Ne olur kötü ifadeler yazıp rencide etmeyin sadece sormak ve paylaşmak istiyorum

Eşinin arkadaşı dediğin adam senin şu an hayalindeki ideal koca. Bir hayal kırıklığı yaşamışsın. Boşluktasın. Ve umut arıyorsun. Şu an çevrenden de bu insanı o boşluğa oturtmuşsun. Olmayacağını bile bile. Kendine bunun bir hayal olduğunu hatırlat kaptırma. Ama bunu düşünüyor olmak seni suçlu kötü yapmaz.
umarım karşına istediğin gibi biri çıkar.

ben çok kötü bir şey yaptım. itiraf ediyorum. eşim tuvaletteyken o arkadaşının 2 tane fotoğrafını daha doğrusu wtsap profil fotoğrafını kendime yolladım sonra eşimin telinden sildim yolladığımı. her akşam bakıp ağlayıp hayallere dalıyordum. sonra kendi telefonumdan da fotoları sildim. şimdi bakmıyorum.

Direkt olarak bir şey geçmedi. Dolaylı olarak takdir etti. Yüz yüze gelmişliğimiz yok. Bir konuda takdir ettiğini duydum. Geçmiş zaman işte.
Yüzyüze bile gelmediğiniz adam sizi neden düşünsün o halde
Takdir ettiği konu neydi

İnşallah. tek istediğim bu çok sağolun.

Direkt olarak bir şey geçmedi. Dolaylı olarak takdir etti. Yüz yüze gelmişliğimiz yok. Bir konuda takdir ettiğini duydum. Geçmiş zaman işte.
Yüzyüze bile gelmemişsiniz, üstte hakkında yazdıklarıniza nasıl emin oldunuz peki?

Yalnızlıktan, mutsuzluktan kendinize hayali bir kahraman yaratmışsınız eşinizin arkadaşı üzerinden.

Alabiliyorsaniz bir uzman yardımı alın, kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Eşinizin arkadaşıyla bir gelecek hayali falan kurmayın yok yere.

Son düzenleme:
Neden?
Duygusal olarak biseye tutunup eşinizden ayrılma sürecini kolaylaştırmak mı istiyorsunuz?
Karşılıklı duygunun olduğu bir ilişkiyi düşünseniz daha mutlu olursunuz.
Bu şekilde daha büyük hayal kırıklığı

Yenge ne güzel yemek yapmış ellerine sağlık. Çocuk yok mu? Düşünmüyor musunuz? Bu gibi şeyler sormuştu taaaa ne zaman eşime.
Bide şöyle düşün

Senin arkadaşına eşinin yürüdüğünü fotolarına bakıp bakıp iç geçirdiğini

Yaptığımız doğru değil

Aklınıza birinin düşmesi normal bence, boşanma yoluna girmiş bir evliliğiniz var. Sonuçta kimseyle buluşup yatmıyorsunuz.

Sorun olan şey olmayacak birini düşünmeniz. Bu sizi üzmekten başka bir şeye yaramaz. Muhtemelen çocuk istediğiniz için beyininiz iyi baba olabilecek erkeklere kayıyor. Ama biliyorsunuz ki eşinizin arkadaşıyla olmaz.

Kendinizi başka şeylerle meşgul edin gerekirse bir psikologdan yardım alın. Bence gerek yok çünkü boşluk zamanlarında herkesin aklına anormal şeyler gelir. Unutmayı başaramazsanız ama psikolojik yardım almak en iyisi.

Herkesin zorluklarla farkli sekilde basetme yontemi vardir. Siz sanirim icinde bulundugunuz zorlu durumla bu hayallere tutanarak basedebiliyorsunuz . Bir sure icin gideri var tabi ki ama gercek hayattan sizi koparmamasina dikkat edin. Bir kac haftaya bu dusunceler sizi terketmezse profosyenel yardim almayi degerlendirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…