- 6 Aralık 2014
- 336
- 227
- 48
Pismanlik 'sadece yapmadan once olusan' birsey midir ?Saka misiniz allasen kadin pismanligindan bahsediyor
Tovbe ya Rabbimm
Sizi kirmak degil niyettim cidden, ama yazdiginiz seyi tekrar bir okursaniz ne kadar mantik disi oldugunu gorursunuz.Pismanlik 'sadece yapmadan once olusan' birsey midir ?
Ne var bir an endiselenip sormussam. Hakaret etmemisim bi yanlis yapmamisim, bir an refleks ile sormusum. Ne kadar hazira bakiliyor birine laf edelim !!!!!
Saka misiniz allasen kadin pismanligindan bahsediyor
Tovbe ya Rabbimm
Ben şunu merak ediyorum.Eğer sen kaç dakikadır uğraşıyorum dşye saate bakmasaydın veya erken uyutmamış olsaydın aynı üzüntüyü yaşayacak mıydın.Yani saatin yanlış saat olduğunu farkettiğinde üzüldün gibi bir izlenim edindim.Size basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
Mesajı yanlış anladınız galiba zorla yemek yedirmeye çalıştıktan sonra kendimi o kazlara işkence eder gibi yemek yediren adamlar gibi hissettim ve o günden sonra zorlamadım akışına bıraktım :)aklınıza kazlar geldi.... ama geldiğiyle kaldı değil mi ? yapmadınız öyle bişey ?
Yaaa üzülmeyin olur öyle şeyler dovmemissin vurmamissin annelerimiz bizi ne çok doverdi benim bile 6 aylik kızıma sabrim taşıyor nerdeyse vurcam diye korkuyorum üzülme uyaninca barışın koklasinSize basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
Gercekten hata yapmadan olmuyor bazi seyler. Kafamiz her zaman yerinde olmuyor yorgunluktan otururken bile kemiklerim sizliyor bazen. Anneligi böyle böyle ögreniyoruz biz de. Bir hatayi bir daha yapmayiz insallah..oğlum 5 aylıktı, günlerden bir gün aman Allahım çocuk nasıl ağlıyo nasıl ağlıyo deliricem uyku yok yemek yok kucakta gezdiriyorum emziriyorum yok yok Allah yok çocuk parçaladı kendini bende sinüzitten mütevellit salya sümük burnum tıkalı ateşim var falan saatler böyle geçti sonra kafama dank etti özlem bu bebe altını pisletmiş olmasın dedim bi baktım ki çocuk b.kunda boğulacakmış nasıl üzüldüm var ya anlatamam benden anne olmaz ben bu cocuğa bakamıyorum diye nasıl ağladım. ..oluyo böyle napalım kusursuz değiliz
Simarikliktan degil de baska huzursuzluktan uyumazsa zaten o nadir durumlarda uyutmuyorum. Saat sekizde 10 15 dakika icinde kendiliginden uykuya daliyor döne döne. Hatam saati sasirmam ve simariklik yapiyor sanmam. Yine bir saat karanlikta yatakta ugrastiktan sonra sekizde yumdu gözlerini her zamanki gibi bu ona da iyi geliyor. Tabiki saati gördügümde üzüldüm cünkü uyku saati gelmemis ve uykusu yokmus bosuna bunaltmisim cocugu. Yoksa cocuga biraz israr etmek lazim cünkü her an oynamak istiyor dogasi geregi.Ben şunu merak ediyorum.Eğer sen kaç dakikadır uğraşıyorum dşye saate bakmasaydın veya erken uyutmamış olsaydın aynı üzüntüyü yaşayacak mıydın.Yani saatin yanlış saat olduğunu farkettiğinde üzüldün gibi bir izlenim edindim.
Diğer bir konu;farzedelim ki saat doğru ama çocuk uyumak istemiyor.Karşındaki pilli bebek değil ki.Biz bile bazen iştahımız olmaz yemeyiz,uykumuz kaçar geç uyuruz.Yani çocuk biraz geç uyusa veya yemeğini geç yese disiplinbini kaybetmez.Sebep her ne olursa olsun zorlamamalı.Bazen istisnai durumlar olabilir.Bu kadar kasma,rahat ol.
Cok iyi anliyorum, biz de insaniz nihayetinde. Keske bu kadar bunalmadan biri bize destek olsa da o dereceye gelmesek. Ne yapalim bütün gün yorgunluktan insanin bazen sinirleri bozuluyor, kadin olmak kolay degil anne olmak hic degil. Ama gücümüz var cok sükür ne hallerden döndükYaaa üzülmeyin olur öyle şeyler dovmemissin vurmamissin annelerimiz bizi ne çok doverdi benim bile 6 aylik kızıma sabrim taşıyor nerdeyse vurcam diye korkuyorum üzülme uyaninca barışın koklasin
Tabiki hiç canını sıkma sen üzülme deCok iyi anliyorum, biz de insaniz nihayetinde. Keske bu kadar bunalmadan biri bize destek olsa da o dereceye gelmesek. Ne yapalim bütün gün yorgunluktan insanin bazen sinirleri bozuluyor, kadin olmak kolay degil anne olmak hic degil. Ama gücümüz var cok sükür ne hallerden döndük
Ya yüz yüze konuşurken olur ya hani refleksi bir soru, öyle oldum ben de o an :))Mesajı yanlış anladınız galiba zorla yemek yedirmeye çalıştıktan sonra kendimi o kazlara işkence eder gibi yemek yediren adamlar gibi hissettim ve o günden sonra zorlamadım akışına bıraktım :)
İnsan bazen çok yorgun oluyor, hiç birşeye tahammülü kalmıyor ama ne olursa olsun sabırlı olmalıyız.Size basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?