- Konu Sahibi siddeteyatkinhatun
-
Kızlar yeni hayatım resmen başlıyor.... Bugün yeni evimi tuttum.......Rüya gibi....
Benim veledim yok ama içimde küçüçük bir veled var. Olmaz mı? Bir de korkutma sindirme yöneminde vicdan azabı çektirmek vardır, mesela adam kişi aniden bayılır , yada eve geldiğinizde elinde içmek üzere hazırlanmış ama nedense içilmemiş intiharlık haplar vardır. Bir an vicdan yapar benim gibi saflar, sonra allahdan çok da saf değilim bir iki saat içinde gerçeği görür. Elini vicdanına koymaya çalışır ama o da ne, vicdanı yok, kaybolmuş hükümsüz, yerini hatırlamıyor... Sonra veledde yoksa adamı kapının önüne koyar ve nefes almaya başlar kadın
Ya o öyle düşünüyor ama ben, çok ölü gördüm, artık umrumda olmuyor. En fazla ambulans çağırıp gelene kadar dua ederdim. İçeceksin iç kardeşim. Ya olduğun gibi davran yada davrandığın gibi ol. Sanki beni tanımamışda oyuna getirecek, ben onun kirpiğinin hareketinden ne düşündüğünü anlarım. Beni salak sandı, o kadar erkeğin arasında erkek gibi çalışmak kolay mı düşünmüyor da. Nazlı süt kuzusu sandı beni
yav hatun... bak elliyi geçtim kaşla göz arasında... ama senin özel mesajın kapalı çıktı. açabilicen mi, oradan ulaşayım?
noluyo burda okuyamıyom kısa yazın kafam iyi zatimirmirmirmir
ben sana özet geçeyim eccinnilicim, şimdi şiddeteyatkınhatun ablamız, türk toplumunun kadınlara biçtiği rolden( hanım hanımcık olacaksın,bayana uygun mesleği seçeceksin, kickbox değil de dikiş-nakış biliceksin, çocuk-koca-ev üçgeninde ömür tüketeceksin, az düşünecek,az bileceksin,elinin hamuruyla erkek işine karışmayacaksın...bla bla bla) şikayetçi...
bir yandan kendisi gibi bir hatun daha var mı diye sorgulamakta; öncelikle uzak doğu sporlarından hoşlanan dişi bir rakibe aramakta, bir yandan da yurdum kadının ezber bozmasını istemekte..ve bu durumla ilgili de umut beslemekte..
not:herkese bu kıyağı yapmam ..
vaayy... bakıyo musun arkadaş, kaşla göz arasında ne haltlar karıştırıyomuşum...
üstelik yine kendimi bir an için, güvenli bir uzaklıktan süzülüp hakkında gözlem belirtilen numunelik bi canlı gibi hissettim...
bir gören olsa diyecek ki, yav şu bizim kültürün her bi unsuru aslında ne kadar başarılı, bak hatunlarımız içinde ne kadar rahat ediyor, mutlu yaşıyor... bakmayın siz şu köşedeki ayrıkotuna... onun derdi nedir anlamadık... üzerindeki çalışma ve deneylerimiz sürmektedir...
ha... bu arada... sırf yurdum kadınının ezber bozması yetmez bu işe. erkeğinin de zihin birliği etmesi lazım... bereket onların "büyümüş çocuk" kategorisindeki doğal merakı ve tuzu kuru durumda olmaları, harekete geçmelerini kolaylaştırıyor. üstelik hep beraber daha iyi bir yaşamımız olabileceği fikrini çekici bulmak için kendilerine göre sebepleri de var.
... bla bla bla. yerimseniben
yurdum erkeği totosunu kaldırsa tahtından inse..
erkeklik egosunu çamaşır değiştirir gibi atsa üstünden.. kadınlardaki zihniyet kendiliğinden değişir, gelişir de .. nerdeeee aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?