- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
-
Boşanma sonrası kullanırım sen şimdiden söyleBence bunlar tamamen yalnızlıktan aslında o adama aşık değilsin hayalindeki adama aşıksın belki onunla olursan onun istediğin gibi olmadığını anlarsın.Bosanmis olsan adama nasıl yakınlaşman gerektiği taktikler verirdim ama şuan etik olmaz.
evet. doğru. çocuk meselesine çok takıldım.Bence siz çocuk meselesine çok takılmışsınız diğer adamı da o yüzden istiyorsunuz. Yazım stilinizden de pek iyi bir ruh hali içinde olmadığınız anlaşılıyor. Bir uzman yardımı gerekli gibi. Bu durumu normal bulan üyelere de şaşırdım.
Üzülmenizi ve çocuk istemenizi anlarım ama neden bu kadar şiddetle istiyorsunuz?evet. doğru. çocuk meselesine çok takıldım.
kocanız yanlıs seyler yaptı dıye bu sıze yanlıs seyler yapmanıza hak tanımazBen iyi bile dayandım senelerdir. En son 6-7 ay önceydi nelerini yakaladım eşimin. 20 şer 30 ar dakika konuşmalarını, milletin fotolarını beğenmelerini, olmadık insanlarla olmadık muhabbetlere girmelerini.
oh iyi yaptım. çok iyi oldu canıma değsin.
hatta daha da ileri gidicem gidip sosyal medyadan ekleyecem bakalım nasıl oluyormuş
hem kocalık yapma hem git gönlünü eğlendir sonra eve gel yok muamelesi yap, yuvayı kurtarmaya çalışayım evlat edinelim diyeyim ona da HAAAYIIIIRR e bi git işine Allah aşkına
Bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz şu anda. Bu söyledikleriniz mantıklı değil çünkü.şaka şaka. ekleyeceğim ama sosyal medyadan karar verdim. yazmayacağım. belki fleet falan atarım. bakalım beni kabul edip bakacak mı profilimde ne paylaştığıma. gerçi kabul etse ve baksa da bu hoşlandığı anlamına gelmez.
Ne olursa olsun şu an evlisiniz ve daha boşanmadan evlenme planı yapmanız hiç normal değil. En kısa zamanda destek alın ve kimseyi sosyal medyadan falan eklemeye kalkmayın sakın.O zaman yeniden evlenicem ve aile kurucam inşallah.
Söylemem neden biliyomusun boşanmadan kullanırsın falan adamı tavlarsın sonra eşin öğrenir al başına belayı olmazBoşanma sonrası kullanırım sen şimdiden söyle
vallahi kullanmıycam söyle yaa nolucak sankiSöylemem neden biliyomusun boşanmadan kullanırsın falan adamı tavlarsın sonra eşin öğrenir al başına belayı olmaz
İnşallah tek temennim buÇok normal eğer eşinle mutlu ve huzurlu değilsen kim olsa sanırım boşluğa düşerdi.. kendni suçlama önceliğin boşanmak sonrasına hayat seni sürükleyecek zaten. :)) hakkında hayırlısı olsun umarım çok büyük bir aşkla evlenir mutlu bir anne olursun arkadasım
Adamın seni ifşa etme ihtimali var eşine söyleyebilir kocanın duyup sana zarar vermeyeceği ne malumvallahi kullanmıycam söyle yaa nolucak sanki
ben adama söylemezsem beni nerden ifşa edecek. tamam söylemeyin. canınız sağolsun. ama iyice meraklandımAdamın seni ifşa etme ihtimali var eşine söyleyebilir kocanın duyup sana zarar vermeyeceği ne malum
Hahaha ölmeyin mi. Ölmeye hiç niyetim yokBoşandıktan sonra farklı bir hayat kurunca geçer bence. Farklı erkeklerle tanışır, sosyalleşirsiniz. Bu durumlar yüzünden o adam aklınıza geliyordur. Ölmeyin mutlu olun. İşiniz, uğraşınız, sosyal bir çevreniz olmalı.
Söylemem neden biliyomusun boşanmadan kullanırsın falan adamı tavlarsın sonra eşin öğrenir al başına belayı olmaz
helal olsun sızeAdamın seni ifşa etme ihtimali var eşine söyleyebilir kocanın duyup sana zarar vermeyeceği ne malum
Buraya gaza gelip böyle yazdığıma bakmayın. Kimseye yürüdüğüm filan yok. Ne olur ne olmaz hayatımı tehlikeye atamam zaten. Ne hali varsa görsün. Geçici hesap açtım kapatmasını da bilirim 2 dakikalık iş. Fotom bile yok sadece ismim var.helal olsun sıze
konu sahıbının hayatında sızın gıbı 1 arkadası olsa belkı daha baska olurdu dıyecegım ama burada bızım soyledıklerımızı cıddıye almıyor maalesef
keske soyledıklerınıze kulak kabartsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?