- 5 Ekim 2020
- 14.538
- 39.639
- 548
- 36
- Konu Sahibi napoleon28
-
Olumlu bir sonuç almış mıydınız?Direkt yurumiceksiniz. Bosaninca yazarsan ozelden anlatirim ayni durumu yasadim cunku.
Yüzyüze bile gelmediğiniz adam sizi neden düşünsün o haldeDirekt olarak bir şey geçmedi. Dolaylı olarak takdir etti. Yüz yüze gelmişliğimiz yok. Bir konuda takdir ettiğini duydum. Geçmiş zaman işte.
İnşallah. tek istediğim bu çok sağolun.Eşinin arkadaşı dediğin adam senin şu an hayalindeki ideal koca. Bir hayal kırıklığı yaşamışsın. Boşluktasın. Ve umut arıyorsun. Şu an çevrenden de bu insanı o boşluğa oturtmuşsun. Olmayacağını bile bile. Kendine bunun bir hayal olduğunu hatırlat kaptırma. Ama bunu düşünüyor olmak seni suçlu kötü yapmaz.
umarım karşına istediğin gibi biri çıkar.
Yenge ne güzel yemek yapmış ellerine sağlık. Çocuk yok mu? Düşünmüyor musunuz? Bu gibi şeyler sormuştu taaaa ne zaman eşime.Yüzyüze bile gelmediğiniz adam sizi neden düşünsün o halde
Takdir ettiği konu neydi
Evlendim:)Olumlu bir sonuç almış mıydınız?
sizce o da beni düşünüyor mudur?
Tanıyorum biraz. çok halim selim kibar bir insan. işinde gücünde. tarz olarak da benim hoşlanabileceğim biri. konuştuğu zaman boş konuşmayan, sadece konuşmak için konuşmayan, inançlı (yanlış anlamayın herkese saygım var bu sadece benim tercihim), çalışkan biri. kadın erkek ilişkilerinde yavşak değil afedersiniz. mesafeli ve saygılıdır.
sürekli aklımda. çocuklarımız olduğunu beni çok sevdiğini filan düşünüyorum.
çığlık atıp saçlarımı yolasım geliyor her gün.
hep ağlıyorum.
Yüzyüze bile gelmemişsiniz, üstte hakkında yazdıklarıniza nasıl emin oldunuz peki?Direkt olarak bir şey geçmedi. Dolaylı olarak takdir etti. Yüz yüze gelmişliğimiz yok. Bir konuda takdir ettiğini duydum. Geçmiş zaman işte.
Neden?ben çok kötü bir şey yaptım. itiraf ediyorum. eşim tuvaletteyken o arkadaşının 2 tane fotoğrafını daha doğrusu wtsap profil fotoğrafını kendime yolladım sonra eşimin telinden sildim yolladığımı. her akşam bakıp ağlayıp hayallere dalıyordum. sonra kendi telefonumdan da fotoları sildim. şimdi bakmıyorum.
unutmalıyım dimiIlahi bir sese gerek yok ki
Mutlu olmak sizin eliniz de aklınızdaki o adamı unutmak zorundasınız bir şekilde
Ayrıca o ilahi ses olsa size baya kızar
Bide şöyle düşünYenge ne güzel yemek yapmış ellerine sağlık. Çocuk yok mu? Düşünmüyor musunuz? Bu gibi şeyler sormuştu taaaa ne zaman eşime.
zaten her gün çalışıyorum düzenli olarakHani sen KPSS çalışacaktın
Çalış atan git sıfırdan hayat kur
Karşına kimler kimler çıkar çocuğun da olur mutlu da olursun
Eski eşinizin arkadaşı mıydı? Konu sahibi durup dururken gaza gelmesin de.Evlendim:)
Tüm durumlar aynı sonuçlanmaz tabi kiEvlendim:)
Aynen bide o adamı düşün arkadaş dost içinde arkadaşının eşine göz koymuş durumuna düşücekunutmalıyım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?