylemek isterdim bu durumu ama bu iş ile ilgili düşüncelerini ögrendiğim anda onu kaybetmekten korkup söyleyemedim.cünkü gercekten seviyorum onu....peki ben ne yapacagım gerdek gecemde? carsafa kanmı dökeyim yapay zarmı alayım ne yapayım.öyle caresizimki.öyle kinliyimki o insana.bendede hata var elbet .keşke o cahilliği yapmasaydım ama hicbirsey göründüğü gibi degil.ben ona inandım. Şimdi ise işin icinden cıkamıyorum ne olur bir fikir verin bi cözüm verin dalga gecmeyin ALLAH aşkına.
Şaka mı bu. Birincisi madem eski nişanlınız inanmıyordu gidip doktorda baktırsaydiniz, inanmıyor diye birlikte olmak nedir yani. Ikincisi yatağa kan dökmek nasıl bi mantık ilk ilişkinizde yatağa kan dökülmüş hibi mı oldu hadi oyle oldu diyelim o kanı yatağa nasıl dökmeyi düşünüyorsun acaba. Zar konusuna gelince ne kadar doğrudur bilemem ama esim bana erkekler anlar dikili mı bormal mı olduğu demisti, ya anlayo ertesi gun doktora gitmek isterse?
İşte erkekten çok erkeği savunan bir bayan arkadaşımız. Şu durumda olmamızın en büyük sebebi de bu zaten. Kadının kendini düşünmemesi.
bakire olmayan kadınla sevişmem demiyolar ki evlenmem diyolar
bu kıyaslama korkusu geyiği bakire arayan erkekleri güya aşalamak için heralde
Evet uzun süre ilişkiye girilmediği zaman erkeğin de anlaması mümkün değil ki.Daralıyor o bölüm de.bu kızlık zarı şakır şakır kanayan bir şey değil hatta benden hiç gelmemişti desem yeridir
herneyse bir kez ilişkiye girmiş bir bayanın vajinası dardır. hem vajina kendini toplayan bir şey zaten. nişanlınız kolay kolay anlamaz bence bakire olmadığınızı tabi durumlar anlattığınız gibiyse. 2 yıllık evli kadınım hele burda çocuğu olanlar var bizimkinden bahsetmiyorum tabii ki sizin durumunuz üzerinden konuşuyorum.
ya da arkadaşların dediği gibi riski göze almayıp diktireceksiniz. hoş onun da garantisi yok.
ha doğru olan ne derseniz anlatmanız o da karşınızdakinden önce değil kendinize saygınızdan.
bu arada bekaret ispatı için ilişkiye girmek beni bambaşka boyutlara aldı götürdü söylemeden geçemeyeceğim
diktirebiliyorsan diktir kardeşim , sakın burdakilere güvenipte anlatayım deme kabul etmez seni bırakır , o bekarete önem vermeyen erkekler bir elin parmagını geçmiyorlar sayıca azlar nadir bulunurlar yanlız diktirmeyede çok güvenme dikişten dikişe fark var sanırım birde erkeklerde akıllanmış kontrol ediyorlarmışbiri diktrmiş bu şekilde adam açmış bakmış ki iplik gözüküyor böyle dedikodular duydum. aman dikkat
Zaten o üyenin diğer cevaplarına baktım her 10 yorumundan 9'u bekaret konularına yazılmış.Bunla ilgili özel bir konu dahi açmış. Bu konuyla ilgili bir yarası var çok belli Burnuma pis kokular geliyor ama
böyle bir şey takıyorlar oraya kan gibi kanıyor filan
Allah ım uyduruyor muyum yoksaokumuştum sanki öyle bir şey yaw
Araştırıp gelcem bir dakika
Var evet yapay kızlık zarı bende okumuştum bir yerde.
O bölgeye yerleştiriliyormuş hemen öncesinde sonra ıslaklığın etkisiyle beraber eriyip kırmızı kan benzeri bir sıvıya dönüşüyormuş
Artık nasıl bilmiyorum toz mu plastik gibi katı bir şey mi. Erimez de öylece kalırsa fena...
selam ...bundan 1 sene önce nişanlımın bekaret baskısı yüzünden onunla birlikte oldum.yani beni deniyordu sürekli inanmıyodu bekaretime.bende ispatladım aklımca.zaten düğünede 1 ay vardı.ama düğünümüzün olacagı gün cıkan büyük sorunlar sonucu düğün olmadı ayrıldık.beni yarı yolda bıraktı anlayacagınız.Şimdi başka biri ile ciddi bi ilişim var cok seviyorum onu.ona söylemek isterdim bu durumu ama bu iş ile ilgili düşüncelerini ögrendiğim anda onu kaybetmekten korkup söyleyemedim.cünkü gercekten seviyorum onu....peki ben ne yapacagım gerdek gecemde? carsafa kanmı dökeyim yapay zarmı alayım ne yapayım.öyle caresizimki.öyle kinliyimki o insana.bendede hata var elbet .keşke o cahilliği yapmasaydım ama hicbirsey göründüğü gibi degil.ben ona inandım. Şimdi ise işin icinden cıkamıyorum ne olur bir fikir verin bi cözüm verin dalga gecmeyin ALLAH aşkına.
Burası Kk burada her şey olur Milena
Tamam savunun, ölümüne savunun erkekleri ama kadınlar kulubünde değil ya. Burada yapmayın bari. Feministlik damarlarımı kaldırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?