Ne olur kötü birsey yapmadin deyin anneler =(

Yani saat sekizde yatırsanız da dokuzda uyusaydı bugün her gecenin tersine böyle olmayacak mıydınız? Sanki kızınıza kızdığınıza değilde yanlış saatte yatırdığınız için kızdığınıza üzülmüşsünüz

Size basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
canım aynısını bende yapıyorum çok sinirlendirdiği zaman kızıyo sonra ben nasıl kızdım ona diye vicdan azabı çekiyorum ama yapma bence bu kadar üstüne düşmek iyi değil

Yani saat sekizde yatırsanız da dokuzda uyusaydı bugün her gecenin tersine böyle olmayacak mıydınız? Sanki kızınıza kızdığınıza değilde yanlış saatte yatırdığınız için kızdığınıza üzülmüşsünüz
Hem düzenini bozduguma hem de bos yere aglattigima üzülüyorum..

Aman ya hangimizin annesi agladik diye kalp carpintisi gecirdi saatlerce agladi acaba hangimiz 10 aylikken annemiz aglatti diye pskolojimiz coktu hep hatirladik vs tamam uzulursun bosuna agladi diye de bu zamane anneleride cocuk gık dese gidecek yahu abartmayın hepimiz bebek olduk cocuk olduk birsuru kisi anne oluyor tamam ana yuregi duygusallik filanda cozutunca bazi seyleri pskolojik hastaliklar vs cogaliyor zaten sonra niye bu kadar antidepresan vs tuketiliyor diyoruz cocuk agladi diye atak geciren anne karsidan amanda ne duygusal duruyor olabilir ama bu abartip derinlestirmek gereksiz

Bir de boylelerinin cocuklari egitim hayatinda ogretmenlere sorun cikariyor.

Kendini sorguladığın sürece yani kalp yolundan geçtiğin sürece dengeyi bulursun hata yapsanda tekrarlamazsın ,

Uyandığında unutmuş olur, çocuklar ailelerin düşündüğünden çok daha güçlüler aslında

Ahhh bende uyku eğitimi veriyorum bugün 5. Gun ama kucağımda uyudu nasıl olucakkk hiiiç bilmiyorum sende üzülme canım gece kalktığında süt verirken usulca özür dile o hisseder emin ol.
Benimki de emerek uyuyor ya da kesinlikle emdikten sonra yaninda olmami istiyor yanimda yatiyor. Bunlarin haricinde sekizde uyuyor gece birkac kez emiyor. dogmadan önce disiplin verecegim derdim ama cocuga da uyum saglamak gerekiyormus. Ne kitapta yazar ne de baska bir yerde. Anne bebek iliskisi kisiye ve cocuga özeldir. Herkesin düzeni farkli oluyor..

Ya var etrafimda boyle biri cocugu tepesine cikartmis simartmista simartmis iyi guzel beni baglamaz da.. bana gelince tutup kimsenin cocugunun simarikligini cekemem valla "dunyadaki tek cocuk benimki" modasida buaralar cikti yada ben yeni farkediyorum simdi burda uzun uzun anlatmicam ama verdim veristirdim yani anasina babasina nazi geciyor diye sonra nazlarini herkese yapmaya calisiyorlar bu problem problem.. heryerde problem

Kendini sorguladığın sürece yani kalp yolundan geçtiğin sürece dengeyi bulursun hata yapsanda tekrarlamazsın ,
Insallah. Bu pismanlik hissi zaten agir bir yük. Mümkün mü kendimizi sorgulamamak. Hatalarimi azaltmaya caliyorum elimden geldigince. Burada yazilanlari okuyarak icim biraz olsun ferahladi

Ya var etrafimda boyle biri cocugu tepesine cikartmis simartmista simartmis iyi guzel beni baglamaz da.. bana gelince tutup kimsenin cocugunun simarikligini cekemem valla "dunyadaki tek cocuk benimki" modasida buaralar cikti yada ben yeni farkediyorum simdi burda uzun uzun anlatmicam ama verdim veristirdim yani anasina babasina nazi geciyor diye sonra nazlarini herkese yapmaya calisiyorlar bu problem problem.. heryerde problem

Gecen yaramazlik yapan ogrencilere kizdim. Normal hayatlarina devam ediyorlar. Gulup oynuyorlar. Gelip bana sarılıyorlar.

