Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok masum dusunuyorsunuz hanimlar. Konu sahibinin eşini elinde oyuncak ettigini falan hic sanmiyorum. Bir erkek karisina ihanet ediyorsa boşanmak isterse gayet rahat boşanır. Fakat narsist bir pislik oldugu icin %98 boşanmak istemez. Zira onun pastası da durmalı karnı da doymalı. Oyle degil mi?
Bu olayda konu sahibi gercekten bosanabilecek durumda olsa bosanirdi diye tahmin ediyorum. Bazi aileler icin eşten ayrilmak kabullenebilecek bir sey degil ne yazik ki... orta dogu toplumlari kadini bu gibi kuyulara itiyor.
Yargilamakla hakaret etmekle elinize bir sey gecmiyor hanimlar, lutfen biraz makul olun...
Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik.
Cok masum dusunuyorsunuz hanimlar. Konu sahibinin eşini elinde oyuncak ettigini falan hic sanmiyorum. Bir erkek karisina ihanet ediyorsa boşanmak isterse gayet rahat boşanır. Fakat narsist bir pislik oldugu icin %98 boşanmak istemez. Zira onun pastası da durmalı karnı da doymalı. Oyle degil mi?
Bu olayda konu sahibi gercekten bosanabilecek durumda olsa bosanirdi diye tahmin ediyorum. Bazi aileler icin eşten ayrilmak kabullenebilecek bir sey degil ne yazik ki... orta dogu toplumlari kadini bu gibi kuyulara itiyor.
Yargilamakla hakaret etmekle elinize bir sey gecmiyor hanimlar, lutfen biraz makul olun...
yalnız bizde boşanmak yok, ailem şöyle katı, böyle geri diyenlerin;
tren yapacak kadar arsız, cesur olması.
bilim açıklasın bunu.
Bu olayda konu sahibi gercekten bosanabilecek durumda olsa bosanirdi diye tahmin ediyorum. Bazi aileler icin eşten ayrilmak kabullenebilecek bir sey degil ne yazik ki... orta dogu toplumlari kadini bu gibi kuyulara itiyor. Evet biz kendimiz eşit oldugumuzu dusunuyoruz, esitiz biliyoruz; ama sizce kadinlarla erkekler toplumun her kesinminde esit haklara sahip sayiliyor, ozgur birakiliyor mu?
Ya bisiyi çok merak ediyorum siz bu gidişle cocugunuzdan olcaksiniz hani adam hayatta vermez çocuğu size yani ben olsam bende vermem ahlak yönünden en çokta siz.cocugunuzu görmemeye katlanabilecekmisiniz yani cocugunuz hayatinizin neresinde merak ettimBenim buraya yazmamim sebebi bana hakaret edin anlamina gelmiyor yaptığımın büyük yanlis oldugunu kabul ediyorum asla affedilcek bir yani yook esime durumu anlatmayı düşünüyorum en azindn benden bosanmak o istesin yoksa bosanamam cok üzgünüm keske yapmasaydım keske emin olun en çok karsi gelen insandim ama basima geldi
Heee ozaman iyi canım iki kerecikten bisiiii olmazİş rutine binmis derken. ? Tekrar tekrar söylüyorum 1.5 senedir görusuyorumdan kastım sürekli bulusuyorum sevisiyorum anlamina mi geliyor ? Ben bu adamla 2 kez beraberlik yasadim 1.5 senedir görüşüyoruz evet ama telefonda ayni sehirde değiliz
O adam seni gercktn sevse idi seni kocanla paylasmazdi once bunu bil! Ikincisi senin yaptiginin hicbir masum yani yok! Kocani birak yazik adama! Bi insan aldatiyosa bence vicdansizdir! Seni anladim ask bu engel olamazsin belki ama kocana ve kizina yazik!!Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam
(((
Herkese teşekkür ederim kendimi kimseue inandiracak değilim ama esime anlatmaya karar verdim. Her mesaj dan baska seyler çıkardım ki iyiki yazdim diyorum yoksa hala devam edecektim ki boyle birseyden zevk alsam buraya yazmam devam ederdim neyse kusura bakmayin vaktinizi çaldım iyi gecelerAynı aileler böyle bir durumu öğrenirse kızı namus diye öldürebiliyor.Göze alacak bu rezalet ortaya çıkmadan ailesine boşanacağını söylemeyi bence.
