Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Kan nasıl dökçen arkadaş.
Kocişko gözünü kapat az işim var mı dicen:44:

bu kızlık zarı şakır şakır kanayan bir şey değil hatta benden hiç gelmemişti desem yeridir

herneyse bir kez ilişkiye girmiş bir bayanın vajinası dardır. hem vajina kendini toplayan bir şey zaten. nişanlınız kolay kolay anlamaz bence bakire olmadığınızı tabi durumlar anlattığınız gibiyse. 2 yıllık evli kadınım hele burda çocuğu olanlar var bizimkinden bahsetmiyorum tabii ki sizin durumunuz üzerinden konuşuyorum.

ya da arkadaşların dediği gibi riski göze almayıp diktireceksiniz. hoş onun da garantisi yok.

ha doğru olan ne derseniz anlatmanız o da karşınızdakinden önce değil kendinize saygınızdan.

bu arada bekaret ispatı için ilişkiye girmek beni bambaşka boyutlara aldı götürdü söylemeden geçemeyeceğim

nişanlınızın amacı başkaymış yoksa sırf kendinizi kanıtlamak için bunu yapmanızı o da istemezdi.asıl tuhaf olan sizin adamın asıl niyetini anlayamamanız ve istediğiniz için değil de saçma sapan bir sebepten dolayı bunu yapmanız.sizi kullanmış ama siz anlamamışsınız.
evleneceğiniz kişinin bunu bilmeye hakkı var, eğer sırf bu yüzden sizi bırakacaksa zaten yeteri kadar sevmiyordur.

Şaka mı bu. Birincisi madem eski nişanlınız inanmıyordu gidip doktorda baktırsaydiniz, inanmıyor diye birlikte olmak nedir yani. Ikincisi yatağa kan dökmek nasıl bi mantık ilk ilişkinizde yatağa kan dökülmüş hibi mı oldu hadi oyle oldu diyelim o kanı yatağa nasıl dökmeyi düşünüyorsun acaba. Zar konusuna gelince ne kadar doğrudur bilemem ama esim bana erkekler anlar dikili mı bormal mı olduğu demisti, ya anlayo ertesi gun doktora gitmek isterse?

aa nasıl anlıyorlarmış

vallahi şaştım şimdi

İşte erkekten çok erkeği savunan bir bayan arkadaşımız. Şu durumda olmamızın en büyük sebebi de bu zaten. Kadının kendini düşünmemesi.

Zaten o üyenin diğer cevaplarına baktım her 10 yorumundan 9'u bekaret konularına yazılmış. Bunla ilgili özel bir konu dahi açmış. Bu konuyla ilgili bir yarası var çok belli Burnuma pis kokular geliyor ama

bakire olmayan kadınla sevişmem demiyolar ki evlenmem diyolar

bu kıyaslama korkusu geyiği bakire arayan erkekleri güya aşalamak için heralde

Bak oda doğru .Evet evlilik öncesi cinselliğe karşıyım ama o zaman erkekte yapmayacak onun yapıp yapmadığını anlamak mümkün değil.

Evet uzun süre ilişkiye girilmediği zaman erkeğin de anlaması mümkün değil ki.Daralıyor o bölüm de.
Velhasıl artık şu konuları görmekten gına geldi.

Bir insanı kandırmak dürüst olmamak kolay halledersin.bu dünyada çok ta mutlu olabilirsin.ama öteki dünyada karşı karşıya geldiğinizde nar suyu mürekkep kurtaramayacak sizi geçici çözüm üretmeyin, gerçeği soyleyin vicdaniniz rahat olsun vebal almayın alni açık yaşayın. Sizinle evlenmezse diye korkmaniz saçma onun seçimi bu mecbur birakamazsiniz.birakin tercihini yaşasın.

içerde iplik mi unutmuş dr nasıl iplik gözükmüş aman allahım
zaten o bölgenin dikildiği de ayrı bir muamma dikiş tutmaz ki
şaka bir yana evet, erkekler başta tamam deseler de sonradan öyle olmaz, bir anlık hatanın cezasını ömür boyu olmamalı.
namusuyla evlenmiş ayrılmış kadına bile kötü bakıyor erkekle, bekarken birşeyler yaşamışsa direkt namussuz aldatma potansiyeli var k.şar diye damgalıyorlar. sanki kendileri sütten çıkmış.

Zaten o üyenin diğer cevaplarına baktım her 10 yorumundan 9'u bekaret konularına yazılmış. Bunla ilgili özel bir konu dahi açmış. Bu konuyla ilgili bir yarası var çok belli Burnuma pis kokular geliyor ama

Burası Kk burada her şey olur Milena
Tamam savunun, ölümüne savunun erkekleri ama kadınlar kulubünde değil ya. Burada yapmayın bari. Feministlik damarlarımı kaldırmayın.

