Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Ne zarmış arkadaş sürekli aynı olay. Önceden nilanlı olduğunu düğüne 1 ay kaldığını biliyordur herhalde. Bence bu zardan daha önemli. Yarın öbür gün eski nişanlın çıkıp hohoho derse görürsün diktirmeyi. Yalan söylemeye ne meraklı milletiz yahu. Onca eziyet gördüm bir kere yalan söyleyemedim. Hayat arkadaşını kandırır mı insan? Git anlat allasen.

Sen soylemesen de her yalan bir gün çıkıyor ortaya ... sonradan acısını çekmektense şimdiden herşey ortaya dökülsun ki hiç olmazsa yalancı durumuna düşmeyin . O zaman hiç cikamazsiniz içinden .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel fikir ya da erkeklere de koysunlar şu zardan o zaman uzamaz belki dilleri

aslında ayıbını söylememen daha mantıklı bir çözüm bulman gerek fazla giremiyorum nete özelden mesaj atarsan ilgilenmem daha kolay olur.

sordu da bakireyim dedin mi?
sormadıysa hiçbir şey söyleme. sen ona soruyo musun bakir misin diye?
normal yaşayın işte o günü.
ben anlamıyorum erkekleri, erkek olsam asla sormam bi kıza böyle bir şeyi.
aşık olmuşum, o kadını eşim yapmak istiyorum daha neyini sorayım ki..

Tatlım zor bi durum ama ucunda ölüm yok. Diktirmek bi çözüm evet yalan söylemek saklamakta. Ama erkekler kendılerne dönüp bkmaz. Arkadaşm sarhoşken ağzından kaçırmş sevglısı terk ettı. Ben olsam napardm bilmem ama kendını çok sıkma geçmışe çare yok sonuçta o adama inanmştn. Sen yine de diktır bence. Adam kabul etse bile o kanı görmek erkek içın gurur sebebı sankı.

Ama arkadaşlarda haklı

Son düzenleme:
Ama arkadaşlarda haklı söylemen en doğrusuda işte zor yerıne koydum kendımı zor ben olsam ağzımda tutamaz söylerdm

Gercekten bakire oldugunu bu sekilde kanitlayarak buyuk cahillik yapmissin . O kadar kanitlamak istediysen bi bekaret testi yaptirabilirdin. Neyse olan olmus. Simdi kendimi senin yerine koyuyorum ben boyle biseyi yasasaydim diktirirdim valla hic oyle durustluk falan yaramaz erkeklere sanki onlar sutten cikmis ak kasik mi ( bakir erkekler haric ). Cogu modern erkek bile kizlik zarina onem veriyo malesef :/ Ayrica sen durust olup soyledin diyelim o senin ailene kendi ailesine herkese bunu soyleyebilir yani ben kaldiramazdim bunu senin ve ailenin yasayis bicimi nasil bilmiyorum . Hakkinda hayirlisi .

:114::114: kesinlikle katılıyorum..

Insan evlenecegi kisiden hayat arkadasindan nasil boyle seyleri saklayabilir ?
Kabul etmiyorsa cani cehenneme o olmaz baska biri ile evlenirsiniz.
Hem eski nisanliniz size kotuluk yapmak istese sonradan esinize anlatsa ?

Arkadaş kendinden eminsen neyin ispatı bu ? İnanmıyorsan yol senin demeliydin.
Sana güvenmeyen briyle işin ne ? Hadi diyelim ispat etmek istedin gidesin hastaneye al bu ispatı şimdide s..git dersin.
Sence bekaete bu kadar önem veren adam evlenmeden cinsellik ister miydi,kabul eder miydi bunu ?

Olan olmuş artık,şimdi önüne bakmalısın. Ve büyük bir hatanın ardından mantıklı kararlar vermelisin.
Bir ömür boyu yalanla yaşayacağına gerçeği söyle. Ama bekaretime inanmadı birlikte olduk deme adam sana güler.
Daha önce böyle bir haat yaptım ve pişmanım de.

Allah yardımcın olsun.

Nisanlin bekaretine niye inanmiyordu? Ne sacma sey ya. Bunu dusunmek icin insan ta paronoyak olmali yada senin bu konuda guvenilir bir dusunce birakmamis olmam lazim.. Tee allam yaa

gidip gelip bir zarın etrafında dönen kadınlar olarak zararı birbirimize veriyoruz.

o zar bizim kutsalımızmış gibi davranıyoruz.

kimse "arkadaşım senin zarından elin adamına ne?, senin ondan önce de bir hayatın vardı" demiyor.

veya herkes o zar zorunluymuş gibi davranıyor.

bir kadının reşit olduktan sonra ilişki yaşaması onu ilgilendirir. kimine göre elini tutmak da ayıptır, günahtır. ama tamamen bizi alakadar eden bir şey bu. karşımızdaki adam ileride kızacağı için kapatmayız kendimizi.

