Eşinizi aldatıyorsunuz yani? Allah ıslah etsin sizi. Kocanı bırak sevgilini bırakmıyorsan bu kadar mı zor dürüst olmak?[/QUOTEno
Böyle olmasını istemiyorum asla boyle seylere en cok karsi gelen kisi bendim asla yapmam diyordum ama karsi koyamiyorum hiçbir şeyeEşinizi aldatıyorsunuz yani? Allah ıslah etsin sizi. Kocanı bırak sevgilini bırakmıyorsan bu kadar mı zor dürüst olmak?
tabi ki boşanacaksın.Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam (((
Biliyorum bu yüzden cok utaniyorum en cok dan kizimsan utaniyorum eşimden bosanamiyorum kendi ailem bunu asla kabul etmez . cok üzgünüm cikmazdayimKeşke zamanında dik durup hiç ayrılmasaymışsınız ama artık üstünden zaman geçmiş,
Yolunuz yol değil lütfen kendinize gelin, eşiniz dünyanın en kötü insanı bile olsa ihaneti haketmez, bir de kızınız varmış, ister misiniz ilerde sizin yaptığınızı yapsın?
Elbette esime karsi kendimi cok suçlu hissediyorum yüzüne zor bakiyorum ama ayrilamiyorum da ailem boyle birseyi kabul etmez aslaKocanla evli kalmakta mı ailenin günahı?
Bari yaptığını kabul etsin hemen ona buna günah yüklemesin.
O adamcağızın ne suçu var sadece oyun oynuyor diye hak mı etti yani bir defa bile eşine karşı suçlu hissettiğinden bahsetmemişsin bile..
Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam (((
Koca kadınsın ailenden sana ne kan davası mı yapacaklar?Elbette esime karsi kendimi cok suçlu hissediyorum yüzüne zor bakiyorum ama ayrilamiyorum da ailem boyle birseyi kabul etmez asla
Ne demek biz bu işin günahı değiliz demek?! Siz eşinizin ve kızınızın günahına giriyorsunuz basbayağı. Madem ki dik durun, eşinizden boşanın. Kimseyi de suçlamayın yok eşim ilgilenmiyor yok ailem izin vermedi diye. Hayatınızın sorumluluğu sizde.Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam (((
Bakın çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonu hüsran olur, boşanmanıza bile izin vermeyen aileniz ihanetinizi öğrenirse ne olur siZce?Biliyorum bu yüzden cok utaniyorum en cok dan kizimsan utaniyorum eşimden bosanamiyorum kendi ailem bunu asla kabul etmez . cok üzgünüm cikmazdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?