Valla ben sucu kadinlarda buluyorum. Kadinlarimiz cikip ben ozgurum, ben de bireyim, benim de cinsel hayatim var diyemiyor, diyemiyor, diyemiyor. Kadinlar cinsellik gibi en dogal haklarina sahip cikmaktan bile acizse, utaniyorsa erkekler ne yapsin? Haklar verilmez, kavga ve mucadeleyle alinir. Biz kendimizi ezik, degersiz, 2. sinif gorup ezdirirsek ezenimiz cok olur. Erkeklere bekaret konusunda zirvalama hakkini kadinlar veriyor bence.
Erkekleri ustun yapan kadinlarin zihniyeti. Kadinlarimiz gercekten zihinlerini ozgurlestirdikleri, cinsellik tabularindan arindiklari gun gercekten erkeklere denk olacaklar. Kadinlar zihniyetlerini degistirmezse erkekler niye degistirsin ki, su andaki duzen onlarin isine geliyor. Erkeklere bu cifte standarti veren bizleriz, bakireyim/degilim muhabbetini yapmalarina izin veren bizleriz, bakire olup olmamayi utanc kaynagi olarak goren bizleriz, cinselligimizden utananlar da bizlersek, burdaki suclu erkekler mi?
bence birazda kıyaslanmak. bakire istemeleriinn en önemli nedeni kızın daha öncekiyle kendi cinselliğini kıyaslaması korkusu.Aynen öyle doğru dedin,seviyorsa biri , hiç bir sorun gözüne gelmez.
Birinin sizi sevip sevmediğini bile anlayabilirsiniz burdan .
Sanırım erkekler şöyle düşünüyor , bir yerde eşimin, sevgilimin bakireliğini alan adamla karşılaşırsam bana bak benim bakireliğini aldığım kızla berabersin diye düşünmesinden korkuyorlar sanırım .
Yoksa altı üstü kas ne kadar önemli olabilir.
Katılıyorum ama bir de kafa yapısı ver Misscim. Şöyle ki sen ben, çıksak desek ki özgürüz, cinsel hayatımız var.
O toplum bizi ne yapar sence? Ben hiç söylemeyeyim.
Yani bu direnişi kaldıracak bir toplum yapısına sahip değiliz. Hiçbiri destek çıkmaz ki. Irısbıı! der geçerler. Kaba oldu ama durum bu yani.
Yaşarken de bu olgu var ama aile unsuruda var sen bunları hiçe sayıyorsan ileri de de sorun etmeyeceksin. Sonradan aaa adım çıkar aaa ailem var diyorsan bu oyundur kendince biz tehdit edenlede birlikte oluruz ama gidip şikayet etmeyiz sonra niye bu haldeyiz deriz
Güçlü kadınlara ihtiyaç var evlenince aaa demeyecek...
böyle bir şey takıyorlar oraya kan gibi kanıyor filan
Allah ım uyduruyor muyum yoksaokumuştum sanki öyle bir şey yaw
Araştırıp gelcem bir dakika
Haklisin sekerim, lakin cinsel devrim Avrupa'da cok degil 40 yil once feminizm dalgasiyla basladi diyebiliriz. Avrupalilar yaptiysa biz niye yapamayalim? Bir noktadan baslamak gerek bence, mesela yetistirdigimiz erkek cocuklardan
25 temmuzda uye olan birinin bunu demesi cok ironik
Bi düşünün bakalım. Neyse çok zorlamayın kendinizi ben söyleyeyim. Üye olmadan uzun süre takip etmiş olabilir miyim acaba forumu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
+ 1
ben de diyorum.
Evet aslında, sana kötü gözle bakacak biriyle olmamak lazım. Ve yüzde doksanı da, birlikte oldukları kadına farklı bakmaya başlıyor.
Benle yaptıysa herkesle yapar gibisinden. Kadına yapılan şeyler çok çok çirkin ya...
Erkekler de iki yüzlü. Evlenmeden birliktelik yaşıyorlar, onlar da ahlaki! ve dini kuralları baştan hiçe sayıyorlar. Ama nedense aynı hiçe sayma kadına geçerli olmuyor.Kadın ultra ahlaklı olmak zorunda. Mümkünse evden çıkmamalı, erkek yüzü görmemeli, ama kültürlü ve herşeyi bilen biri olmalı, iyi bir çocuk yetiştirme kapasitesine sahip olmalı, he aynı zamanda cinsellik yaşamamasına rağmen de kocasını çok iyi tatmin etmeli.
Geçenlerde konu açıldı, kızcağız bakireymiş, evlenmiş. Canı acımış, birlikte olamamışlar. adam ilk geceden bırakıp gitmiş, sevişemiyorsun diye.
Al hadi buyurNe istiyor bu erkekler canım?
Canım o devrim ancak, kafalardaki örümcek öldüğünde gerçekleşebilir. O da çok yakın görünmüyor...
Yani yeni nesilden ümitlenelim desek, dediğin gibi anneler; dış görünüş olarak 2014 model ama kafa yapısı 1914 model bireyler yetiştirirken bu iş zor gibi.
Tatlım o erkekler canı istedikçe bakire bayanlar ile mi oluyor hayır hatta bundan korkan ve ne malcadır ki onun günahına girmem diyen bile var nasılsa kız değilim aman diyenler var benim çevremde iki tarafa da örnek çok var.
Vallahi ben de bizim toplumumuz cozemedim. Gecen 100 yilda pekcok radikal degisiklik yasamamiza ragmen, kafalar hala ayni. Bizde mi bir gariplik var?
Bilmiyorum ama çok iyi bir toplum yapısına sahip olsaydık, işlevi bile olmayan bir zar cinayet sebebi olmazdı diye düşünüyorum tatlım
Bebekcicegine katiliyorum..
Cidden çok ilginç yorunlariniz var.
Sadece bu tur konularda değil gayet ciddi konularda bile dalga geçmeler falan..
Hic hoş değil acikcasi
Toplum biziz canım bu devirde kızlar eve erkek atıyor ne hikmetse çok büyük kesimi evlenince zar sorunu diyor yarını bilmiyormuş gibi. Bilmiyorsundur çevrelerimiz farklı ben neler gördüm yaşadım. Sorun bizde aslında
Konu sahibi de inandırıcı gelmedi bakiremisin baskısı varmış mış...
Ee sonuc?
Bebekcicegine katiliyorum..
Cidden çok ilginç yorunlariniz var.
Sadece bu tur konularda değil gayet ciddi konularda bile dalga geçmeler falan..
Hic hoş değil acikcasi
Yeni üye olmuş birinin yorumlarini ciddiye almiyormussunuz ya belki beni ciddiye alirsiniz diye dedim :)
Hoslanmiyorum yorumlarinizdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?