Ne olur kötü ifadeler yazıp rencide etmeyin sadece sormak ve paylaşmak istiyorum

Bide şöyle düşün

Senin arkadaşına eşinin yürüdüğünü fotolarına bakıp bakıp iç geçirdiğini

Yaptığımız doğru değil
çok haklısınız. utanıyorum kendimden. zaten utanmasam bunu itiraf etmezdim. vicdanım el vermedi taşıyamıyorum. o yüzden sildim. bakmıyorum artık.

Ne bileyim hiç mi terapi falan almadınız eşinizle ya da bireysel
Geçirdiğiniz tedavi süreçleri kullandığınız ilaçlar psikolojinizi bozmuş belli
Eğer aynı profilde başkasını tanısaydınız onu da düşünürsünüz gibi geldi
Adam düzgün ahlaklı bir adamsa zaten tabi ki reddeder bı de rezil olduğunuzla kalırsınız
Acilen Destek almanız şart

Aklima duygusal yalnizliktan Cani hayal eden boncuk geldi (kirmizi oda dizisinden). Hepimiz bit zamanlar mutlu ve huzurlu yuva hayal etmedik mi? Bosanma asamadasiniz kafaniz acabalarla dolu. Üstüne hareket etmedikten sonra sahsen bir sorun görmedim. Evliliginiz devam etmis olsa tepkim farkli olurdu. Psikolojik destek almaya imkaniniz varsa muhakkak alin. Bosanmalar kolay sürecler degil. Insallah hersey gönlünüze göre olur

Eski eşinizin arkadaşı mıydı? Konu sahibi durup dururken gaza gelmesin de.
Evet. Ben aslinda gaza gelmesi icin degil direkt gidip evlenecek de degil zaten sadece bu sureci kolay atlatabilmesi icin bir iliskiye olumlu bakiyorum. Hoslaniyormus zaten. Duygusal bosluktan da olabilir tabii ki bunu zaman gosterecek

Direkt olarak bir şey geçmedi. Dolaylı olarak takdir etti. Yüz yüze gelmişliğimiz yok. Bir konuda takdir ettiğini duydum. Geçmiş zaman işte.
Eşinizin anlattığı olaydan adamı çekip çıkarıp şimdi onunla ilgili hayaller kurmanız hiç sağlıklı gelmedi.
Eşinizden ayrılın bir süre kendinizi dinleyin bence.Sonuc hüsran olabilir

Evet. Ben aslinda gaza gelmesi icin degil direkt gidip evlenecek de degil zaten sadece bu sureci kolay atlatabilmesi icin bir iliskiye olumlu bakiyorum. Hoslaniyormus zaten. Duygusal bosluktan da olabilir tabii ki bunu zaman gosterecek
Yok ben gaza gelmem asla. Onunla istesem sosyal medyadan bile görüşürüm. ama asla asla asla. ben evli bir kadınım. nikahım devam ediyor. sadece hayal işte. bundan da kurtulacağım inşallah.

gerçekten mi ? peki eski eşinizin arkadaşı şimdi eşinizle görüşmez dimi. nasıl oldu yaa Allah mutluluğunuzu daim etsin
Tabii ki gorusmuyorlar. Amin. Siz zamanla tanirsiniz birbirinizi dank diye evlenmezsiniz zaten. Belki bir hayale asik olmussunuzdur bosluktan dolayi. Eger o da isterse neden olmasin.

Sağlıklı bir durum değil. Hadi gerçekten tanırsınız, birlikte zaman geçirmiş olursunuz karakteri hakkında elbette bir fikriniz olur ama yüz yüze gelmedik demişsiniz, nerden biliyorsunuz efendi sakin bir adam olduğunu ? Bu ruh hali ile boşandıktan sonra kafanızda yarattığınız hayallerle çok yanlış kişilerle ilişki kurup kendinizi çok yıpratabilirsiniz. Önce yalnız kalıp kendinizi onarmalısınız. Erkek de mutlu yuva da kaçmıyor. Sadece fotografa bakarak hakkında 2-3 şey duyup kendinize aşk yaratmayın. Kendinizi telkin edin. İhtiyaçlarınız size oyun oynuyor, somut ve temeli olan bir duygunuz yok aslında. Siz kendiniz yaratıyorsunuz. Hayal kurmak elbette çok güzel siz gene hayal kurun ama bu adam üzerinden değil, Allah gönlünüze göre bir 2. eş nasip etsin inşallah.

Aynen bide o adamı düşün arkadaş dost içinde arkadaşının eşine göz koymuş durumuna düşücek

Durduk yere adamın hiç bir şeyden haberi yokken

Kendinize gelin bence
Doğru haklısınız. çok fazla ortak arkadaşları var. hepsi de beni tanıyorlar adımı sanımı biliyorlar. adam ben boşansam da evlenmez benimle dimi
çünkü etraftan onu rencide ederler.

amin çok sağolun.

