Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Katılıyorum ama bir de kafa yapısı ver Misscim. Şöyle ki sen ben, çıksak desek ki özgürüz, cinsel hayatımız var.
O toplum bizi ne yapar sence? Ben hiç söylemeyeyim.
Yani bu direnişi kaldıracak bir toplum yapısına sahip değiliz. Hiçbiri destek çıkmaz ki. Irısbıı! der geçerler. Kaba oldu ama durum bu yani.

@kendiylesorunlu

Toplum biz bireylerden oluşmuyor mu ? Yani bu olguyu biz şekillendiriyoruz tabi birden dann diye özgürüz demeyecez önce ben buyum diyecez zaten zamanla toplum şeklini alır

Son düzenleme:
bence birazda kıyaslanmak. bakire istemeleriinn en önemli nedeni kızın daha öncekiyle kendi cinselliğini kıyaslaması korkusu.

Son düzenleme:

Haklisin sekerim, lakin cinsel devrim Avrupa'da cok degil 40 yil once feminizm dalgasiyla basladi diyebiliriz. Avrupalilar yaptiysa biz niye yapamayalim? Bir noktadan baslamak gerek bence, sen konusmazsan, ben konusmazsam insanlarin kafalarina bu fikirleri kim ekecek? Insanlar degismez, toplumlar degisir demisti bir dusunur, hakli, 80 yasindaki dedeyi degistiremeyiz ama gelecek kusagi degistirebiliriz. Mesela yetistirdigimiz erkek cocuklardan ise baslayabiliriz

Son düzenleme:

Evet aslında, sana kötü gözle bakacak biriyle olmamak lazım. Ve yüzde doksanı da, birlikte oldukları kadına farklı bakmaya başlıyor.
Benle yaptıysa herkesle yapar gibisinden. Kadına yapılan şeyler çok çok çirkin ya...
Erkekler de iki yüzlü. Evlenmeden birliktelik yaşıyorlar, onlar da ahlaki! ve dini kuralları baştan hiçe sayıyorlar. Ama nedense aynı hiçe sayma kadına geçerli olmuyor. Kadın ultra ahlaklı olmak zorunda. Mümkünse evden çıkmamalı, erkek yüzü görmemeli, ama kültürlü ve herşeyi bilen biri olmalı, iyi bir çocuk yetiştirme kapasitesine sahip olmalı, he aynı zamanda cinsellik yaşamamasına rağmen de kocasını çok iyi tatmin etmeli.
Geçenlerde konu açıldı, kızcağız bakireymiş, evlenmiş. Canı acımış, birlikte olamamışlar. adam ilk geceden bırakıp gitmiş, sevişemiyorsun diye.
Al hadi buyur Ne istiyor bu erkekler canım?

Haklisin sekerim, lakin cinsel devrim Avrupa'da cok degil 40 yil once feminizm dalgasiyla basladi diyebiliriz. Avrupalilar yaptiysa biz niye yapamayalim? Bir noktadan baslamak gerek bence, mesela yetistirdigimiz erkek cocuklardan

Canım o devrim ancak, kafalardaki örümcek öldüğünde gerçekleşebilir. O da çok yakın görünmüyor...
Yani yeni nesilden ümitlenelim desek, dediğin gibi anneler; dış görünüş olarak 2014 model ama kafa yapısı 1914 model bireyler yetiştirirken bu iş zor gibi.

25 temmuzda uye olan birinin bunu demesi cok ironik

Bi düşünün bakalım. Neyse çok zorlamayın kendinizi ben söyleyeyim. Üye olmadan uzun süre takip etmiş olabilir miyim acaba forumu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

+ 1
ben de diyorum.

Bebekcicegine katiliyorum..
Cidden çok ilginç yorunlariniz var.
Sadece bu tur konularda değil gayet ciddi konularda bile dalga geçmeler falan..
Hic hoş değil acikcasi

Tatlım o erkekler canı istedikçe bakire bayanlar ile mi oluyor hayır hatta bundan korkan ve ne malcadır ki onun günahına girmem diyen bile var nasılsa kız değilim aman diyenler var benim çevremde iki tarafa da örnek çok var.

