Ne olur kötü ifadeler yazıp rencide etmeyin sadece sormak ve paylaşmak istiyorum

Hepinize teşekkür ederim sonsuz teşekkürler değerli yorumlarınız için.
Anlayacağımı anladım. Almam gereken cevapları aldım. Durumum vahim. Acınası. Yazık.
Ben acaba bu konuyu kapatabiliyor muyum? Başka da yazılmasına gerek yok. Girip tekrar okursam tekrar aklıma gelecek üzülücem.

Yok açılmam adama ben. Hep olumsuz kısmı düşünüyorum zaten rezil olmaya niyetim yok. Aslında cesur biri pek değilim. Bir erkeğe hiç açılmadım. Tek eşimle tanıştık evlendik
Açılmayın. Adamı tanımıyosunuz bile. Yüzyüze gelmemişsiniz. Ortak noklarımız var diyorsunuz da onları bile bence kafanızda siz kuruyorsunuz. Önceki mesajımda yazdım boşluktasınız. Tanımadığınız bir adama hayalinizdeki adamın kılıfını geçirmişsiniz. Önce bir boşanın. Bir hobi edinin. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. Gezin, kafa dinleyin. Her şeyin sırası var.

Evet. Ben hayalimde kurduğum kişiden hoşlanıyorum doğru. Bilemem ki iyi mi kötü mü. Oluru da yok zaten. Geçecek inşallah sağolun teşekkür ederim

Tabii ki oyle. Katiliyorum tamamina. Olur da bosanirsa ve hala hisleri devam ederse benim soylediklerim gecerli. Adama acilmak diye bir sey asla önermem zaten ben açılmadim onun acılmasini sagladim. Zaten ilgilenmiyorsa ne yaparsa yapsin adam açılmaz o da ayri durum. Ben sinyal almistim...

Ne sinyali aldınız kardeş? Acaba paylaşmanız mümkün mü?

Biri sizi ve onun yakisacagi bir konuşma yaptığı için öyle hissediyor olabilirsin..farklı sebeplerden aynı durumdayız eşimle aram iyi değil yani bizim bunu bilenlerde farklı farklı kişiler ortak tanıdığımız birini sürekli bana empoze ediyorlar farkında degiler ama çok yakistigimizi keşke kocamın o olması gerektiğini felan söylüyorlar benim önemsemedigim bir konu ama çocuk sürekli rüyalarıma felan girmeye başladı bu beni ahlaksız yapmaz bilinç altı işleyişi diye düşünüyorum sonuçta evli olduğum sürece hiç bir kuvvet bana ahlaksızlık yaptıramaz biliyorum kendimi tanıyorum..yani sıkmayın canınızı öyle mutluysaniz hayeliyle zorlamayın kendinizi hayel kurmayida yasaklamayin serbest bıraktığınız da kendinizi bilinç altı gerekli şartları taşımadığı için mantığınız onu devre dışı birakicak..şuan yaptığınız baskilamak bu sizi daha çok girdaba iter..ve lütfen hayel kurmayi da hiç kimse kendine yasaklamasın

Yazdıkların çok içten besbelli ki aradığın mutluluğu kafa dengin olarak gördüğün bir adamla hayallerinde yaşıyorsun.. ama inanki hepsi boşluktan. Boşanıp birkaç ay nefes aldıktan sonra bu adam aklına bile gelmeyecek. Kurtul yoluna bak muhakkak mutlu olacağın,evlatlarının olacağı güzel bir yuvan olacak inşallah. Rabbim hayırlı kapılar açsın sana.

Boşandıktan sonra eşiniz sizin arkadaşınızla evlense ne hisseder ya da ne düşünürdünüz? Kendinizi başka birşeyle meşgul etmenizi öneririm çünkü bana pek etik gelmedi

Vay be... bu satırları bir erkeğin yazdığını düşündüm de hala evliyim hala aynı evde yaşıyorum ama geceleri eşimin arkadaşının fotoğrafına bakıp ağlıyorum çocuklarımız olduğunu hayal ediyorum falan.... Şu an adamı linçliyorduk :) Şaka bir yana yaptığınız doğru değil; bu işin hemcinsliği kız kardeşliği yok. Daha eşinizle evinizi bile ayırmamışsınız. Ayıp.

Hayalinizdeki özellikleri yüklemişsiniz adama; irtibatım yok, tanımıyorum doğru düzgün diyorsunuz ama baya baya karakter özelliği sayabiliyorsunuz.

Duygusal boşluktan ve kendinizi vereceğiniz uğraş olmamasından bunlar muhtemelen. Anlatımınıza göre de takıntılı-hülyalı bir hal alıyor git gide. Şu halde profesyonel destek almanız, uğraş bulmanız lazım; aklınızı iyice felce uğratmadan ya da harekete geçirecek derece saçmalatmadan önce.

İlahi ses de duyarsınız belki bu gidişle ama sonucu hoş olmuyor onun.

Bilemezsiniz ki, her gün inanılmaz başka bir karaktersizlikle karşılaşılabiliyor. Bakar bakmasına da yuva kurma aşamasına gelmez. Gönül eğlendirme işlerinde kimin ne derece karaktersiz olabileceğini kestiremeyiz.
yalnız hissettiğiniz için hayallerinizin objesi haline dönüşmesi normal, tanımıyorsunuz ve tanışma aşamasına gelebileceğiniz başka birleri de şu aşamada yok. konduramadığınz kadar düzgün biri olarak hayal etmenizin sebebi bu bence.

Tuhaf gelmedi bana. Bu ruh hali, bunu düşündürebilir. Eyleme gecilmedigi sürece, bilinçli yapılmadığı sürece böyle şeyler aklına gelebilir zayıf insanlarin

çok doğru. ben de olsam ben de linç ederdim. haklısınız.

Kafan karışık canim.Bulundugun durumdan dolayi kaçış rampan olmuş o adama hislerin.Hayal kurup biraz mutlu olmak aslında yaptığın.Ama dedigin gibi olmaz yakismaz.Bosanirsan özgürsün ve onun gibi cokk karşına cikar.Hayalini imkan olanla gerçeklestirirsin

Evet. Boşanıcam inşallah. Önünde sonunda o araba satılacak ve paramı alıp çıkıp gidicem. O araba alınırken ben de verdim kazancımdan. Bu hallere düşmemin sebebi kör olasıca adam. Ne hallere düştüm. Hiç böyle şeyler yaşayacağım aklıma gelmezdi.

Yenge ne güzel yemek yapmış ellerine sağlık. Çocuk yok mu? Düşünmüyor musunuz? Bu gibi şeyler sormuştu taaaa ne zaman eşime.
Madem evlenmeyecektik neden selam verdin hikayesine dönmüş sizin konu.
Şuan boşluktan, birini sevme, sevilme ihtiyacınızdan dolayı , bekar, düzgün olarak sadece onu bildiğiniz için bu duygulara kapılmışsınız. Bir an önce boşanın, hayatın akışına kapılın, başka kişiler de görünce geçer herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…