Bir zar yıllarca konuşuldu konuşuluyor ve daha da konuşulacak.
Kendinden habersiz incecik bir zar.bence gelecekte insanların genetiğiyle oynanırsa ilk önce şu zarı bi ortadan kaldırsınlar..
Buradan tüm bilim adamlarına sesleniyorum bi elatıverin Allahaşkına.
bu kızlık zarı şakır şakır kanayan bir şey değil hatta benden hiç gelmemişti desem yeridir
herneyse bir kez ilişkiye girmiş bir bayanın vajinası dardır. hem vajina kendini toplayan bir şey zaten. nişanlınız kolay kolay anlamaz bence bakire olmadığınızı tabi durumlar anlattığınız gibiyse. 2 yıllık evli kadınım hele burda çocuğu olanlar var bizimkinden bahsetmiyorum tabii ki sizin durumunuz üzerinden konuşuyorum.
ya da arkadaşların dediği gibi riski göze almayıp diktireceksiniz. hoş onun da garantisi yok.
ha doğru olan ne derseniz anlatmanız o da karşınızdakinden önce değil kendinize saygınızdan.
bu arada bekaret ispatı için ilişkiye girmek beni bambaşka boyutlara aldı götürdü söylemeden geçemeyeceğim
selam ...bundan 1 sene önce nişanlımın bekaret baskısı yüzünden onunla birlikte oldum.yani beni deniyordu sürekli inanmıyodu bekaretime.bende ispatladım aklımca.zaten düğünede 1 ay vardı.ama düğünümüzün olacagı gün cıkan büyük sorunlar sonucu düğün olmadı ayrıldık.beni yarı yolda bıraktı anlayacagınız.Şimdi başka biri ile ciddi bi ilişim var cok seviyorum onu.ona söylemek isterdim bu durumu ama bu iş ile ilgili düşüncelerini ögrendiğim anda onu kaybetmekten korkup söyleyemedim.cünkü gercekten seviyorum onu....peki ben ne yapacagım gerdek gecemde? carsafa kanmı dökeyim yapay zarmı alayım ne yapayım.öyle caresizimki.öyle kinliyimki o insana.bendede hata var elbet .keşke o cahilliği yapmasaydım ama hicbirsey göründüğü gibi degil.ben ona inandım. Şimdi ise işin icinden cıkamıyorum ne olur bir fikir verin bi cözüm verin dalga gecmeyin ALLAH aşkına.
Canim senin soylediklerinde haklisin kimi ne gore bu her yerde gecerli degil anladingidip gelip bir zarın etrafında dönen kadınlar olarak zararı birbirimize veriyoruz.
o zar bizim kutsalımızmış gibi davranıyoruz.
kimse "arkadaşım senin zarından elin adamına ne?, senin ondan önce de bir hayatın vardı" demiyor.
veya herkes o zar zorunluymuş gibi davranıyor.
bir kadının reşit olduktan sonra ilişki yaşaması onu ilgilendirir. kimine göre elini tutmak da ayıptır, günahtır. ama tamamen bizi alakadar eden bir şey bu. karşımızdaki adam ileride kızacağı için kapatmayız kendimizi.
yaşadığımız çevre mi farklı bilmiyorum ama bana kimse "bakire misin" dememiştir. belli bir yaştan sonra bu soru sorulmaz zaten, bu bir ayıp.
adama gidip "bakire değilim" demek de saçma, bu konu açılmadan konuşulacak bir şey değil ki.
ha bakire olup olmadığınızı bilmesi önemliyse bakire değilim demelisiniz tabiki.
niye kandırasınız ki.
size direkt söylemiyorum, kadınlara söylüyorum ama...
okuyun arkadaşlar, eğitim alın, çalışın, kendinizi geliştirin, modern olun, adamların size zar muamelesi yapmasına izin vermeyin. zar sizin için namus göstergesiyse ona göre yaşayın. ama zar namus göstergesiyse "bende bir sorun var" diye de düşünün.
kadınız biz, bir kere yattın diye defolu olmuyorsun. kendinize vurulmuş ve değerini kaybetmiş araba muamelesi yapmayın.
benım bır arkadasım aldı hemde bır cok yerden aldı :) 7-8 defa yapay zar aldı Turkıyede netten falan satılıyor reklamı yapılıyor onlar çin malıymıs sahteymıs işe yaramıyormus içinde bır posette boya varmıs vajınaya yerlestırılıyormus ama cok yogun her yerı boyayan leke bırakan bır boya tabakasıydı dıyor yanı erkegın cınsel organı vajına içine gırip cıktıgında organın ucu komık sekılde kanla ilgisi olmayan bır boya ıle boyanıyor ve gunlerce lekesı cıkmıyor ve kan gıbı bır seyde cıkmadı dıyordu arkadas , adamda salak degıl tabı böyle bır seyı hemen anlar bu orjınal olmayan Turkıyede satılanlarmıs arkadasım ala ala en sonunda orjınal bır tane bulmustu :)))) orjınalı cok degısık aynen kan gıbı sıvı cıkardı kullanımı bıle degıısıktı dıyordu yanı bu yapay olayına pek guvenmeyın orjınalı bulmazsanız naneyı yersınız :) bu konuda baska fıkrı olan varsa yazsın meraklıyımdır bu konulara :)yapay zar nedir yaw:44:
benım bır arkadasım aldı hemde bır cok yerden aldı :) 7-8 defa yapay zar aldı Turkıyede netten falan satılıyor reklamı yapılıyor onlar çin malıymıs sahteymıs işe yaramıyormus içinde bır posette boya varmıs vajınaya yerlestırılıyormus ama cok yogun her yerı boyayan leke bırakan bır boya tabakasıydı dıyor yanı erkegın cınsel organı vajına içine gırip cıktıgında organın ucu komık sekılde kanla ilgisi olmayan bır boya ıle boyanıyor ve gunlerce lekesı cıkmıyor ve kan gıbı bır seyde cıkmadı dıyordu arkadas , adamda salak degıl tabı böyle bır seyı hemen anlar bu orjınal olmayan Turkıyede satılanlarmıs arkadasım ala ala en sonunda orjınal bır tane bulmustu :)))) orjınalı cok degısık aynen kan gıbı sıvı cıkardı kullanımı bıle degıısıktı dıyordu yanı bu yapay olayına pek guvenmeyın orjınalı bulmazsanız naneyı yersınız :) bu konuda baska fıkrı olan varsa yazsın meraklıyımdır bu konulara :)
hayır ya ne alaka :) zar siparişi verıyor içinde 2 tane oluyormus bırını kendı evde denıyor dıgerını kişi ile o gece kullanmak içinmıs bu önce bır yerden aldı begenmedı anlasılır faso çakma dedı sonra bır yerden daha siparıs verdı oda sahte cıktı bu sekılde deneye deneye bır yerden orjınalını buldu :) yanı önce kendı denedıgı için evde tek basına o sekılde yanıArkadasin sürekli aldigi yapay zarlari nasil deniyor her yattığı erkeğe bakire numarasi mi yapıyor? Anlamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?