Ne olur okuyun akıl verin :(

Ailen boşanmanı kabul etmiyorsa kocanı aldattığını anlat bunu kabul ederler.
Boşan lütfen boşan.Eşinin hayatından çalmaya hakkın yok.

Yemin ederim acaba daha neler duyacağım diyorum bdv ye giriyorum ve kendi lafımı yiyorum.

Dinazor olsaydım da bu konuyu görmeseydim...

Sabahları aynı masada yemek yediğiniz, size gülümseyen eşinizden ve evladınızdan utanmıyor musunuz?

Daha fazla yazarsam ban yiyeceğim...

Tatlım yaptığın matematiği düşünmekten
Kınama kısmına geçemedim.

yaş 24
8 yıl önceki birliktelik.
Bu birliktelikten 3 yıl sonra tanışılan eş.

Sen hala 24 sün tabi.
14-15 lerden bahsediyoruz sanırım.
O yaş aralıklarında
evlenemedik ühüüüü
ailem vermedi ühüüü
kavuşamadık ühüüüü değişik geldi biraz.

Daha çok kılıf gibi ^^

Çocuk 2.5 mu 3 mü sen 23 mü 24 mü. Eşinle severek mi evlendin sevmeden mi... Doğru konu hangisi..

O adam akşama kadar eşek gibi çalışıp evine ekmek getirmek için karısını kızını kimselere muhtaç etmemek için çabalasın sende eski sevgilinin koynuna gir sence bu normalmi? Yazık değilmi kocana? Hadi kocanı da geçtim kızındandamı utanmıyosun,, Allah affetsin nediyebilirim ki,, umarım ondan hamile kalıp kocandanmış gibi kakalamazsın,, umarım okadarını da yapmazsın,,

Birde akıl istiyorsun ; Şimdi ben ne yapayım ?
,Ahh canımmm ne kadar madursun böyleeGüzel şeyler duymak için açmış olamazsın bu konuyu.

Canım sana 2 yetmez 3 için acil arayışlara gir derim,böylece 1.yi unuttuğun 2.ise 1.ye geri dönüp tekrar unutmak için 3. gerekecek,,, ohaa beynim kanadı ..

Ne çapkın çıktın ya helal olsun
Bir dön aynaya bak,Hala görecek birşey bulduysan ,o çocuğuna bunu yapmaman gerektiğini göreceksin.
Bu işler bir duyulursa ,ömür boyu toplumda,ne çocuğu olarak anılacağını söylememe gerek yok sanırım.
Allahım böyle insanları kısırlaştır ,erkeği kadınını ,,,Aminnnn

sevgiliniz sizi sevmiyor zaten.bunun bir farkina varin.
seven insan evli olan kadini koynuna alip sonrada kocasinin "yanina "yollamaz.
ben evlenecegim ama evliykende devam eder bu durum diyor.
zamaninda sizin ailenize kizarken
simdi ailem evlenmemi istiyor diyor.
neden bosan gel evlenelim demiyor??hic merak ettiniz mi?
belki azicik gozunuz acilir diye yazdim bunlari. lutfen biraz irade sahibi olun.
karisiyla ilgilenmeyen su telefinla oyun oynayan adamlara da kiziyorum.
ama bu konuyu okuyuncada esinize cok uzuldum.saf saf telefonda oyun oynarken neler dondugunden bir haber..
bu olay er gec ortaya cikar.
o zaman o sevgilinizin sizin icin neler soyledigini duydugunuzda sahip oldugunuz herseyi kaybetmis olursunuz.
bosanin
zaten o zaman bir türlü vazgecemediginiz sevgiliniz size nasil vazgecilirmiş görterecektir
konu gercekse şunuda yazayim.
aileniz cok hakliymis boyle bir karektersizle evlilige müsade etmemekle.

yazilanlarin hepsini okudum cok haklisiniz kendimden utandim esimden kizimdan utandim sadece diyecek birseyim yok

Ağlayarak yaziyorum cok utandim haklisiniz

Nasıl ahlaksızsın sen ?? Gidiyorsun sevgılınle yatıyorsun sonra geliyorsun kocanın evıne. Kızının kocanın yüzüne nasıl bakıyorsun sen dıcem de yüz var mı ki sende. Nasıl burda aldatan erkeklerı topa tutuyoruz sende onlar gıbı ahlaksızsın. Umarım kocan ogrenır ve senı sokağa atar. Sevgılı zaten biraz gonul eyleyecek ve senı terkedecek başkasıyla evlenecek sende ortada kalacaksın

Ablacim çok büyük bir yanlışın tam icindesin nasıl yaparsın bunu kızına? Elbet gizli kalmayacak birgün hersey ortaya çıkacak nasıl bakacaksin evladinin eşinin yüzüne? Esin ne yaparsa yapsın hatta ihanet bile etse bu sana bu hakkı vermez. .hiç kendine hafifletici sebepler arama ;sen bunu en çok kızına yapiyorsun. ..çok büyük bir yanlış çok. ..o üçüncü sayfa haberleri var ya onlar da hep böyle gizli kalacak zannedenler unutma!

böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi

Oh kebap iş. Ne akıllı insanlarsınız ya. 1 buçuk senedir pişman olmadın şimdi ne oldu? Ben diyeyim adam evleniyor hırslanıyorsun dimi?
O adam evlenir çocuk sahibi olur sen de kenarda beklersin. Gelir gider öyle arada..
Hadi eşinden utanmıyorsun da çocuğunun yüzüne nasıl bakabiliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…