Sanada iyi gecelerrrHerkese teşekkür ederim kendimi kimseue inandiracak değilim ama esime anlatmaya karar verdim. Her mesaj dan baska seyler çıkardım ki iyiki yazdim diyorum yoksa hala devam edecektim ki boyle birseyden zevk alsam buraya yazmam devam ederdim neyse kusura bakmayin vaktinizi çaldım iyi geceler
Ailen eşinden ayrılmanı kabul etmez ama aldatabilirsin!!! Birgün herşey ortaya çıktığında en büyük zararı sen göreceksin biliyorsun değil mi?Biliyorum bu yüzden cok utaniyorum en cok dan kizimsan utaniyorum eşimden bosanamiyorum kendi ailem bunu asla kabul etmez . cok üzgünüm cikmazdayim
Herkese teşekkür ederim kendimi kimseue inandiracak değilim ama esime anlatmaya karar verdim. Her mesaj dan baska seyler çıkardım ki iyiki yazdim diyorum yoksa hala devam edecektim ki boyle birseyden zevk alsam buraya yazmam devam ederdim neyse kusura bakmayin vaktinizi çaldım iyi geceler
Haklısın böyle birseyi kabul edeceğini zannetmiyorum aptalligima yanayım baska birsey degilAilen eşinden ayrılmanı kabul etmez ama aldatabilirsin!!! Birgün herşey ortaya çıktığında en büyük zararı sen göreceksin biliyorsun değil mi?
Öteki adam bekar, kimseye karşı sorumluluğu yok, seni de bulmuş ohh istediği zaman birlikte oluyor. günahı da senin ailene yüklüyor!!!
madem seviyor ayrıl eşinden evlensin seninle sahip çıksın.Bahsetsene ona eşimden ayrılıcam evlenelim de bakalım nasıl da yüzüstü bırakacak seni. Çok seviyormuş hadi bir dene bakalım ne kadar seviyor seni. Aptal olma akıllı ol bacım.
Abla kınamayalım da ;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/caresizlik-yardimm.1036016/
bu konuyu da ben açtım deseydiniz... Harmanlardı arkadaşlar...
Boşanamıyorsa bu haltları yemeyecek, ihanetin hiçbir şekilde açıklaması yok, olamazCok masum dusunuyorsunuz hanimlar. Konu sahibinin eşini elinde oyuncak ettigini falan hic sanmiyorum. Bir erkek karisina ihanet ediyorsa boşanmak isterse gayet rahat boşanır. Fakat narsist bir pislik oldugu icin %98 boşanmak istemez. Zira onun pastası da durmalı karnı da doymalı. Oyle degil mi?
Bu olayda konu sahibi gercekten bosanabilecek durumda olsa bosanirdi diye tahmin ediyorum. Bazi aileler icin eşten ayrilmak kabullenebilecek bir sey degil ne yazik ki... orta dogu toplumlari kadini bu gibi kuyulara itiyor. Evet biz kendimiz eşit oldugumuzu dusunuyoruz, esitiz biliyoruz; ama sizce kadinlarla erkekler toplumun her kesinminde esit haklara sahip sayiliyor, ozgur birakiliyor mu?
İnşallah sahte hesap ve konu sahtedir. Böylelerinin nesli tükensin .her konuya "sahte mi acaba?" diye yaklaşır oldum ama bu başlıktan sonra da insan düşünmüyor değil. yani tecavüzü ilgi kazanmak için konu malzemesi yapanlar aldatmayı neden yapmasın???
neden inanamıyorum bu başlıkta yazılanlara??? çünkü küçük çocuğu olan bir kadının böyle gizli bir ilişki sürdürebilmesini aklım almıyor da ondan. ahlaki yönünden bahsetmiyorum (orası zaten ortada) ama buna fırsat bulabilmesinden bahsediyorum. küçük çocuğu (1,5 yaşındayken başlamış olay!!!) olanlar daha iyi bilirler. çocuk sürekli ilgi ister. evde bırakıp ya da okula gönderip de gidemezsin ki öylece. hanımefendi sevgilisiyle buluşmaya gidecek diyelim, nereden baksa 2-3 saat ortadan kaybolması lazım. bu süre içinde çocuğunu birine bırakmalı. sürekli bir ilişki de bu durum dikkat çekmez mi? ya da sevgilisi gelecek diyelim, yine dikkat çeker ve dedikodu çıkar.
yani küçük çocuğu olan bir kadının böyle bir ilişkiyi sürdürebilmesi çok düşük bir olasılık gibi görünüyor gözüme. açılan farklı mesajları da görünce konu sahibesinin ilgi gören başlık hevesiyle olayı uydurmuş olabileceğini düşünüyorum.
akıl karı değil ama dedim ya, insanlar tecavüzü ilgi kazanmak için konu malzemesi yaptıktan sonra aldatmayı neden yapması ki???
Anlatmadan boşansan senin için daha iyi olabilirdi.. Nasıl anlatılabilir böyle birşey bilemedim şuan..Herkese teşekkür ederim kendimi kimseue inandiracak değilim ama esime anlatmaya karar verdim. Her mesaj dan baska seyler çıkardım ki iyiki yazdim diyorum yoksa hala devam edecektim ki boyle birseyden zevk alsam buraya yazmam devam ederdim neyse kusura bakmayin vaktinizi çaldım iyi geceler