• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur okuyun akıl verin :(

Yahu bir kerelik bi şey olsa insandır nefsine yenik düşmüştür anlık hata yapar ama eşine söyle haksızlık yapma ona derdim de 1.5 senelik bi aldatma hata, cahillik olamaz. Daha başka bi şey olur ama banlanmak istemiyorum.

Herkesin yorumuna karsın biraz dha yumuşak olucam insan bazen gaflete düşüyor olmadık seyler yapıyor allahım tez zamanda sni kurtarsın canm ve sana tavsiyem kızının olmadıgı bi hayatı düşün eminim sonra bırakıcaksın benm yasadıgm cok farklıydı görümceme dayanmıyordum evimi bırakıp babamlara gittm ve insan herseyin kıymetini kaybedince anlıyor evimi cok özledm cok agladm evime kavusmak için dualr ettim snde byle düşün bnce eger bu ortaya cıkarsa kızını eminimki elinden alırlar kocanı hadi sevmiyorsun anladık ama o adamn sevgisi kızından dha mı agır basıyor akıllı ol ve evine kızına sahip cık bizim toplumumuzda erkege bişey olmz canm bunu bil ona göre davran

Herkesin yorumuna karsın biraz dha yumuşak olucam insan bazen gaflete düşüyor olmadık seyler yapıyor allahım tez zamanda sni kurtarsın canm ve sana tavsiyem kızının olmadıgı bi hayatı düşün eminim sonra bırakıcaksın benm yasadıgm cok farklıydı görümceme dayanmıyordum evimi bırakıp babamlara gittm ve insan herseyin kıymetini kaybedince anlıyor evimi cok özledm cok agladm evime kavusmak için dualr ettim snde byle düşün bnce eger bu ortaya cıkarsa kızını eminimki elinden alırlar kocanı hadi sevmiyorsun anladık ama o adamn sevgisi kızından dha mı agır basıyor akıllı ol ve evine kızına sahip cık bizim toplumumuzda erkege bişey olmz canm bunu bil ona göre davran

Ah bu aileler. Neden karisirlar cocuklarinin hayatina. İyise de kotuyse de insan yasamali ya her seyi. Boylesi daha mi iyi simdi. Aşka karsi koymAk cok zor. Hatta dunyanin en zor seyi. Keske size ilk ulastiginda asla karsilik vermeseydiniz. Ama olan olmus. Bu iliskiyi bitirmek cok zor olur. Esinizle konusun ondan ayrilmayi deneyin. İnsan hayata bir kez geliyor. Huzurun mutlulugun pesinden gidin. Ama bu iki tarafi ayni anda idare ederek olmaz. Bi adiniz cikarsa omur boyu temizlenmez.

Back
X