- 25 Nisan 2018
- 5.074
- 9.840
- 198
- Konu Sahibi kendinedeli
-
sizi çok iyi anlıyorum. kadının kendini en güçsüz hissettiği en savunmasız hali hamilelik dönemi. maalesef erkekler de normalde cesaret edemedikleri şeylere o dönemki acizlik hissinden güç alıp yeltenebiliyorlarÇok canım yanıyor. Ve keşke fiziksel yansa canım
Siz böyle söyleyince o ne dedi bir daha yapmayacağım dedi mi?Tam olarak bu yüzden valizlerimle kapıda bekliyorum taksiyi. Ona da dedim bileti iptal et dediğinde "şimdi bir tokattı bidahakine iki olsun diye mi iptal edeceğim ". Ama çıkmazda hissediyorum
Bunu ben de fark ediyorum. Neden böyle oluyor..sizi çok iyi anlıyorum. kadının kendini en güçsüz hissettiği en savunmasız hali hamilelik dönemi. maalesef erkekler de normalde cesaret edemedikleri şeylere o dönemki acizlik hissinden güç alıp yeltenebiliyorlar
bence gitmelisiniz geri dönseniz dahi tavrınızı koyduğunuzu bilsin bi daha yeltenmesin siz şimdi hiçbir şey olmamaış gibi kalırsanız bunun arkası gelir aile konusunda da şimdilik sadece ablanız bilsin sabah gidin gece gitmek zorunda değilsinşz ama bence bi gidinBu ilkti çünkü sessiz kalamam. Kesin dönerim gibi bişey değil. İnanın çok kızardım bu komu başlıklarına. İnsan büyük konuşmamalı. Şuan bütün tehditlere gözüm kapalı istediği kadar çıkmaz yola girebilir diyorum. Ama aile kısmını düşünüyorum. Fevri hareket mı ediyorum onlara yansıtmalı mıyım bilmiyorum
çünkü kadın o dönemler ruhsal ve bedensel olarak daha zayıf daha savunmasız daha kırılganBunu ben de fark ediyorum. Neden böyle oluyor..
Bencil olmakla ne alakası var insan hamileyken bazen kötü hissediyor ve yalnız kalmak istemiyor en doğal hakkınız bunda neyi bu kadar büyüttü anlamadımPoşet taşıtmama olayında da tartışmalıydık. Az önce bahsettim. Tansiyonumun düşük olduğu zaman evde benimle durmak yerine arkadaşıyla dışarıya çıktı. Bende surat astım düşüncesiz oldum bencil oldum konu uzadı gitti
Evi terketmek de boşanmada kusur sayılır biraz saçma değil mi daha önce de duymuştumEvi terkettiniz diye ilerde boşanırsanız ağır kusurlu sayılırsınız. Valizlerle çıkıyorsunuz. Tokat attığını can güvenliğiniz için çıktığınızı mesajla belirtin birilerne kanıt kalsın. Rabbim yardımcınız olsun.
Neden kavga ettiniz ? Bende haksizim diyorsunuz.İyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
Eşiniz gitsin.İlk kavga demişsiniz.İleride barisirsaniz aileler unutmaz siz barissaniz bile fevri davranmayın.Hanımefendi hamileyim. Yeteri kadar ağlayıp kendimi sıktım. Montumla kapının önünde oturdum otobüs saatini bekliyorum. Taksiyle gideceğim valizlerimi taşıyamam ya
O giysin tabiko biraz özür yazır etsin madem barışacaksinız. Hamile kadina rl kaldirmak kaçıncı seviye bir öküzlükİyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
Çok üzüldüm hamile halinizle evinizden gitmeseniz daha iyi sanki. Kimse kimseye siddet uygulamamali bagirip cagirmak olabilir ama siddet gercekten insanin kendine olan saygisinida kaybetmesine yol aciyor. Esim bana yapsa bende affetmem ama evden 6 aylik hamile halimle gitmezdim galiba. Bi oturup mantikli dusunun isterseniz ileriyide. Yine bosanirsiniz ama su an bebeginize odaklanin benim fikrimHanımefendi hamileyim. Yeteri kadar ağlayıp kendimi sıktım. Montumla kapının önünde oturdum otobüs saatini bekliyorum. Taksiyle gideceğim valizlerimi taşıyamam ya
Otobüs 12de taksi 11.30da almaya gelecekGittiniz mi
İnanın benimde elimi kolumu bağlayan bebeğim. Evet eşimi de çok çok sevdim çok aşık evlendim ama şuan buz gibiyim. Suratına da dedim zaten gerçekten midem bulanıyor acizliğine. Ama sabahtan beri ağla ağla kendimi kalmamaya çalışıyorum ama ağrımda oluyor karıştım kaldıÇok üzüldüm hamile halinizle evinizden gitmeseniz daha iyi sanki. Kimse kimseye siddet uygulamamali bagirip cagirmak olabilir ama siddet gercekten insanin kendine olan saygisinida kaybetmesine yol aciyor. Esim bana yapsa bende affetmem ama evden 6 aylik hamile halimle gitmezdim galiba. Bi oturup mantikli dusunun isterseniz ileriyide. Yine bosanirsiniz ama su an bebeginize odaklanin benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?