- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Çocuk 2.5 mu 3 mü sen 23 mü 24 mü. Eşinle severek mi evlendin sevmeden mi... Doğru konu hangisi..Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam (((
yazilanlarin hepsini okudum cok haklisiniz kendimden utandim esimden kizimdan utandim sadece diyecek birseyim yokBirde akıl istiyorsun ; Şimdi ben ne yapayım ?
,Ahh canımmm ne kadar madursun böyleeGüzel şeyler duymak için açmış olamazsın bu konuyu.
Canım sana 2 yetmez 3 için acil arayışlara gir derim,böylece 1.yi unuttuğun 2.ise 1.ye geri dönüp tekrar unutmak için 3. gerekecek,,, ohaa beynim kanadı..
Ne çapkın çıktın ya helal olsun
Bir dön aynaya bak,Hala görecek birşey bulduysan ,o çocuğuna bunu yapmaman gerektiğini göreceksin.
Bu işler bir duyulursa ,ömür boyu toplumda,ne çocuğu olarak anılacağını söylememe gerek yok sanırım.
Allahım böyle insanları kısırlaştır ,erkeği kadınını ,,,Aminnnn
İnşallah sadece utanmakla kalmassın.yazilanlarin hepsini okudum cok haklisiniz kendimden utandim esimden kizimdan utandim sadece diyecek birseyim yok
Ağlayarak yaziyorum cok utandim haklisinizsevgiliniz sizi sevmiyor zaten.bunun bir farkina varin.
seven insan evli olan kadini koynuna alip sonrada kocasinin "yanina "yollamaz.
ben evlenecegim ama evliykende devam eder bu durum diyor.
zamaninda sizin ailenize kizarken
simdi ailem evlenmemi istiyor diyor.
neden bosan gel evlenelim demiyor??hic merak ettiniz mi?
belki azicik gozunuz acilir diye yazdim bunlari. lutfen biraz irade sahibi olun.
karisiyla ilgilenmeyen su telefinla oyun oynayan adamlara da kiziyorum.
ama bu konuyu okuyuncada esinize cok uzuldum.saf saf telefonda oyun oynarken neler dondugunden bir haber..
bu olay er gec ortaya cikar.
o zaman o sevgilinizin sizin icin neler soyledigini duydugunuzdasahip oldugunuz herseyi kaybetmis olursunuz.
bosanin
zaten o zaman bir türlü vazgecemediginiz sevgiliniz size nasil vazgecilirmiş görterecektir
konu gercekse şunuda yazayim.
aileniz cok hakliymis boyle bir karektersizle evlilige müsade etmemekle.
Yazilanlarin hepsini okudum diyecek birseyim yok elbette kendmi savunmuyorum ama cok buyuk hata yaptigimin farkindayimEeee niye sustun beybisi ?
Sanırım köşeye geçmiş utanmakla meşgulsun ajkfjkdhjkfja
Ablacim çok büyük bir yanlışın tam icindesin nasıl yaparsın bunu kızına? Elbet gizli kalmayacak birgün hersey ortaya çıkacak nasıl bakacaksin evladinin eşinin yüzüne? Esin ne yaparsa yapsın hatta ihanet bile etse bu sana bu hakkı vermez. .hiç kendine hafifletici sebepler arama ;sen bunu en çok kızına yapiyorsun. ..çok büyük bir yanlış çok. ..o üçüncü sayfa haberleri var ya onlar da hep böyle gizli kalacak zannedenler unutma!Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam (((
böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?