(ne olur eleştırecekseniz yorum yazmayın )çok çekiniyorum ama...

oglumla saklambaç yakalamaca çuf çuf oynuyorum sayıları ve renkleri ögrettim ama çok çabuk sıkılıyor önerilerinizi dikkate alacam
Benim 16 aylık oğlum da mandal ve renkli silikon mutfak araç gereçlerinin hastası. Dikkatini çekecek şekilde kullanırsanız evdeki her araç gereç müthiş eğitici bir oyun aracına dönüşebilir. Pet şişelere bakliyat koyabilirsiniz, yemek yapımına yardım ettirebilirsiniz, benim fasülye kırmada en büyük yardımcım oğlumdur, eski küçük kumaş parçalarını kesip renk çalışması yapabilirsiniz, buğday nişastasını suyla karıştırıp doku çalışması yapabilirsiniz, patates baskı boyama yapabilirsiniz vs vs şimdilik bile aklıma bunlar geliverdi. Siz yerer ki çocuğunuzla vakit geçirmek isteyin evde bissürü araç bulunur

Su anda eşim yurtdisinda . O geldikten sonra mevlanin orada goruselim ve cocugun icin gerekli seyler icin bir kısım seyleri icin en azindan yardimci olmak isterim isterseniz .
sagolun eger elinizde kullanmadıgınız oyuncak varsa o bile yeterli fazlasını isteyemem benden daha zor durumda olanlar var sagolun yine de

sagolun eger elinizde kullanmadıgınız oyuncak varsa o bile yeterli fazlasını isteyemem benden daha zor durumda olanlar var sagolun yine de

Oglum daha cok kucuk 20 aylik bu ay boyama ve oyum hamuruna basladik . Egitici seyler yerine internet üzerinden bir kac sitede annelerin blogu var oralardan bilgi alarak oyun oynuyorum . O yuzden egitici oyuncaklarim yok . En azindan bir.kac parça icin .

Zaten şu aşamada ikinci çocuk düşünürseniz düşüncesiz ebeveynler olursunuz.
Çocuklar oyuncaklardan çabuk sıkılırlar.
Patates baskısı ve evde hamur yapıp oynamayı önermiş bir arkadaş çok mantıklı.
Bol bol boyama kitapları alın ucuz zaten, kağıttan uçak yapın vs.
Hepimiz birilerinin eski oyuncaklarıyla büyüdük zaten, çok da eksiklik değil buraya konu açacak kadar diye düşünüyorum.
haklısınız hata ettim kusura bakmayın oyuncak degil zaten asıl mesele oglumla nneler yapabilirim inatını nasıl kırarım gibi ucuza oyuncak satan firmalar varmı gibi fikirler almaktı

Oglum daha cok kucuk 20 aylik bu ay boyama ve oyum hamuruna basladik . Egitici seyler yerine internet üzerinden bir kac sitede annelerin blogu var oralardan bilgi alarak oyun oynuyorum . O yuzden egitici oyuncaklarim yok . En azindan bir.kac parça icin .
anladım bende bi kaç arkadasın tavsiyesiyle baktım bugün sagolun

yorum yazan ve fikir veren herkese teşekkür ederim ilk bebegim tecrübesiz bi annem in ve tek basımayım çocugumla ilgili kimseden yardım almadım kendim büyüttüm pek bilinçli bi anne değilim oglumla evde saklambaç vs oynuyorum uyku problemimiz var aşırı inatçı sadece çok bunalmıştım oyuncak talebimden de vazgeçtim ben biraz şımarıklık yaptım galiba neyse hakkınızı helal edin konumun kapatılmasını isteyecem çok iyi niyetli ve güzel insanlarsınız ama artık gerek kalmadı hepinize teşekkür ederim oyuncu anne presko ve diğerleri faceboktan takibe basladım

Canım belki yazan olmuştur Yorumları okumadım,evde hamur yoğur az bişey oyun hamuru gibi eline ver oynasın,benim kızım bayılır 3,5 yaşında hergün hamurla oynar,bizim oyuncaklarımız varda ne oluyor inan bana bi süre sonra hiç birinin yüzüne bakmıyorlar :( bence olmaması daha iyi hiç dert etme.

bence enerjisini atması için dışarıya çıkarın parka falan.
bizlerin ne kadar oyuncağı vardı ki şimdi ki çocukların bir sürü oyuncağı var ama mutlu değiller.
az olması bence daha iyi

Bizde kitap dışında eğitici oyuncak yok. Makarna var kase var anne var :) şarkılar var saklanmaya var top yakalamaca var.

Bir oyuncak 150 lira memur bütçem yetmez. Ayinin söyleyeceği şarkıyı ben söylüyorum :) biraz yaratıcı olun

Bizde kitap dışında eğitici oyuncak yok. Makarna var kase var anne var :) şarkılar var saklanmaya var top yakalamaca var.

Bir oyuncak 150 lira memur bütçem yetmez. Ayinin söyleyeceği şarkıyı ben söylüyorum :) biraz yaratıcı olun
ben de çuf çuf yakalamaca saklambaç vs oynuyorum ama sıkılıyor

Sıkılsın benimki de öyle en fazla bir dakika ilgisini sabit tutabiliyorum ama ben de aynı hızla oyundan oyuna geciyorum ambale oluyor ahahaha
zaten oyuncak fikrinden ve talebim den vazgeçtim

Back
X