Vallahi ben de bizim toplumumuz cozemedim. Gecen 100 yilda pekcok radikal degisiklik yasamamiza ragmen, kafalar hala ayni. Bizde mi bir gariplik var?

Bilmiyorum ama çok iyi bir toplum yapısına sahip olsaydık, işlevi bile olmayan bir zar cinayet sebebi olmazdı diye düşünüyorum tatlım

Vallahi ben de bizim toplumumuz cozemedim. Gecen 100 yilda pekcok radikal degisiklik yasamamiza ragmen, kafalar hala ayni. Bizde mi bir gariplik var?

Ya bilemiyorum, bekaret yüzünden insan öldürüldü bu ülkede.
Bu kadar saçma şey mi olur ya?
Bu kadar mı aklımız bekarette? Başka derdimiz yok mu bizim?
Bu çabayı, bu özveriyi başka alanlara yönlendirseydik birşey olurdu belki bizden

Aslinda eski nisanlinla olma nedenin ispatlama sevdasina dusmen degil daha cok evlenecek olmanizin verdigi rahatliktan. Istemissin olmussun, once bunu bir kabul et. O noktadan sonra ayrilmaniz da onun karaktersiz olmasindan... Bak bak hem kizin bekaretini test et , hem ayril. Olan olmus bundan sonra gelecek adayi kandirarak bir yere varamazsin. Gercegi soylemenden yanayim bu da gelecek adayin bekaret takintisi icin degil, kendinin ve iliskinin daha saglikli olmasi icin.

Son düzenleme:

Bilmiyorum ama çok iyi bir toplum yapısına sahip olsaydık, işlevi bile olmayan bir zar cinayet sebebi olmazdı diye düşünüyorum tatlım

Toplum biziz canım bu devirde kızlar eve erkek atıyor ne hikmetse çok büyük kesimi evlenince zar sorunu diyor yarını bilmiyormuş gibi. Bilmiyorsundur çevrelerimiz farklı ben neler gördüm yaşadım. Sorun bizde aslında

Konu sahibi de inandırıcı gelmedi bakiremisin baskısı varmış mış...

Seven insan bakireliğe önem vermez gibi yorumlara anlam veremiyorum.

Bir bayan olarak eşimi severken bakir olmadığını öğrenseydim, soğur ve uzaklaşırdım.

Bu bir tercih meselesi.

Benim için özeldir ben ilk beraberliğimi, en özel anımı eşime sakladıysam ondan da aynısını beklemek hakkımdır.

Önüne gelenle birlikte olup bakire kızla evlenmek isteyen erkekleri olayın dışında tutuyorum elbette onların öyle bir hakkı yok.

Ama kendisi bakir mi sanki hıhh diyenlere bu yorumum.
Belki de bakirdir. Bilemeyiz.

Bu durumda gerçeği bilmek ve tercihini bu yönde yapmak hakkı.

Ona ben de katılıyorum. Kimse bakireliğini ispat edecek diye bir erkekle birlikte olmaz. 14 yaşındaki ergene bile sorsan, buna evet demez. Kaldı ki nişanlanacak kadar büyükmüş. Yaptıysa bile nişanlıyım diye rahat davranmıştır
Canım kızlar istedikleri kadar eve erkek atsınlar, her kesimde en elitinde bile var bu zar sorunu. Yani el mahkum o da paçayı kurtarmaya çalışıyor.

Bebekcicegine katiliyorum..
Cidden çok ilginç yorunlariniz var.
Sadece bu tur konularda değil gayet ciddi konularda bile dalga geçmeler falan..
Hic hoş değil acikcasi

Teşekkür ederim 😙 sitenin müdavimi niteliğinde bir üye de onaylamış bakın, artık kendinizi bi gözden geçirseniz mi? Sizin yazdiginiz yorumlar bi tarafınızda değil belli eğlenmek için giriyorsunuz siteye, ama onu ciddiye alanlar da olacaktır birazcık ince düşünce.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…