Yaw şimdi gerçekçi olalım...Söylerse o erkek her fırsatta onu başına kakmaz mı sürekli her kavgada söylemez mi? söyler..Maalesef böyle..
Ben olsam söylerdim çünkü yalan söyleyemem mizacıma ters...Sorarsa tabi sormazsa ses etmem çünkü tövbemi eder, günahımı saklarım öyle doğru buluyorum..Ama her kavgada hatırlatacağını da bilsem yalan söylemezdim...Mutsuz olacağımı da bilsem söylemezdim...Büyük konuşmak istemem ama öyle...
Ama başkası açısından baktığımda doğruyu söylemek gerekirse de başkasının eğer ki böyle durumda kalmasındansa yalan söylemiş olmasını normal karşılarım.İçten içe üzülsün pişmanlığını çeksin...Allah'tan merhamet dilesin...
Yani eğer ki oooh kandırdım adamı da ne güzel demediği sürece pişmansa gayet de diktirecekse diktirsin ne olmuş yani bir de adamın konuşmalarıyla mı uğraşacak..Ayrıca erkeklere nasıl ki evlenmeden önce bakir misin diye sormuyorsak onun da bunun peşine düşmesi saçma değil mi?
Anlaşma uyuşma sevme diye bir şey var tutup zarın peşine düşmek ne kadar mantıklı?
Ha dese ki ben inançlı birisiyim kendime de o yüzden inançlı birisini arıyorum o kadar rahat insanla içim rahat etmez evlenirsem derse anlarım..Yoksa kimin zarından kime ne yani çok saçma.....
Cinsellik bazen fazla abartılıyor zar da fazla kutsallaştırılıyor diye düşünüyorum.Benim için zarla ilgili tek sorun günah olayı..O da başkasının günahı kime ne...Kişisel bakış evet belki ama...
Yoksa açıkçası örfmüş adetmiş namusmuş laf....

Son düzenleme:
böyle bir şey takıyorlar oraya kan gibi kanıyor filan
Allah ım uyduruyor muyum yoksa okumuştum sanki öyle bir şey yaw
Araştırıp gelcem bir dakika

Var evet yapay kızlık zarı bende okumuştum bir yerde.
O bölgeye yerleştiriliyormuş hemen öncesinde sonra ıslaklığın etkisiyle beraber eriyip kırmızı kan benzeri bir sıvıya dönüşüyormuş
Artık nasıl bilmiyorum toz mu plastik gibi katı bir şey mi. Erimez de öylece kalırsa fena...

eyvah eyvah

Ya bakire olmadığını düşünüyorsa neden evleniyormuş? Adamdaki niyet belliymiş. Ben şimdiki beyefendiye anlatmanı öneriyorum eğer hiç birlikteliği olmadıysa biraz bocalayacaktır ama seviyorsa anlayacaktır durumunu...

Yalnız şunuda söylemek istiyorum lütfen düğüne iki gün kalsa bile beraber olmayın inanmıyorsa kendi bilir inanmadığı kişiyle son raddeye gelmeyecek!!

Birine bekaretinizi neden ispat etmel zorundasınız ve bunun için birlikte olunur mu bekarete önem veriyorsan o gece olması gerektiğini biliyorsundur demen lazımdı gerçi konuya da inanmadım o kadar hazırlıktan sonra düğün günü kim ayrılır. Sonuç olarak o dediklerini yaparsan itiraf etmenden daha çok rezil olursum söyle daha iyi. Hele yapay zar ne yaa ilk defa duyuyorum bunu da bakalım daha neler öğrenicez. Tek çare diktirmek ama onda da kendini kandırırsın kanayacağı da kesin değil.

Yani bana kalirsada bunu soylemelisin çünkü yalanla baslamis bir evlilik ne kadar gercek ilerlerki kocanim yuzune her bakisnda vicdan azabı cekersin ama senin tercihin.ama illede gunaha gircem diyosan esnek de cogu kisininki esnek olyrmus ve ilk gece kanamiyormus.allaha tövbe et.cunku evlilik cok masum bisey keske hic kirlenmems olsa

Burası Kk burada her şey olur Milena
Tamam savunun, ölümüne savunun erkekleri ama kadınlar kulubünde değil ya. Burada yapmayın bari. Feministlik damarlarımı kaldırmayın.

aha, millet sırf kadınlara laf sokup, tüm kadınlıktan intikam almak için KK'ya kadın kılığında üye oluyor yav Onlara da üzülüyorum tabi, yazık yav kimlerin çocuklarıysalar artık

Son düzenleme:
Bir zar yıllarca konuşuldu konuşuluyor ve daha da konuşulacak.
Kendinden habersiz incecik bir zar.bence gelecekte insanların genetiğiyle oynanırsa ilk önce şu zarı bi ortadan kaldırsınlar..
Buradan tüm bilim adamlarına sesleniyorum bi elatıverin Allahaşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…