Doğru haklısınız. çok fazla ortak arkadaşları var. hepsi de beni tanıyorlar adımı sanımı biliyorlar. adam ben boşansam da evlenmez benimle dimi
çünkü etraftan onu rencide ederler.
Adam size birşeyler hissetse etrafın ne dediği umrunda dahi olmaz.
Ama adamın ruhu bile duymuyor.
Belki adamın kız arkadaşı var şuan onunla konuşuyor.
Adamın ilişki durumunu bile bilmiyoruz ki.
Sizinki sadece hayali bir kahramandan öteye geçmiyor şuan için

Olumsuz düşüncelere kapılıp gitmeyin. Öncelikle bir titreyip kendinize gelin çok zor durumlar atlatmak kolay değil ama aşabilirsiniz. Kendinize bir uğraş bulun bu fazla düşünmenizi böyle duygusal boşluğu önler. Beyniniz meşgul olursa herşeyi daha çabuk aşarsınız. Hayatta herşey düzeliyor doğru biri çıkar elbet karşınıza

Bu istisnai bir durum, benzer olabilir ancak konu sahibinin hikayesinin çok oluru yok gibi bilemeyiz tabi ama bence yok. Sadece bu kadar gitgeller yaşarken ve ruhsal olarak çökmüş durumdayken alacağı yanlış bir karar (adama açılmak) hepten kötü hissettirebilir. Konu sahibi nasıl ne zaman boşanırımdan çok o da beni düşünüyor mu, beraber olur muyuzu düşünüyor. Sağlıklı değil.

Bitkin düştüm bunları yazarken de. gidip uyusam iyi olacak. beynim çok yorgun. beni bu duruma her kim düşürdüyse Allaha havale ediyorum. Hakkımda hayırlısını istiyorum. Asla kendimi rezil edecek bir şeye bulaşmamak için Allahtan yardım diliyorum.
İrademi sağlam kılsın. Karşıma hayırlı insanlar çıkarsın. Zarar görmek istemiyorum. Kimseye zarar vermedim bugüne kadar. Evliliğim boyunca da sadık bir eş oldum. Şimdi aylardır ne cinsellik var ne sevgi ne saygı. her şey bitmiş.
Elbet bu kara günlerin ardından güneş doğacak. İnşallah bu zayıf zamanları atlatacağım.
Allah herkesin yuvasını mutluluğunu daim etsin. Benimki yıkıldı. Sadece resmiyette kaldı. Yıkıldım, yoruldum, tükendim. Ama geçecek biliyorum. Toparlanacağım inşalah

Bana kizicaksiniz ama yaptığınız doğru değil

Kesinlikle tedavi görmeniz gerekiyor bu gerçek

Kaptirmisiniz kendinizi bilinmez bir şeye ne olacağı sonu belli olmayan bir hayale öyle yaşıyorsunuz

Bunun için dua ediyorsunuz

Dediğim gibi eşiniz aynısını yapsa kıyamet kopmuştu şuan

Adam belki evlilik istemiyor bide arkadaş eşi etrafı var bu adamın ortak arkadaşları var adamın durumunu düşünün ne olur

Siz şuan eşinizle birliktesiniz bosanmanyok bir şey yok aldatıyorsunuz eşiniz

Evlilik bitmiş olur adamın ilgisi olur hissedersiniz bir şeyler olur ama boyle olmaz

Adam zamanın da elini sağlık demiş çocuk düşünmüyormuşsunuz demiş buna kendinizi kaptirmisiniz

Sağlığınızı kendinizi düşünün bir an önce bu durumdan çıkın

inanın artık dayanacak gücüm kalmadı. bazen çıldıracak gibi oluyorum. çok sağolun Allah razı olsun.
Sizden de Allah razı olsun, sabredin herşey imtihan , sağlıktan daha değerli bişey yok kendini üzme, ayakların üzerinde dur yeni bir hayat kur ve hemen boşan, Allah yardımcın olsun inşallah

Yok açılmam adama ben. Hep olumsuz kısmı düşünüyorum zaten rezil olmaya niyetim yok. Aslında cesur biri pek değilim. Bir erkeğe hiç açılmadım. Tek eşimle tanıştık evlendik

Yok kızmıyorum hiç kızmıyorum. Bunlar dosdoğru şeyler. Zaten ben de bunları duymak istiyorum. Sizlerle paylaşmak için yazdım. Yüzüme vurulsun diye konu açtım. Allah razı olsun gayet de doğru yazmışsınız çok sağolun

Hayatinizda buyuk degisimler olurken yeni bir iliski karari vermeyin. Tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…