Ne olur yardım eder misiniz? Lütfen yargılamadan fikir verin 3 saatim kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok canım yanıyor. Ve keşke fiziksel yansa canım
sizi çok iyi anlıyorum. kadının kendini en güçsüz hissettiği en savunmasız hali hamilelik dönemi. maalesef erkekler de normalde cesaret edemedikleri şeylere o dönemki acizlik hissinden güç alıp yeltenebiliyorlar

Her ilişkinin dinamiği farklıdır evden gidin gitmeyin sizin kararıniz ama diyorsaniz ki şiddet olayı tekrarlanır mi ona cevabım kesin olarak evet. Ya biz disarda bile kan bağımız olmayan hamile kadınlara şefkat gösteriyoruz kendi çocuğunu taşıyan kadına vurmak nsl bi vicdan ellerin kırılsın

Boşanmak istemiyorsunuz çok açık. Dönecekseniz ki muhtemel öyle olacak, boşa gitmeyin. Darp raporu alabiliyorsanız mutlaka alın, uzaklaştırma isteyin. Tek tokatta dahi birşeyler yaptığınızı görmesi lazım eşinizin. Gittiğiniz yerde aldığınız rapor geçerli olmuyor sanırım, yanlışsam düzeltir arkadaşlar. Burada bir konuda okumuştum sanki, mahkeme geçerli saymamıştı raporu diye hatırlıyorum.

bence gitmelisiniz geri dönseniz dahi tavrınızı koyduğunuzu bilsin bi daha yeltenmesin siz şimdi hiçbir şey olmamaış gibi kalırsanız bunun arkası gelir aile konusunda da şimdilik sadece ablanız bilsin sabah gidin gece gitmek zorunda değilsinşz ama bence bi gidin

Bencil olmakla ne alakası var insan hamileyken bazen kötü hissediyor ve yalnız kalmak istemiyor en doğal hakkınız bunda neyi bu kadar büyüttü anlamadım

Evi terketmek de boşanmada kusur sayılır biraz saçma değil mi daha önce de duymuştum

Neden kavga ettiniz ? Bende haksizim diyorsunuz.

yani ileride vereceğiniz kararları bilemem ancak şu anki tavrınızın ilişkinizin tonunu belirleyeceğini unutmayın derim.
sessiz kalmanız ve gitmekten vaz geçmeniz halinde tokadı yiyip oturan bir eş olacaksınız ve bu şiddetin gelecekte daha da artarak devam edeceğini söylemek mümkün.
bebek doğduktan sonra genellikle ilk yıllar özellikle çok zor geçiyor ve ebeveynlerin sinirleri gergin oluyor.
şimdi hamile karısına acımayan adam o stres zamanlarında da sinirlerine hakim olamadım diyecektir.

Hanımefendi hamileyim. Yeteri kadar ağlayıp kendimi sıktım. Montumla kapının önünde oturdum otobüs saatini bekliyorum. Taksiyle gideceğim valizlerimi taşıyamam ya
Eşiniz gitsin.İlk kavga demişsiniz.İleride barisirsaniz aileler unutmaz siz barissaniz bile fevri davranmayın.

Bence uzaklaşmak iyi gelecektir. Biraz kafa dağıtıp gelin. Eşe gelince o ev bir tek onun evi değil.
"Rahatsız oluyorsan buyur sen gidebilirsin ben gideceğim ve döneceğim zamanı bilirim" diyebilirsiniz.

O giysin tabiko biraz özür yazır etsin madem barışacaksinız. Hamile kadina rl kaldirmak kaçıncı seviye bir öküzlük

Hanımefendi hamileyim. Yeteri kadar ağlayıp kendimi sıktım. Montumla kapının önünde oturdum otobüs saatini bekliyorum. Taksiyle gideceğim valizlerimi taşıyamam ya
Çok üzüldüm hamile halinizle evinizden gitmeseniz daha iyi sanki. Kimse kimseye siddet uygulamamali bagirip cagirmak olabilir ama siddet gercekten insanin kendine olan saygisinida kaybetmesine yol aciyor. Esim bana yapsa bende affetmem ama evden 6 aylik hamile halimle gitmezdim galiba. Bi oturup mantikli dusunun isterseniz ileriyide. Yine bosanirsiniz ama su an bebeginize odaklanin benim fikrim

konu sahibi yola çıktı galiba. keşke kapıyı arkadan kilitlese eşini eve almasaydı gelirse polisi arardı. ne yaptı acaba.

İnanın benimde elimi kolumu bağlayan bebeğim. Evet eşimi de çok çok sevdim çok aşık evlendim ama şuan buz gibiyim. Suratına da dedim zaten gerçekten midem bulanıyor acizliğine. Ama sabahtan beri ağla ağla kendimi kalmamaya çalışıyorum ama ağrımda oluyor karıştım kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…