Ne olur kötü birsey yapmadin deyin anneler =(

Belinsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
494
197
48
Size basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.

yaa uzulmeyin lutfen gozlerim doldu okurken . sabah uyandığında guzel bir gun geçirirsiniz biraz şımartırsınız :)

Gözlerim dolu, geceyi nasil atlatacagim da bir an önce kizima sarilacagim. Kendimi cok suclu hissediyorum. Bu hisle dakika gecirmek cok zor

siz kötü anne görmemişsiniz kendinize haksızlık etmeyin..

gayet iyi ve vicdanlı bir insansınız ki bu özellikler anne olmaktan daha önemlidir.

şimdi gidin kızınızı güzelce öpün ama uykusundan uyandırmadan :) sonra da sakinleşin,yorunluktan saati şaşırmışsınız hepsi bu.

boyle seyler insanlik hali dalgin olabilirsin stresli olabilirsin bazi gunler..
ama uyku saatinde tam tamina saniyesinde uyumasini niye abartiyorsunuz?
son zamanlarda cok yorgunsunuz galiba

Bana küsecekmis artik beni sevmeyecekmis gibi hissediyorum bu yaptigim yüzünden. Aklinda böyle kötü ani birakmak istemezdim hic. Bir saat bagirdi konusmaya calisti dönmeyen diliyle. Ah bir an önce büyüse de anne saati sasirdin dese. Uyumak istemiyorum dese. Kücücük cocuk, derdini de anlatamiyor ya kahroldum aksam aksam. Hep bencilligimden oldu diye kendimi sucluyorum su an.

evet arkadaşlara katılıyorum.yarın olduğundan daha fazla şımartın minik meleği.daha küçücük o.sabah uyandığında belkide hatırlamayacak ama anne yüreği dayanmıyor işte.kötü bir anne değilsiniz asla.kendinizi bu kadar suçlamayın.gidin yavaşca öpün sarılın şimdi ona ama uyandırmayın.sabah gönlünü alırsınız.

olur boyle arada..ben siizin yerinizde olsam simdi kucagima alir sarilir, operdim.onu sevdigimi soylerdim...uykuda da. olsa hisseder ve huzurlu uyur..

yaptigjniz kotu birsey degil ama bebeginiz aglayarak uykuya gecmis.bu sekilde aglamajin etkisini silebilirsiniz.

boyle seyler insanlik hali dalgin olabilirsin stresli olabilirsin bazi gunler..
ama uyku saatinde tam tamina saniyesinde uyumasini niye abartiyorsunuz?
son zamanlarda cok yorgunsunuz galiba
Tabi yorgunluk hep var. Bu sabah bas agrisiyla uyandim zaten. Tuvalete gitsem pesimden agliyor öyle geciyor günlerim. cok hareketli ve pesimden her yere geliyor yemek yerken bile agzimi yaktim. Ama bunu hak etmiyordu. Sekizde yatiririm 15 dakika sonra uykuya dalardi genelde. simarikliktan yapti sandim kizdim ama megersem saat yediymis off of

Hatirlamaz belki de degil mi? Insallah hatirlamaz. Annesinin dikkatsizligi yüzünden bir saat zorla agladigini

Bunda bu kadar üzülecek ne var yahu gülümsedim okurken :)
Olabilir insanlık hali saati şaşırmışsınız.
Uyandığında öp, sarıl, uzun uzun oyun oyna unutulur gider..

Uzme kendini.. bebekler bizim gbi degil hrm daha cok kucuk .sabaha yine gülücüklerle uyanacak .. hic birsey hatirlamayacak .. olur böyle seyler daha beterleri de var
Mesela benim oglum 9 aylikken uyumakda direndigi bir gun ben de cocuk kalktikca yatirdim kalktikca yatirdim cok yorgundum dalar gbi oldugum bir anda cocuk bana dogru gelmeye calisti yari dalgin oldugumdan yari aralik gozlerimin onunde besikten kafa ustu düştü

Seni rahatlatmak icin anlatıyorum ama cok agladim. salya sumuk doktora gittik coksukur bisey olmadi...

Gece emzirirken barisirsiniz bolbol öper koklar af dilersin bebisinden.

Canım güzel anne seni anlıyorum aynı şeyi bende yapmıştım dikkatsizlik işte. Bebekler kusmezler hiç sen onun annesisin. Kocaman sarıl bebeğine öp kokla konuş seni çok iyi anlıyorum ama insanlık hali işte ssende insansın dikkatsizlik olmuş canım benim yaaa üzülme çok

Yorumlariniz icin tesekkürler. Insallah unutur bu sanssiz uyuma anisini. Mafoldum yaptigim yanlis yüzünden. Tek istedim gözünü acip bana gülümsemesi su an. Koskoca bir gece var önümde kalbim pir pir

özür dileyin sabah bebekler herşeyi anlarmış eminim bunu da anlayacaktır :) sıkmayın canınızı vicdanen rahat değilsiniz belli ama o kadar da büyük bişey değil ki bu sizin onu ne kadar sevdiğinizi hissediyordur :)

Bebeginiz sizi hic sevmez olur mu böyle düşünmeyin... Annemizin bizi her uzdugunu hatirlasak hepsinde sevmeyecek olsak anne ve evlat kalmazdi dünyada..

Geçti gitti.. Yarin güzel bir gun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…