(ne olur eleştırecekseniz yorum yazmayın )çok çekiniyorum ama...

Kararlı bir şekilde cocuğun sizin çocuğunuz olduğunu ve kendi kurallarınıza göre eğiteceğinizi belirtin. Eğer öfke nöbetleri varsa yardım almalısınız diye düşünüyorum. Hiç pedagogla görüştünüz mü ?
kv de ye de görümceye tatlı dille söyledim ama nerdeyse kıyameti kopardılar malesef pedagoga götüremedim internetten arastırdım ama muayene ücretleri pahalı çocuk dr yla görüştüm kkreşi önerdi

Zaten çocuk oyuncakla da oynamiyorki hemen sıkılıyor
Benim oglum oynamazdi sıkılırdı tencere tabak plastik kap kaşıkla oynardı
Önceden dokunmatik tel yada internet yoktu iyki de yokmuş
evet ya sokakta oynardık çöpten bebek araba yapardık

kv de ye de görümceye tatlı dille söyledim ama nerdeyse kıyameti kopardılar malesef pedagoga götüremedim internetten arastırdım ama muayene ücretleri pahalı çocuk dr yla görüştüm kkreşi önerdi
Kreşlerle ilgili çok bilgim yok ama ücretsiz kreş yok mu kio_O

bide eskiden tek oyuncakla hepimiz oynardık şimdi öyle degil malesef yegenlerim oglumla paylasmıyorlar bide çok agladıgı için oyunlarına katmıyorlar oglum 28 aylık yegenlerim se 4 ve 6 yasında :(komşularımın çocukları çok büyük ve malesef etrafta yasıtı yok

Kreşlerle ilgili çok bilgim yok ama ücretsiz kreş yok mu kio_O
yok arastırdık 600 ile 800 istiyor tam gün e yarım gün e 300 ve yukarısı malesef maddi olarak yetemiyoruz dr da eşimin yanında kardeşi düşünün dedi tam oldu

yok arastırdık 600 ile 800 istiyor tam gün e yarım gün e 300 ve yukarısı malesef maddi olarak yetemiyoruz dr da eşimin yanında kardeşi düşünün dedi tam oldu
Oğlunuza eğitim olanağı sağlamadan kardes düşünmeyin derim. Bilemedim ki şimdi ne yapmak gerek :KK64:

Arkadaslara katiliyorum bizde egitici oyuncaklar vb bir cok oyuncak var da ne oluyor. Gecen gun bir cogunu kaldirdim hatta. Kizim yine tencere tava kasik ev esyalariyla oyun oynuyor. Biz bunlarla oyun kurup oynuyoruz. Onemli olan cocugunuzla sizin eglenceli ve kaliteli zaman gecirmeniz.

Arkadaslara katiliyorum bizde egitici oyuncaklar vb bir cok oyuncak var da ne oluyor. Gecen gun bir cogunu kaldirdim hatta. Kizim yine tencere tava kasik ev esyalariyla oyun oynuyor. Biz bunlarla oyun kurup oynuyoruz. Onemli olan cocugunuzla sizin eglenceli ve kaliteli zaman gecirmeniz.
benimle oynamıyor hemen sıkılıyor 7 24 beraberiz çocuk babaanne ve görümce dışında pek kimseyi görmüyor tencereyle mandalla bi dönem çok oynadı ama içine su doldurup kendini ısltmaya başlayınca bıraktırdım bronşiti var

benim derdim oglumun inatını kaldırmadan telden uzaklastırmak teli tam 2 hafta sakladım her gün tel için saatlerce gözyası döktü ama kv de eşime kızmış mecbur eşim de verdi

kabul ediyorum ki kv dem ve halası çok şımarttı bizde kalbi delik bronşiti var diye kızmadık ve ceza vermedik bide uvunuyor aglarken yani nefes alamıyor tek çocuk eşimle sıkıntılar var kendim de rahatsızım yetemiyorum eve zaman ayırsam ogluma vakit kalmıyor ogluma ayırsam eve ama öncelik oglum tabi ki hiç arkadsım yok olanlar evlenince aramaz sormaz oldu komşularım gelip gitmiyor

Ağlasın

Oğlunuz 2 yaş sendromunda ağlayınca olduğunu biliyor birşeyleri yapmazsanız daha fazla ağlıyor ki olsun

Tv nin antenini bozun telin de internetini kapatın isteyince verin çalışmayınca ağlasın

Deneyin tamir etmeye çalışın vs

Siz yapamayınca güvendiği birine götürün mesela babası da akşam gelince tamir etmeye çalışsın olmuyor desin

Bozuldu işte

3 gün ağlar unutur bir de düzenli izlediği birşeylerin saati varsa o zaman da alternatif yaratın dışarı vs götürün

Anteni dikkatli çıkarın ama bizimkini tamamen çıkarmıştık oğlum neden çalışmadığını buldu kablosu çıkmış dedi

Ağlasın

Oğlunuz 2 yaş sendromunda ağlayınca olduğunu biliyor birşeyleri yapmazsanız daha fazla ağlıyor ki olsun

Tv nin antenini bozun telin de internetini kapatın isteyince verin çalışmayınca ağlasın

Deneyin tamir etmeye çalışın vs

Siz yapamayınca güvendiği birine götürün mesela babası da akşam gelince tamir etmeye çalışsın olmuyor desin

Bozuldu işte

3 gün ağlar unutur bir de düzenli izlediği birşeylerin saati varsa o zaman da alternatif yaratın dışarı vs götürün

Anteni dikkatli çıkarın ama bizimkini tamamen çıkarmıştık oğlum neden çalışmadığını buldu kablosu çıkmış dedi
tv kaldırdık interneti kapatabiliriim ancak annemler eşim vs whatsap dan ulasıyor neyse o nu da yapacam bakalım bişey istedi de olmadımı 3 gün geçse unutmuyor kv de 4 çocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor oglum inatı ve siniriyle nam saldı çevrede malesef :(

tv kaldırdık interneti kapatabiliriim ancak annemler eşim vs whatsap dan ulasıyor neyse o nu da yapacam bakalım bişey istedi de olmadımı 3 gün geçse unutmuyor kv de 4 çocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor oglum inatı ve siniriyle nam saldı çevrede malesef :KK43:

3 olmaz 5 olur

Interneti tamamen kapatma ayarlardan kapat sen de

Teli de çocuğun yanında sadece çalınca açılan ve birini aramak için ele alınan bir alete çevirin

Televizyon mesela bu saat oldu açılmadı daha oğlum başka şeyle meşgul ise televizyon istemez ama meşgul değilse açar

Canım hiç üzülme oyuncağı yok alamadım falan diye inanki çoçuklar sadece aldırmayı seviyor eve getir sadece 1 saat 2 saat oynayıp doğruca garaja koyuyorum inan üzülüyorum verdiğim paralara bence gıda boyası al organik renkli hamurlar yap kurabiye kalıpların varsa ver eline benim kızım bayılıyor sepeti koy orta yere top ver yumuşak basket oynasın

3 olmaz 5 olur

Interneti tamamen kapatma ayarlardan kapat sen de

Teli de çocuğun yanında sadece çalınca açılan ve birini aramak için ele alınan bir alete çevirin

Televizyon mesela bu saat oldu açılmadı daha oğlum başka şeyle meşgul ise televizyon istemez ama meşgul değilse açar
ne güzel dışardan müdahale yok galiba çocukla ilgili tamam deneyecem

Back
X