Ogrencilerden bir tanesi somurtuk duruyor. Onun da velisi surekli okula kavgaya geliyor. Dunyada tek onun cocugu var cunku.

cocuk simartmak farkli sucsuz yere cocuga eziyet etmek farkli. Ben burada özellikle simarikliktan agliyor diye cocuguma kizip uyuttum diye belirttim. Onun sucu yok ki benden aksine azar istti ve su an bu beni cok üzüyor. Ben böyle davrandim diye mi cocugum ileride ögretmenine zorluk cikaracak. Muhalefet olmak icin birseyler yazmayin iyice anlamamissiniz. Buradaki asil anne psikolojisi agirlikli, cocuk simartmak degil.

Ahh annelik ne güzel bi duygu :KK51:
Allah isteyen herkese anne Olmayı nasip etsin
Benimde oğlum var 4 Yaşında onu üzdüğüm anlarda senin şuan hissettiğin duyguyu dolu dolu yaşıyorum ağlıyorum uyuyamıyorum gidip gelip öpüyorum
Sabah uyanınca sıkı sıkı sarılıyorum hiç bişey olmamış gibi...
Sıkma Canını daha fazla yarın telafi edersin annesi bebişin unutmuştur bile :KK46:

Benimde oğlum var 4 Yaşında onu üzdüğüm anlarda senin şuan hissettiğin duyguyu dolu dolu yaşıyorum ağlıyorum uyuyamıyorum gidip gelip öpüyorum
Sıkma Canını daha fazla yarın telafi edersin annesi bebişin unutmuştur bile :KK46:
Amin. Anne yüregi gercekten lafta degil hic dayanmiyor. Bebeklerimiz saglikla büyüsünler de baska birsey istemem..

bu kadar üstüne düşmeyin, Allah'ın gücüne gider. alt tarafı bir saat erken yatırmışsınız, sabah da diğer günlerden daha erken kalkar. bebek bu daha neler neler yaşayacaksınız. müsterih olun hatırlamaz bile.

bu kadar üstüne düşmeyin, Allah'ın gücüne gider. alt tarafı bir saat erken yatırmışsınız, sabah da diğer günlerden daha erken kalkar. bebek bu daha neler neler yaşayacaksınız. müsterih olun hatırlamaz bile.
Umarim hatirlamaz. Bundan emin olsam icin zaten cok rahat olurdu. Az önce de iki kere haykirarak uyandi emzigini verdim uyudu. Geceyi böyle sonlandirmak istemezdim. Aglatarak uyutmak hic istemezdim..

cocuk simartmak farkli sucsuz yere cocuga eziyet etmek farkli. Ben burada özellikle simarikliktan agliyor diye cocuguma kizip uyuttum diye belirttim. Onun sucu yok ki benden aksine azar istti ve su an bu beni cok üzüyor. Ben böyle davrandim diye mi cocugum ileride ögretmenine zorluk cikaracak. Muhalefet olmak icin birseyler yazmayin iyice anlamamissiniz. Buradaki asil anne psikolojisi agirlikli, cocuk simartmak degil.

Iyi guzel sen simartmiyorsun 'muş' ataklara girmeye ,carpintilara,aglamalara ne gerek var uyku saati 8deydi 7 de aglatarak uyuttum diye ee yanlislik olmuş iste kim hata yapmiyor bu kadar en ufak seyde saatlerce aglayan birinin yetistirecrgi cocuk nasil olur sence ? Teyzemde boyleydi oglu var oda herbiseye agliyor aglak oldu cikti cocuk sizinki hadi daha kucuk ama bu tutumla yetistirirsen olacagi o sen bilirsin nasil istersen oyle yetistirde buraya yazdigin icin yorumladin istedigim gibi

Aslında en acı duygu çocukken eve gelince bugün neler yaptınız bakim demeyen anneler bu sorgulanmalı kardeşi varsı zaten kardeş kardeş oynarlar ama ben annemi sadece kendime isterdim , ,özel ilgi,sorgu, sevgi

Amin. Anne yüregi gercekten lafta degil hic dayanmiyor. Bebeklerimiz saglikla büyüsünler de baska birsey istemem..
Âmin inşallah
Canım yanlış anlama lütfen bence konunu kapattır daha fazla üzülürsün farklı yerlere gider bu konu

Umarim hatirlamaz. Bundan emin olsam icin zaten cok rahat olurdu. Az önce de iki kere haykirarak uyandi emzigini verdim uyudu. Geceyi böyle sonlandirmak istemezdim. Aglatarak uyutmak hic istemezdim..

hatırlamaz, hangimiz hatırladık, hangimizin çocuğu hatırladı. bu akşam demek ki yorgunsunuz, sizin de saatiniz şaşmış, sabah uykusundan daha erken uyanır telafi edersiniz.

Back
X