yaşadığımız çevre mi farklı bilmiyorum ama bana kimse "bakire misin" dememiştir. belli bir yaştan sonra bu soru sorulmaz zaten, bu bir ayıp.

adama gidip "bakire değilim" demek de saçma, bu konu açılmadan konuşulacak bir şey değil ki.

ha bakire olup olmadığınızı bilmesi önemliyse bakire değilim demelisiniz tabiki.

niye kandırasınız ki.

size direkt söylemiyorum, kadınlara söylüyorum ama...
okuyun arkadaşlar, eğitim alın, çalışın, kendinizi geliştirin, modern olun, adamların size zar muamelesi yapmasına izin vermeyin. zar sizin için namus göstergesiyse ona göre yaşayın. ama zar namus göstergesiyse "bende bir sorun var" diye de düşünün.

kadınız biz, bir kere yattın diye defolu olmuyorsun. kendinize vurulmuş ve değerini kaybetmiş araba muamelesi yapmayın.

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Canim senin soylediklerinde haklisin kimi ne gore bu her yerde gecerli degil anladin
ulkeden ulkeye hatta "koy"gibi yrlerde bu bir namus zarsa zar diyecegimz bir konu degil yatarsa yatar bu bir zina ya geciyor arkadar konu sahibesi tovbe etmeye basla bence kndini kandirmaya calismasin yattin mi yattin sonuclarina katlan karsindaki bekaret delisi degilse kurtuldun demektir ama yalan soyleme

yapay zar nedir yaw:44:
benım bır arkadasım aldı hemde bır cok yerden aldı :) 7-8 defa yapay zar aldı Turkıyede netten falan satılıyor reklamı yapılıyor onlar çin malıymıs sahteymıs işe yaramıyormus içinde bır posette boya varmıs vajınaya yerlestırılıyormus ama cok yogun her yerı boyayan leke bırakan bır boya tabakasıydı dıyor yanı erkegın cınsel organı vajına içine gırip cıktıgında organın ucu komık sekılde kanla ilgisi olmayan bır boya ıle boyanıyor ve gunlerce lekesı cıkmıyor ve kan gıbı bır seyde cıkmadı dıyordu arkadas , adamda salak degıl tabı böyle bır seyı hemen anlar bu orjınal olmayan Turkıyede satılanlarmıs arkadasım ala ala en sonunda orjınal bır tane bulmustu :)))) orjınalı cok degısık aynen kan gıbı sıvı cıkardı kullanımı bıle degıısıktı dıyordu yanı bu yapay olayına pek guvenmeyın orjınalı bulmazsanız naneyı yersınız :) bu konuda baska fıkrı olan varsa yazsın meraklıyımdır bu konulara :)

kızlar madem o kadar önemli değil söylemesin saklasın ne var bunda.insanın tüm hayatını anlamsız bir şekilde etkilemesindense.gidip diktirsin mutlu mutlu hayatına devam etsin.

keşke karşısındakine söyleyebilse karşısında ki de ne önemi var önemli olan sensin dese.ama adamın bu konuda ki duruşu belliyse,kız içinde adam doğru erkekse salak bir zar yüzünden neden iyi bir evlilik yaralı başlasın ki.

arkadaşım sen en iyisi git diktir.sevgilin kim bilir neler saklıyor senden.bu adamlara iyi olacaz diye kırk takla atıyoruz.

diyelim sen söyledin adam kabul etti eyvallah dedi ama türk erkeği bu yara alır unutmaz gün gelir lafır doksana çakar öyle kalırsın ama ben dürüst oldum sana yalan söylemedim der şapa oturursun.

Arkadasin sürekli aldigi yapay zarlari nasil deniyor her yattığı erkeğe bakire numarasi mi yapıyor? Anlamadim...

ayrıca eski sevgilisi kötülük yapsa ne olacak diyen arkadaşım belki söyledi eşine diyip cesaret edemez buna.kızda diktirmiş olacağı için gördün kan geldi iftira atıyor dedi mi hiç birşey ortaya çıkmaz.türk filmi senaryosu yazmayalım derim ben :)

Arkadasin sürekli aldigi yapay zarlari nasil deniyor her yattığı erkeğe bakire numarasi mi yapıyor? Anlamadim...
hayır ya ne alaka :) zar siparişi verıyor içinde 2 tane oluyormus bırını kendı evde denıyor dıgerını kişi ile o gece kullanmak içinmıs bu önce bır yerden aldı begenmedı anlasılır faso çakma dedı sonra bır yerden daha siparıs verdı oda sahte cıktı bu sekılde deneye deneye bır yerden orjınalını buldu :) yanı önce kendı denedıgı için evde tek basına o sekılde yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…