Tabi yorgunluk hep var. Bu sabah bas agrisiyla uyandim zaten. Tuvalete gitsem pesimden agliyor öyle geciyor günlerim. cok hareketli ve pesimden her yere geliyor yemek yerken bile agzimi yaktim. Ama bunu hak etmiyordu. Sekizde yatiririm 15 dakika sonra uykuya dalardi genelde. simarikliktan yapti sandim kizdim ama megersem saat yediymis off ofboyle seyler insanlik hali dalgin olabilirsin stresli olabilirsin bazi gunler..
ama uyku saatinde tam tamina saniyesinde uyumasini niye abartiyorsunuz?
son zamanlarda cok yorgunsunuz galiba
Hatirlamaz belki de degil mi? Insallah hatirlamaz. Annesinin dikkatsizligi yüzünden bir saat zorla agladiginievet arkadaşlara katılıyorum.yarın olduğundan daha fazla şımartın minik meleği.daha küçücük o.sabah uyandığında belkide hatırlamayacak ama anne yüreği dayanmıyor işte.kötü bir anne değilsiniz asla.kendinizi bu kadar suçlamayın.gidin yavaşca öpün sarılın şimdi ona ama uyandırmayın.sabah gönlünü alırsınız.
Size basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
Bana küsecekmis artik beni sevmeyecekmis gibi hissediyorum bu yaptigim yüzünden. Aklinda böyle kötü ani birakmak istemezdim hic. Bir saat bagirdi konusmaya calisti dönmeyen diliyle. Ah bir an önce büyüse de anne saati sasirdin dese. Uyumak istemiyorum dese. Kücücük cocuk, derdini de anlatamiyor ya kahroldum aksam aksam. Hep bencilligimden oldu diye kendimi sucluyorum su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?